Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa La Pineta – Castiglione del Lago

Hyggeligt gammelt stenhus med privat swimmingpool og tennisbane.

Der er rigtigt meget plads til rådighed, og derfor er villaen ideel til store familier og vennegrupper. Trasimenosøen kan nemt nås på cykel eller til fods.

total pris
Fra 0,-
total pris
Fra 0,-

Tilgængelige Boliger

Hele Villaen

Max gæster 20

20 sovepladser, 9 soveværelser, 8 badeværelser og totalt 300 kvm.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Tæt på en by

 • Kæledyr er velkomne

 • Tæt på Tresimino Søen

Beskrivelse af Villa La Pineta – Castiglione del Lago

Gammelt stenhus med privat swimmingpool og tennisbane.

Der er rigtigt meget plads til rådighed, og derfor er villaen ideel til store familier og vennegrupper. Trasimenosøen kan nemt nås på cykel eller til fods.

Du finder Villa La Pineta i hjertet af den grønne Umbria-region, kun 3 km fra Trasimenosøens gyldne strande og omkring 35 km fra det smukke Perugia. Det er et stort hus nedsænket i en kølig have i skyggen af majestætiske fyrretræer. Swimmingpoolen (størrelse 12×6 meter – dybde 1,10 meter, og fuldstændig indhegnet) er beliggende i en solrig position og det vil naturligt være samlingspunktet for familien.

Hvis du er en tenniselsker, er La Pineta det ideelle sted for dig. Du vil have en privat tennisbane, som familie eller venner kan spille på. Til din velsmagende grillmad og udendørs frokoster og middage med venner, er der i haven et stort lysthus med bord og stole, grillen, en lille bowlingbane og bordtennis.

Den historiske by Castiglione del Lago, der ligger ved bredden af ​​Trasimenosøen, har butikker, hyggelige restauranter med lokalt umbrisk og toscansk køkken. Inden for byens gamle mure er det god mulighed for at opleve den gamle by af romersk oprindelse.

Villa La Pineta er en del af en gård på omkring 100 hektar bestående af dyrkede marker, olivenlunde og skove med tusinde farver i forskellige årstider. Her kan du, udover de varierede landskaber i det umbriske landskab, beundre de smukke fuldblodsheste, som er blevet avlet af ejernes familie i umindelige tider.

Indretningen af Villa La Pineta

Stuehuset er opdelt i fem selvstændige lejligheder, hvoraf den ene ligger i stueetagen og har en rummelig stue udstyret med et stort bord, hvor I kan mødes for at lave mad, spise måltider eller bare tilbringe tid med venner. La Pineta er efter vores mening det ideelle hus for grupper og familier, for elskere af sport og sjov, som ønsker at tilbringe deres ferie sammen og samtidig have mulighed for lidt privatliv. Huset er ristikt og traditionelt Italiensk, men opfylder alligevel de fleste krav til moderne komfort.

I stueetagen er der tre lejligheder. Først et med bred stue med køkkenhjørne og stort bord til at spise sammen, soveværelse med dobbeltseng med ensuite badeværelse med bruser og et andet badeværelse med bruser. Den anden lejlighed, har indgang gennem en lille veranda i en stue – spisestue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng med eget badeværelse med bruser, soveværelse med 2 enkeltsenge med badeværelse med håndvask og toilet. Den tredje lejlighed har adgang til en stue/spisestue med køkkenhjørne og med pejs, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med 2 enkeltsenge og badeværelse med bruser.

På første salen er der to lejligheder hver med egen indgang gennem udendørs trapper. Den første har stor panoramaterrasse udstyret med bord og stole, stue/spisestue med køkkenhjørne og pejs, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med 2 enkeltsenge og badeværelse med bruser. Den anden lejlighed har indgang gennem en typisk lille loggia, stor stue/spisestue med køkkenhjørne og pejs, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med håndvask og toilet, soveværelse med 2 enkeltsenge med eget badeværelse med bruser.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag i juli og august
Resten af året min. 5 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Barneseng (skal bestilles)
Mindre husdyr (skal bestilles)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 500 € (refunderes ved afrejse)
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Bæredygtig
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Mindre hunde tilladt
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Tennisbane
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo