Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Tenuta la Pieve – Casale Il Giglio – Pergine Valdarno

Tenuta la Pieve er en del af en historisk bygning, og fremstår i dag på 6 forskellige gårde med hver deres lejligheder. Casale il Giglio er en bygning med 3 lejligheder og ligger i området mellem Firenze, Siena og Arezzo.

Casale il Giglio ligger på de blide toscanske bakker, der vender mod den dal der adskiller Valdarno, Valdichiana og Valdambra, og ligger ca 40-60 minutters kørsel fra de tre kendte byer Firenze, Siena og Arezzo.

total pris
Fra 540,-
total pris
Fra 540,-

Tilgængelige Boliger

3-værelses lejligheden Lecci (4+2 sovepladser)

Max gæster 6

Lejligheden er ca 57 kvm og ligger i stueetagen. Den består af en stue med en sovesofa til 2 personer, et køkken med ovn, komfur, køleskab og opvaskemaskine. To soveværelser, det første med dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge. Dertil et badeværelse med brus. Fra stuen er der udgang til en stor privat have.

4-værelses lejligheden Cipressi (6+2 sovepladser)

Max gæster 8

Lejligheden er ca 115 kvm og indgangen er fra stueetagen, men lejlligheden ligger op ad en trappe hvor der er en stor stue med pejs og en sovesofa til 2 personer, et køkken med ovn, komfur, køleskab og opvaskemaskine. Tre soveværelser, de 2 første med dobbeltsenge og det tredje 2 enkeltsenge. Dertil 2 badeværelser med hhv brus og badekar. Fra stuen er der udgang til en stor privat have i samme niveau som stuen.

4-værelses lejligheden Gelsi (6+2 sovepladser)

Max gæster 8

Lejligheden er ca 110 kvm og ligger i stueetagen. Den består af en stor stue med en sovesofa til 2 personer, et køkken med ovn, komfur, køleskab og opvaskemaskine. Tre soveværelser, det første med dobbeltseng og tilhørende en-suite toilet, det næste med to enkeltsenge, og det tredje med dobbeltseng. Dertil 2 badeværelser med hhv brus og badekar. Udendørs er der en privat have.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Skøn restaurant i gåafstand

 • Familiedrevet vingård

 • Mange udflugter til det ukendte Toscana

Beskrivelse af Tenuta la Pieve – Casale Il Giglio – Pergine Valdarno

Casale il Giglio ligger på de blide toscanske bakker, der vender mod den dal der adskiller Valdarno, Valdichiana og Valdambra, og ligger ca 30-60 minutters kørsel fra de tre kendte byer Firenze, Siena og Arezzo. Den oprindelige bygning, som Tenuta le Pieve stammer fra, går helt tilbage til 1250 e.Kr., og den blev opført i et befæstet område ved navn “Castello della Pieve”.

Tenuta La Pieve er en vingård, der blandt andet producerer en glimrende Chianti. Selve vinproduktionen ligger ved hovedvejen, hvor du også henter nøglen, Lejlighederne ligger lidt oppe af bakken. Du kan parkere bilen lige ved lejligheden. Tenuta la Pieve er en gruppe af ældre bygninger fra de gamle gårde, bygget i sten og er i dag renoverede, og ombygget til ferielejligheder. Der er i alt 6 forskellige bygninger, hver med deres egne lejligheder samt en pool til hver bygning. Casale il Giglio er en bygning med 3 lejligheder, der ligger på bakken med en skøn udsigt.

Gården på grunden har i årevis produceret økologisk olivenolie og glimrende vine. Tenuta la Pieve består af seks gamle bondegårde ved navn Casale La Valle, Casale Presciano, Casale Il Giglio, Casale il Loggiato, Poggio alle Case og Cottage il Noce. De er alle charmerende restaureret.  Den nærmeste landsby er Pieve a Presciano, og den kan du med lethed spadsere ind til, da der kun er omkring 4-500 meter. I byen er der mulighed for at handle ind i et lille lokalt supermarked, en bager og et par lokale restauranter. Specielt den ene restaurant, der ligger helt inde i byen kan anbefales. Et glimrende Trattoria med lokale toscanske retter.

Indretningen af Casale il Giglio

Der er ialt 3 lejligheder i bygningen og hver lejlighed har en lille privat have med stole og et havebord – her er der mulighed for at spise ude. Fælles for de tre lejligheder er der et vaskerum med vaskemaskine, strygebræt og strygejern. Endvidere er der en udendørs grill, og en fælles pool (14 x 7 m., dybde mellem 0,9 – 1,4 m.)

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: juli-august

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Barneseng og højstol (skal bestilles)
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentligt skift)
Wi-Fi i fællesområder
Hunde ikke tilladt

Betales lokalt

Slutrengøring
Depositum: 100 € (refunderes ved afrejse)
Barneseng og højstol: 30 € per uge (skal bestilles)
Opvarmning: 13 € pr. dag
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk

  ABA Village – Follonica
  Toscana Italien

  Podere Marcigliano er placeret i den dal, hvor den gamle romerske by Cortona ligger. Podere Marcigliano ligger i 500 meters