Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Hotel Golden Residence – Madeira

Helt ude på den sydlige klippekant ved Funchal på Madeira ligger Hotel Golden Residence med en fantastisk smuk havudsigt over Atlanterhavet.

Du kan sidde på altanen om aftenen på dit hotelværelse og nyde solnedgangen, hele året.

total pris
Fra 734,-
total pris
Fra 734,-

Tilgængelige Boliger

Lejlighed m. delvis havudsigt (4 sovepladser)

Max gæster 4

Lejlighed m. dobbeltseng og to enkeltsenge. Der er et thekøkken i lejligheden, så det er muligt at lave mindre retter. Prisen er excl. morgenmad

Enkeltværelse m. delvis havudsigt (1 soveplads)

Max gæster 1

Prisen er incl. morgenmad

Dobbelt/Twin værelse m. delvis havudsigt (2 sovepladser)

Max gæster 2

Dobbeltværelse med 2 seperate senge, der dog kan stå ved siden af hinanden. Prisen er incl. morgenmad

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Skøn beliggenhed

 • Tæt på havet

 • For de bedste kundeanmeldelser

Beskrivelse af Hotel Golden Residence – Madeira

Helt ude på den sydlige klippekant ved Funchal på Madeira ligger Hotel Golden Residence med en fantastisk smuk havudsigt over Atlanterhavet.

Du bliver budt hjerteligt velkommen med åbne arme når du lander her på Golden Residence. Hotellet er muligvis lidt for stort til virkeligt at være et autentisk sted på Madeira, men det er fornuftigt opdelt i tre bygninger, så derfor fornemmer du ikke umiddelbart at hotellet egentligt er ret stort.

Golden Residence kan så til gengæld byde på så meget andet. Hotellet har den smukkeste hafudsigt, og ligger i et roligt område lidt udenfor Funchal. Her er der plads nok, og ingen trafikstøj af betydning. Bybussen stopper lige foran indgangen og kører dig ind til byen på 10-15 minutter for få Euro, og du har gåafstand til lokale restauranter, et shoppingcenter og hovedgaden i den her del af byen. Du kan også tage en frisk gåtur til Funchals centrum, det tager ca 45 minutter. Taxaen retur koster 8-9 Euro.

På terrassen er der mulighed for at nyde nogle virkeligt fantastiske solnedgange og mens solen er oppe kan du hoppe i vandet ved Praia Formosa (der er den største stenstrand på Madeira), der ligger lige ved siden af hotellet. Havvandet kommer sjældent under 16-18 grader, selv om vinteren. Om sommeren er vandet nærmere 25 grader varmt. Poolen er stor og indbyder til både afslapning og svømning. Er vejret dårligt er der indendørs Spa og pool.

Hotellet har rigtigt mange gæster der kommer år efter år, det siger noget om den gode service og kvaliteten. Her er, trods størrelsen, en skøn og afslappet stemning, SPA område med bl.a. jacuzzi, motionsrum, sauna og tyrkisk bad. Derudover har du restaurant og naturligvis en god velassorteret hotelbar. Du kan spise både morgenmad og aftensmad på restauranten, der om morgenen er bugnende med alskens udvalg og om aftenen kan du vælge enten en a la carte menu eller den store aften buffet.

Indretningen af værelserne på Golden Residence

Alle værelser og lejligheder har balkon eller terrasse. Værelserne ligger i bygningen tættest på havet, mens lejlighederne er lidt mere tilbagetrukket. Der er en underjordisk gennemgang mellem bygningerne, så du behøver ikke ud på vejen i badetøj. Alle lejlighederne og værelser er moderne og funktionelt indrettet og består enten af en dobbelt eller to enkeltsenge. Husk ved bestilling an angive hvad du helst vil have, så sender vi anmodningen videre til hotellet. Er der et ledigt, så får du naturligvis det. På alle værelser er der aircondition, tv, hårtørrer og en minibar. Alle vores priser er inclusive morgenmad.

Det er muligt at tilkøbe halvpension (dvs aftensmad) for 220 kr. pr. person pr. nat.

Skiftedag

Fri skiftedag

Check ind / ud

Kl. 15:00 - 19:00 / kl. 10:00

Inkluderet i prisen

Morgenmad
Adgang til pool
Poolhåndklæder
Fitnessrum

Betales lokalt

Adgang til safe på værelset
Kommunal turistskat

Langtidsferie på Madeira?

Overvejer du at tage afsted til den lune vinter på Madeira i længere tid, så se på egnede steder til en langtidsferie.

Aktiviteter på Madeira?

Overvejer du hvad man kan lave på Madeira, se mere på listen over aktiviteter på Madeira

Fandt du ikke det rigtige sted ?

Se andre hoteller på Madeira!

Nyttige links til din forberedelse af turen til Madeira

Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Portugal (og Madeira) – Maderia er i øvrigt et af de steder i Europa hvor befolkningen er mest vaccineret.

Faciliteter

 • Aircondition
 • Fitnessrum
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Køleskab
 • Legeplads
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Parkering
 • Pool
 • Restaurant
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Quinta Mãe dos Homens Indretningen af Quinta Mãe dos Homens Inkluderet i prisen Morgenmad Wi-Fi Pool Betales lokalt Parkering (skal