Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Terrace Mar Hotel – Funchal

Terrace Mar Hotel er for dig der vil have luksus med udsigt.

Gæsterne kan beundre den panoramiske udsigt over Funchal og Atlanterhavet fra tagterrassen. Terrace Mar Suite Hotel byder på luksuriøse bekvemmeligheder, herunder sauna og massagebehandlinger.

pris pr. nat
Fra 0,-
pris pr. nat
Fra 0,-

Tilgængelige Boliger

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Gratis parkering

 • Lufthavnstransport

 • Gratis Wi-Fi

Beskrivelse af Terrace Mar Hotel – Funchal

Terrace Mar er resultatet af en komplet renovering lavet i 2016 med et let, friskt og tidløst koncept. Projektet, der involverer udsmykning og design, tilføjer til det tidligere projekt et mere attraktivt solarium og jacuzzi-område, hvilket giver værelserne og offentlige områder alle faciliteter og ressourcer til vores gæster. De mest dominerende farver er blå, som repræsenterer himlen og havet, sammen med elegante hvidmalede møbler, for at give vores gæster en følelse af fred, velvære og harmoni

Med en moderne, behagelig og funktionel indretning har dette hotel i alt 30 rummelige juniorsuiter, 8 superior-studielejligheder og 5 suiter, alle med møblerede balkoner og komplette tekøkkener. Alle værelserne har vinduer med dobbeltglas. Der er også nogle sammenhængende værelser.

Foruden et stilfuldt morgenmadsområde har Terrace Mar Suite en restaurant, der serverer frisklavede regionale og internationale retter. Hotellets bar tilbyder et udvalg af drinks i en afslappende atmosfære.

Madeira Casino og Quinta das Palmeiras ligger begge 1 km fra Terrace Mar Hotel. Madeiras internationale lufthavn ligger 20 km fra hotellet.

Terrace Mar Suite Hotels rummelige værelser har altaner, moderne tekøkkener og termoruder. Gæsterne kan se kabel-tv, mens de slapper af i opholdsområdet. Der er gratis WiFi overalt på ejendommen.

Inkluderet i prisen

Morgenmad
Wi-Fi
Pool

Betales lokalt

Parkering (skal bestilles)
Kommunal turistskat

Langtidsferie på Madeira?

Overvejer du at tage afsted til den lune vinter på Madeira i længere tid, så se på egnede steder til en langtidsferie.

Aktiviteter på Madeira?

Overvejer du hvad man kan lave på Madeira, se mere på listen over aktiviteter på Madeira

Fandt du ikke det rigtige sted ?

Se andre hoteller på Madeira!

Faciliteter

 • Aircondition
 • Fitnessrum
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Parkering
 • Pool
 • Restaurant
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med Gouda og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Hvis du ikke ønsker at bestille online, så udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig med et personligt tilbud. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Bright Star Hotel – Fuchal
  Madeira Portugal

  Bright Star Hotel, Madeira
  Madeira Bright Star is an excellent choice for travelers visiting Funchal, offering a budget friendly environment alongside many helpful amenities
  Villa Baleira - Madeira
   Vila Baleira-hotellerne er det ideelle valg til din rejse til Madeira-øgruppen. Vila Baleira Resort, som ligger på Ilha do Porto Santo, er
  Terrace Mar Hotel - Madeira
  Terrace Mar er resultatet af en komplet renovering lavet i 2016 med et let, friskt og tidløst koncept. Projektet, der