Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Giusi – San Severino Marche

Omringet af Marches oliventræer og smukke blomster finder du Villa Giusi.

Drømmer du om en ferie udover det sædvanlige, så er den autentiske Villa Giusi noget for dig.

total pris
Fra 0,-
total pris
Fra 0,-

Tilgængelige Boliger

Hele villaen (11 personer)

Max gæster 11

11 personer, 200 kvm, 6 soveværelser, 5 badeværelser.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Nyrenoveret villa

 • Privat pool

 • Autentisk indretning

Beskrivelse af Villa Giusi – San Severino Marche

Omringet af Marches oliventræer og smukke blomster finder du Villa Giusi.

Drømmer du om en ferie udover det sædvanlige, så er den autentiske Villa Giusi noget for dig.

Udendørsområdet tilhørende Villa Giusi er fantastisk. Du finder en stor have, hvor der bl.a. er en terrasse med spisepladser – oplagt til at nyde et måltid udendørs. For at toppe den autentiske, italienske oplevelse helt, finder du også en udendørs ovn, som du kan tilberede dine måltider i. I haven finder du også en helt nyrenoveret pool, omringet af solstole og parasoller, så du kan nyde den italienske sommersol.

Villa Giusi er beliggende i et roligt område, kun 6 km udenfor den hyggelige by, San Severino Marche. I San Severino Marche finder du en masse lækre restauranter, hyggelige cafeer, og interessante, lokale butikker. Det er også i San Severino Marche, at du finder det nærmeste supermarked, samt den nærmeste bus,- og togstation. Fra byen kan du tage bus og tog til andre omkringliggende byer, og du har eksempelvis mulighed for at opleve Marches hovedby, Ancona, der kun ligger 65 km væk fra villaen.

Indretningen af Villa Giusi.

Villa Giusi er en skøn villa på 200 kvadratmeter. Villaen er i 2 plan, og har plads til 11 personer. I villaen finder du 6 soveværelser, hvoraf 4 af dem er indrettet med en dobbeltseng, 1 af dem er indrettet med 2 enkeltsenge og det sidste er indrettet med 1 enkeltseng. I villaen finder du også en skøn stue, indrettet med gode spisepladser, samt et lille, hyggeligt siddeområde. Stuen er forbundet med køkkenet, adskilt af en væg med en stor, åben bue i. Køkkenet er udstyret med et køleskab, en fryser, en mikroovn, en kaffemaskine, en ovn, en toaster og en opvaskemaskine. Ydermere finder du en til stue, der er indrettet med behagelige lænestole, samt endnu et lille køkken. I villaen finder du også 5 badeværelser, der alle er indrettet med toilet og bad.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: juli-august. Resten af året min. 5 nætter

Check-ind / check-ud

16-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 400 € (refunderes ved afrejse)
Slutrengøring: 180 €
Mindre kæledyr: 50 € pr. stk.
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Mindre hunde tilladt
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Villa med 6 Soveværelser eller flere
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  2.039,-

  Villa Casale Luisa – Castelraimonto
  Marche Italien

  Villa Casale Luisa i Marche
  Villa Anna ligger tæt på landsbyen Pievebovigliana i det sydvestlige Marche. Området er kuperet og har mange muligheder for cykel- og vandreture. Her er en dejlig italiensk villa med plads til 6 personer.

  Villa Panorama – Marche
  Marche Italien

  Villa Panorama Marche
  Villa Noce er en helt igennem velholdt og lækker kvalitetsvilla der ligger i grønne omgivelser tæt på den hyggelige by Serrapetrona, der er en kendt vinby i området. Her får du en villa med privat pool til 10 personer til en super skarp pris.