Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Castello di Monticelli – Castiglione della Valle

Castelli di Monticelli er drømmen om et italiensk slot.

Dette historiske hjem, der både er fredet og nyligt restaureret, er lækkert indrettet med kærlighed til de originale materialer. Når du bor her, er der meget langt hjem til livet i et dansk parcelhus!

total pris
Fra 0,-
total pris
Fra 0,-

Tilgængelige Boliger

Lejlighed (6 sovepladser)

Max gæster 6

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Mange vandre og cykelmuligheder

 • Luksusvilla

 • Fredelige omgivelser

Beskrivelse af Castello di Monticelli – Castiglione della Valle

Slottets centrale placering på toppen af en grøn bakke gør nemlig, at der er udsigt til alle sider, og fra alle værelser, suiter og lejligheder. Områdets største attraktion er, foruden naturen og de skønne historiske byer, de mange vingårde i området. Indenfor 6 km fra Monticelli ligger der 5 gode vingårde, og de lokale vine serveres selvfølgelig i slottets restaurant.

Castelli di Monticelli drives desuden som økologisk landbrug, og høsten serveres bl.a. til den lækre morgenmad.

Monticelli har en fantastisk historie

Slottet har en lang og broget historie bag sig. Historien daterer sig helt tilbage til det romerriget i år 593 e.Kr. som en del af forsvaret af Perugia. Senere blev Monticelli et benediktinerkloster, og var det i over 500 år. Omkring 1470 blev Monticelli solgt til private og har været det siden til forskellig brug, fx. under 1. og 2. Verdenskrig fungerede det som fængsel. Desværre blev bygningerne ikke brugt og var næsten en ruin op til 1980’erne. Det er det så ikke længere – en gennemgribende renovering i 2005 har gjort Monticelli til et lækker 4 stjernet hotel, men med bevarelse af stedets præg. Du kan på slottet se tidernes specielle kendetegn, de tykke mure, så at bo her, er også en rejse i den central italienske historie. Er du lidt af en historienørd, så er der her en længere beretning om Monticellis historie.

Hvis du kan løsrive dig fra det facinerende slot, så bor du virkeligt centralt. Du er kun ca. 10 km. fra Perugia, der er ca 25 minutter fra Chiusi i Toscana hvor der er togforbindelse mellem Firenze og Rom og der er ca 10 minutters gang ind til den lille by Castiglione della Valle, hvor der er indkøbsmuligheder og en restaurant. Du har også muligheden for en svømmetur – eller en vandretur i eller omkring Trasimeno søen ca 11 km. væk.

Derfor skal du bo her

Det er er virkelig unik gammelt slot du ikke finder andre steder, og her er både deluxe værelser og suiter hvor der kan redes op med ekstra senge så i kan være hele familien. Slottete har et hyggeligt spa område med boblebad, tyrkisk bad, sauna og to udendørs swimmingpools og udenfor kan du boltre dig i en 10.000 m2 park der er frit tilgængelige for gæsterne – og de 1600 m2 af dem er forbehold de gæster der bor i lejlighederne i stueetagen.

Castello di Montecelli er livsstilen du har lyst til at leve året rundt! Det lille slot ligger smukt placeret på en bakketop med udsigt til dalene nedenfor – her er vinmarker, hyggelige byer og afslapning i lange baner. Trænger du til ekstra forkælelse så har slottet et eksklusivt lille spa, og den økoligiske køkkenhave leverer råvarer til slottets egen restaurant.

De to terrasser på toppen af bakken har en forrygende udsigt ud over dalene nedenfor, og er vejret godt så kan du indtage din morgenmad eller middag her. Hver dag. Slottets aftenrestaurant er åben fem dage om ugen (lukket tirsdag og onsdag), og her serveres gode autentiske egnsretter fra Umbrien, ofte med egenproducerede grøntsager. I 2017 blev her desuden plantet 130 oliventræer så olien er også lokal, akkurat som vinene der kommer fra de omkringliggende vingårde.

Indretningen af Monticelli’

Skiftedag

Ophold: Fri skiftedag på værelserne, og min. 1 nat
Lejlighederne min. 6 nætter

Check-ind / Check-ud

Kl 16:00 / kl. 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand (elforbruget er inkluderet op til de første 250 kW, hvorefter omkostningerne er € 0,40 pr. KW / time.)
Sengetøj/-linned og håndklæder (ingen skift)
Wi-Fi i huset
Slutrengøring
Babyseng og høj stol (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 1.000 € (refunderes ved afrejse)
Transfer service fra lufthavn (skal bestilles)
Opvarming (efter forbrug)
Ekstra rengøring ved fleruge ophold 10 € pr. time.
Ekstra skift af sengelinned ved fleruge ophold 50 €
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Aircondition
 • Bæredygtig
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Parkering
 • Pool
 • Restaurant
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Villa Pupa House er beliggende lige ved den smukke Trasimeno-sø i Umbrien Villaen er i gåafstand til San Feliciano der