Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Eméra Wine Resort Claudio Quarta – Lizzano

Velkommen til Tenuta Eméra af Claudio Quarta, et vinresort i Puglia med fantastiske værelser

Her kombineres skønne værelser med gæstfrihed og en passion for vin og regionens vinfremstillings tradition.

total pris
Fra 1100,-
total pris
Fra 1100,-

Tilgængelige Boliger

Suite 2 Oro Di Eméra (Superior)

Max gæster 4

Superior værelset har soveværelse, badeværelse, stue og stor terrasse.

Stor terrasse (over 70 m2) med direkte adgang fra værelset og giver en fantastisk udsigt over de omkringliggende vinmarker. Udstyret med bord og stole under en pergola, 2 solsenge med natborde og 4 Fatboy-puder.

Værelset er på forespørgsel

Suite 1 Sud de Sud (deluxe)

Max gæster 3

Deluxe værelset har soveværelse, badeværelse, stue og stor terrasse og ligger på 1. sal.

Stor terrasse (over 70 m2) med direkte adgang fra værelset og giver en fantastisk udsigt over de omkringliggende vinmarker. Udstyret med bord og stole under en pergola, 2 solsenge med natborde og 4 Fatboy-puder.

Værelset er på forespørgsel

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Vingård

 • Lækre værelser

Beskrivelse af Eméra Wine Resort Claudio Quarta – Lizzano

Velkommen til Tenuta Eméra af Claudio Quarta ved Lizzano, et vinresort i Puglia med fantastiske værelser i på en fortryllende beliggenhed, der kombinerer gæstfrihed med en passion for vin og regionens vinfremstillings tradition.

En stor ejendom omgivet af frodige vinmarker med betagende udsigt over det apuliske landskab. Vinresortet indkvarterer gæster i elegant indrettede værelser og suiter, der tilbyder komfort og luksus for et uforglemmeligt ophold.

Dette er det ideelle valg for dig der søger:

Eksklusivitet og privatliv: Suiter med terrassebade tilbyder en eksklusiv og intim oplevelse.

Komfort:  Suiterne er designet til at tilbyde maksimal komfort og design under dit ophold. Udover en privat pool finder du elegante, kvalitetsmøbler, komfortable senge og velplejede områder.

Eksklusiv oplevelse: Ved at vælge Claudio Quarta’s Tenuta Eméra kan du udforske vinmarkerne, deltage i guidede ture og vinsmagninger, lære hemmelighederne ved vinproduktion og opdage lokale druesorter.

Vinresortet tilbyder også morgenmad fra kl. 8:00 til 10:00 og en restaurant; gæster kan nyde de fremragende vine, der produceres på stedet, parret med retter fra det apuliske køkken lavet med friske, lokale ingredienser. Spiseoplevelsen beriges af udsigten over vinmarkerne og muligheden for at smage mad- og vinspecialiteter nedsænket i resortets unikke atmosfære.

Indretningen af værelserne

Tenute Eméra er en vingård ejet af Claudio Quarta Vignaiolo og beliggende i Lizzano, Puglia, i Salento-regionen i Italien. Navnet stammer fra den græske gudinde Hemera, et symbol på dagslys, og er en hyldest til Magna Graecias kultur og Salentos geografiske beliggenhed som Italiens østligste kant.

På en ejendom på 80 hektar, hvoraf 50 er beplantet med vinmarker, ligger Tenute Eméra tæt på Ioniske Hav og er kendt for sin Primitivo di Manduria-vin. Inden for vinmarkerne ligger det gamle Casino Nitti-Quarta, en historisk bygning med spor af den lokale vinproduktionstradition. Dette er også stedet for festivalen “Lu Capucanali”, der fejrer den historiske druehøstritual og giver deltagerne mulighed for at opleve den traditionelle trædestampning af druerne med deres fødder.

Claudio Quartas Tenuta Eméra i Puglia er en oase for vinelskere, der tilbyder muligheden for at fordybe sig i den lokale vinkultur samtidig med at nyde en luksuriøs indstilling og en autentisk atmosfære. Det er det ideelle sted at slappe af, opdage hemmelighederne ved vinproduktion og nyde den naturlige og kulturelle skønhed i Apuliens region.

Skiftedag

Ophold min. 2-4 nætter.
Det varierer ud over sæsonen

Check-ind / check-ud

15-20:00 / 08:00-10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el og vand
Sengelinned
Aircondition
Parkering
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 1000 € (refunderes ved afrejse)
Kommunal turistskat

Fandt du ikke den rigtige feriebolig?

Se andre ferieboliger i Apulien

Faciliteter

 • Aircondition
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Eméra Wine Resort SP124 74123 Lizzano TA Italy

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Villa Dei Nonni – Ostuni
  Apulien Italien

  Villa Dei Nonni er beliggende i et smukt grønt område, tæt på byen Ostuni Villaen er et lækkert og luksuriøst