Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Agriturismo Quarantellina – Siena

En sand perle i Toscana, på Agriturismo Quarantellina er rammerne til den skønneste ferie klar. Det er op til dig at fylde den ud, med dejlig rolige dage i haven og ved poolen, ture på hesteryg og picnic eller vandreture efterfulgt af skønne middage med de bedste lokale produkter.

Agriturismo Quarantallina ligger i hjertet af Val d’Arabia, 30 km syd for Siena i hjertet af Toscana. Stedet er indrettet til 3 lejligheder som kan lejes individuelt, med plads fra 2 til 6 personer, så er I flere som rejser sammen, er her mulighed for at være sammen og stadig have lidt privatliv.

total pris
Fra 0,-
total pris
Fra 0,-

Tilgængelige Boliger

4-værelses lejligheden Quarter (6 sovepladser)

Max gæster 6

Den største lejlighed på 90 kvm fordelt på to etager, i stueetagen er der en stue med spise plads, et køkkenhjørne med komfur og køleskab. To soveværelser med dobbeltseng (queensize-seng) samt et badeværelse med bruser og vaskemaskine. Via trappen kommer du på øverste etage som rummer et dejligt dobbeltværelse med dobbeltseng + mulighed for en barneseng og et badeværelse med brus. I alt plads til 6 personer.Alle lejligheder har satellit-tv. Lejligheden har aircondition.

3-værelses lejligheden Paint (3 sengepladser)

Max gæster 3

Her får du 60 kvm fordelt på to etager, i stuetagen er der en stue med spiseplads, et køkkenhjørne med komfur og køleskab. Et soveværelse med dobbeltseng (queensize-seng) samt badeværelse med bruser og vaskemaskine. Via den smalle vindeltrappe kommer du på øverste etage som rummer et dejligt dobbeltværelse. I alt plads til 3 personer.

3-værelses lejligheden Appalusa (4 sengepladser)

Max gæster 4

Du får 80 kvm fordelt på to etager, i stuetagen er der en stor stue med spiseplads, et køkkenhjørne med komfur og køleskab. Et værelse med to enkeltsenge, et badeværelse med bruser og vaskemaskine. Øverste etage nås via en smal vindeltrappe, her får du et skønt dobbeltværelseværelse. I alt plads til 4 personer. Lejligheden har aircondition.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Ægte vingård

 • Personlig service

 • Central beliggenhed i Chianti

Beskrivelse af Agriturismo Quarantellina – Siena

Velkommen til Quarantallina

Den gamle bondegård er gennemrenoveret i toscansk stil, både udvendigt og indvendigt. Overalt har du en fantastisk panoramaudsigt over landskabet med vinmarker og olivenlunde. Haven er indrettet med flere hyggelige siddeområder, både til spisning og til en afslappende drink. Du finder også en dejlig pool med liggestole og parasoller.
Ejerne Mario og Serena har sørget for at alt er smagfuldt indrette så det passer til huset og landskabet. Ud over at dyrke jorden omkring gården er Mario desuden kunstner og det inspirerer også til indretningen af Agriturismo Quarantallina.

Du kan også bestille morgenmad eller en dejlig toscansk middag, lavet af Serena og Mario af deres egene og andre lokale produkter som du så kan nyde i haven under stjernehimmelen.

Her er oplevelser til enhver

Der er mange mulighed for spændende udflugter rundt i området, her er flere spændende gamle middelalderlige byer inden for få kilometer fra Agriturismo Quarantallina og kan du lide de gode italienske vine siger navnet Montalcino dig sikkert noget, det er her du finder de berømte Brunello vine. I byen Bagno Vignoni finder du kurbade der kan dateres tilbage til romertiden. Længere væk ligger Siena, et absolut must have besøg, det er nok en af de smukkeste byer i Toscana. Serena og Mario står også klar med masser af forslag til vandreture. Du kan også leje både rigtige heste og jernheste og tage på længere udflugter rundt i området, måske udstyret med en dejlig picnic lavet af Serena af dejlige lokale produkter.

På Agriturismo Quarantallina er der alle muligheder for at få en rigtig livsnyderferie, uanset om du er til afslapning eller til at oplev spændende kultur.

Lejlighederne på Agriturismo Quarantallina

Der er som sagt 3 lejligheder på Agriturismo Quarantallina med ialt 13 sengepladser, de er fordelt i lejlighederne Appalusa, Paint og Quarter. De kan enten lejes alle sammen eller enkeltvis. Lejlighederne har egen indgang og lille privat område med stole og bord udenfor.

Skiftedag

Lørdag-lørdag
Fri skiftedag mod gebyr i lavsæsonen, dog min. 4 nætter

Check-ind / check-ud

16:00 - 19:00 / afrejse senest kl. 10

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Wi-Fi
Mindre kæledyr (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 100 € (refunderes ved afrejse)
Slutrengøring (obligatorisk) 80-100 € (afhænger af lejlighed)
Barneseng: 3 € per dag (skal bestilles)
Aircondition 10 € pr. dag
Opvarmning (hvis ønsket): efter forbrug
Kommunal turistskat

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Visit Tuscany – den officielle turistorganisation i Toscana
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  ABA Village – Follonica
  Toscana Italien

  Podere Marcigliano er placeret i den dal, hvor den gamle romerske by Cortona ligger. Podere Marcigliano ligger i 500 meters
  Pris pr. nat fra
  891,-

  Villa Casalte – Castel Focognano
  Toscana Italien

  Villa Casalte er en charmerende villa beliggende kun 3 km fra Castel Focognano. Drømmer du om en ferie fyldt med