Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Il Casale – Limite sull’Arno

Du bor med smuk udsigt på den gamle istandsatte gård Il Casale uden for den lille by Limite sull’Arno. Udover fred og ro, de maleriske omgivelser og den velholdte, store pool, finder du her wi-fi, satellit-tv og private terrasser til gårdens seks lejligheder.  

Il Casale er virkelig et usædvanlig godt køb når rejsen går til Toscana. Det er ikke hver dag, at man ser en så fin kombination af gode lejligheder, central beliggenhed i Toscana og pragtfuld udsigt til en så overkommelig pris. Det er ikke underligt, at her altid hurtigt bliver udsolgt. 

total pris
Fra 412,-
total pris
Fra 412,-

Tilgængelige Boliger

Toværelseslejlighed (4 sovepladser)

Max gæster 4

Lejligheden er 45 m² stor fordelt på to etager. I stueetagen har du en stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab) og sovesofa til to personer. På første etage finder du et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har privat, overdækket terrasse med bord og stole ved indgangen. Der er kun én lejlighed af denne type

Treværelseslejlighed (6 sovepladser)

Max gæster 6

Lejlighederne er 60 m² store fordelt på to etager. I stueetagen har du en stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab) og sovesofa til to personer, et soveværelse med to enkeltsenge samt et badeværelse med toilet og bruser. På første etage finder du et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne har privat terrasse med bord og stole ved indgangen

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Fantastisk udsigt

 • Usædvanlig meget for pengene

 • Supercentral beliggenhed

Beskrivelse af Il Casale – Limite sull’Arno

Gode lejligheder med god beliggenhed

Lejlighederne er helt igennem gedigne og velholdte. Her er tænkt over tingene, og du har alt, hvad du behøver for et godt ophold: gode køkkenfaciliteter, private terrasser, wi-fi, fælles vaskemaskine og en rolig beliggenhed midt i naturen, samtidig med at der ikke er langt til spisesteder, butikker og spændende byer at besøge. Du skal heller ikke køre langt for at finde vingårde at besøge, og Il Casale er da også selv del af en stor gård, Borgo di Montereggi, som fremstiller olivenolie er høj kvalitet.

Have med stor pool og smuk udsigt 

I den flotte have finder du en rigtig lækker pool (14 x 5 meter, dybde 40-160 cm) omgivet af liggestole og parasoller med betagende udsigt over landskabet. I haven er der også lidt borde og stole, hvis du vil have afveksling i forhold til din private terrasse foran lejligheden, og så er her naturligvis også grill.  

Meget central beliggenhed

Lidt over en kilometer fra Il Casale finder du den lille by Limite sull’Arno, hvor der er simple indkøbsmuligheder og tre restauranter. For det store udvalg af supermarkeder og alle andre butikker er den nærmeste mulighed Empoli, der ligger 6 kilometer væk. Og nu vi er ved afstandene, så kan det nævnes, at Firenze er 25 kilometer herfra, mens Pisa er 55 kilometer væk. Kort sagt en rigtig god beliggenhed for både udflugter og lufthavne. 

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 20/6 - 5/9 2020
Resten af året min. 5 nætter

Check-ind / check-ud

16-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Slutrengøring

Betales lokalt

Depositum: 150 € per lejlighed (refunderes ved afrejse)
Barneseng: 30 € per uge (skal bestilles)
Mindre husdyr 30 € per uge (skal bestilles)
Opvarmning (hvis ønsket): 10 € per dag
Kommunal turistskat

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Visit Tuscany – den officielle turistorganisation i Toscana
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk

  ABA Village – Follonica
  Toscana Italien

  Podere Marcigliano er placeret i den dal, hvor den gamle romerske by Cortona ligger. Podere Marcigliano ligger i 500 meters