Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Tenuta Eméra Wine Resort Claudio Quarta – Lizzano

Velkommen til Tenuta Eméra af Claudio Quarta, et vinresort i Puglia med fantastiske værelser

Her kombineres skønne værelser med gæstfrihed og en passion for vin og regionens vinfremstillings tradition.

total pris
Fra 1100,-
total pris
Fra 1100,-

Tilgængelige Boliger

Suite 2 Oro Di Eméra (Superior)

Max gæster 4

Superior værelset har soveværelse, badeværelse, stue og stor terrasse.

Stor terrasse (over 70 m2) med direkte adgang fra værelset og giver en fantastisk udsigt over de omkringliggende vinmarker. Udstyret med bord og stole under en pergola, 2 solsenge med natborde og 4 Fatboy-puder.

Værelset er på forespørgsel

Suite 1 Sud de Sud (deluxe)

Max gæster 3

Deluxe værelset har soveværelse, badeværelse, stue og stor terrasse og ligger på 1. sal.

Stor terrasse (over 70 m2) med direkte adgang fra værelset og giver en fantastisk udsigt over de omkringliggende vinmarker. Udstyret med bord og stole under en pergola, 2 solsenge med natborde og 4 Fatboy-puder.

Værelset er på forespørgsel

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Vingård

 • Lækre værelser

Beskrivelse af Tenuta Eméra Wine Resort Claudio Quarta – Lizzano

Vingård i Puglia med fantastiske værelser på en fortryllende beliggenhed, der kombinerer gæstfrihed med en passion for vin.

Tenuta Eméra er en stor vingård omgivet af frodige vinmarker med en betagende udsigt over Apuliens landskab. Her bor du i elegant indrettede værelser og suiter, der tilbyder komfort og luksus for et uforglemmeligt ophold.

Glæd dig til suiter med små private pools, som giver dig en eksklusiv og intim oplevelse. Suiterne er yderst komfortable og udover en privat pool finder du elegante kvalitetsmøbler, gode senge og luksus.

På Tenuta Eméra kan du udforske vinmarkerne, deltage i guidede ture og vinsmagninger, lære hemmelighederne ved vinproduktion og opdage lokale druesorter.

Vingården tilbyder også morgenmad fra kl. 8:00 til 10:00 og en restaurant, hvor du kan nyde de fremragende vine, der produceres på stedet, sat sammen med retter fra det apulianske køkken lavet med friske, lokale ingredienser. Hele oplevelsen beriges af udsigten over vinmarkerne og den unikke atmosfære.

Autentisk og luksuriøs vingård

Tenute Eméra er en vingård ejet af Claudio Quarta Vignaiolo og beliggende i Lizzano. Navnet stammer fra den græske gudinde Hemera, et symbol på dagslys, og er en hyldest til Magna Graecias kultur og Salentos geografiske beliggenhed på Italiens østligste egn.

På en ejendom på 80 hektar, hvoraf 50 er beplantet med vinmarker, ligger Tenute Eméra tæt på Ioniske Hav og er kendt for sin Primitivo di Manduria-vin. Midt i vinmarkerne ligger det gamle Casino Nitti-Quarta, en historisk bygning. Dette er også stedet for festivalen “Lu Capucanali”, der fejrer det historiske druehøstritual og giver deltagerne mulighed for at opleve den traditionelle trædestampning af druerne med deres fødder.

Tenuta Eméra i Apulien er en oase for vinelskere, som gerne vil have muligheden for at fordybe sig i den lokale vinkultur samtidig med at nyde en luksuriøs og autentisk atmosfære. Det er det ideelle sted at slappe af, opdage hemmelighederne ved vinproduktionen og nyde den naturlige og kulturelle skønhed i Apuliens.

Skiftedag

Ophold min. 2-4 nætter.
Det varierer ud over sæsonen

Check-ind / check-ud

15-20:00 / 08:00-10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el og vand
Sengelinned
Aircondition
Parkering
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 1000 € (refunderes ved afrejse)
Kommunal turistskat

Fandt du ikke den rigtige feriebolig?

Se andre ferieboliger i Apulien

Faciliteter

 • Aircondition
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Eméra Wine Resort SP124 74123 Lizzano TA Italy

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo