Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Borgo di Montereggi – Limite sull’Arno

Engang var Borgo di Montereggi en hel lille landsby, hvor bønderne boede og dyrkede de 100 hektar jorde, som stadig hører til ejendommen. I dag finder du her rustikke og gedigne lejligheder, wi-fi og en rigtig stor pool.

Bønderne er for længst flyttet til byerne, men der er stadig tusindvis af oliventræer på Borgo di Montereggi, som derfor fremstiller en glimrende olivenolie. Du finder let mange vingårde at besøge her i området, flere af dem med økologisk produktion af mange spændende vine.

total pris
Fra 378,-
total pris
Fra 378,-

Tilgængelige Boliger

Treværelseslejlighed (6 sovepladser)

Max gæster 6

Toværelseslejlighed (4 sovepladser)

Max gæster 4

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Meget for pengene

 • Perfekt beliggenhed

 • Stor, lækker pool

Beskrivelse af Borgo di Montereggi – Limite sull’Arno

 Kort afstand til by

Du har to kilometer til den nærmeste by, hvor du finder spisesteder og butikker, og hvis du vil have det store udvalg af butikker og store supermarkeder, så er Empoli 7 kilometer væk. Du har også kun 25 km til Firenze og 55 km til Pisa, så du ligger rigtig godt både for lufthavne og for udflugter her midt i Toscana.

Have med plads, også ved poolen og på grillen 

I den store have finder du det lækre poolområde (15 x 8 meter, dybde 10-160 cm) med god plads til alle, liggestole, parasoller og en helt lavvandet del, så selv de mindste børn kan være med. I haven har du også hele fire styk store grill, så du kan forberede måltider med de pragtfulde lokale råvarer, om det så er dugfriske grøntsager, den klassiske bøf ”bistecca fiorentina” eller de velsmagende toscanske pølser. 

Gode, rustikke lejligheder på Borgo di Montereggi

Lejlighederne er simpelt møblerede i traditionel rustik stil. De har alle køkkenhjørne med fire gasblus, ovn og lille køleskab. Der er bord og stole til alle lejlighederne; hvis du bor i stueetagen, står de ved indgangen, og bor du på første etage, så står de på plænen foran bygningen. Her er wi-fi, men signalet når ikke altid ind gennem de mange tykke mure, så det sikreste bud på en god forbindelse er altid i det fri.  

Toværelseslejligheden Agrifoglio (4 sovepladser)
er 45 m² stor og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. 

Toværelseslejligheden Alloro (4 sovepladser)
er 48 m² stor og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. 

Toværelseslejligheden Camomilla (4 sovepladser)
er 47 m² stor og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. 

Toværelseslejligheden Ribes (4 sovepladser)
er 40 m² stor og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. 

Toværelseslejligheden Primula (4 sovepladser)
er 40 m² stor og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. 

Toværelseslejligheden Malva (4 sovepladser)
er 35 m² stor og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og wc. 

Toværelseslejligheden Edera (4 sovepladser)
er 46 m² stor og ligger på første etage. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. 

Toværelseslejligheden Fiordaliso (4 sovepladser)
er 40 m² stor og ligger på første etage. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. 

Treværelseslejligheden Girasole (6 sovepladser)
er 79 m² stor fordelt på to etager. I stueetagen har du en stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer. På første etage finder du et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser. 

Treværelseslejligheden Genziana (6 sovepladser)
er 70 m² stor og ligger på første etage. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser. 

Treværelseslejligheden Papavero (6 sovepladser)
er 70 m² stor fordelt på to etager. På første etage finder du en stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med toilet og bruser. På anden etage har du et kvistværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med toilet og bruser. 

Treværelseslejligheden Biancospino (6 sovepladser)
er 62 m² stor og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med sovesofa til to personer, spisekøkken, to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med toilet og bruser.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 3/7 - 21/8 2021
Resten af året min. 5-7 nætter, fri ankomstdag

Check-ind / check-ud

16-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Slutrengøring

Betales lokalt

Depositum: 150 € per lejlighed (refunderes ved afrejse)
Barneseng: 30 € per uge (skal bestilles)
Opvarmning (hvis ønsket): 10 € per dag
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk