Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Mandorlo – Arezzo

Vil du kombinere det luksuriøse med det miljørigtige?

Villa Mandorlo giver dig 10 sovepladser, lækker indretning og mulighed for at bo som gæst på en økologisk og bæredygtig vingård, hvis tørstige motto er  ”Improving the world one bottle at the time”.  

total pris
Fra 3426,-
total pris
Fra 3426,-

Tilgængelige Boliger

Hele villaen (10 personer)

Max gæster 10

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Aircondition

 • Bæredygtig og miljøbevidst gård

 • Luksus og højt serviceniveau

Beskrivelse af Villa Mandorlo – Arezzo

Vingården Podere di Pomaio er kendt for sine bæredygtige og miljøvenlige principper, som gennemsyrer deres olivenolie- og vinproduktion, men også gælder gårdens to villaer. Det gamle hus Villa Mandorlo, som har taget sit navn fra det gamle mandeltræ (”mandorlo” på italiensk) i haven, er således blevet istandsat med tanke på miljøet og det bæredygtige, men uden at der er gået på kompromis med komforten, tværtimod tør jeg godt sige. Her er således aircondition, wi-fi, satellit-tv, vaskemaskine og tørretumbler og… meget mere.

Velkomstmiddag og højt serviceniveau

Med i opholdet i Villa Mandorlo hører en velkomstmiddag med gårdens gode vine, men du kan også få arrangeret madlavningskursus, middage eller vinsmagninger i villaen. Serviceniveauet er generelt højt her, og der er da også en velkomstkurv med diverse lækkerier til næste dags morgenmad inkluderet i opholdet. Desuden bliver der gjort rent midt på ugen (med skift af linned og håndklæder, naturligvis).  

Villaen indbyder til afslapning

Villaen er smagfuld, meget smagfuld. Billederne burde tale for sig selv. Skal vi ikke bare sige, at du her er garanteret både høj kvalitet og ulastelig vedligeholdelse? Den store overdækkede terrasse med bord og stole, som ligger ud for huset, er en oplevelse i sig selv. Du risikerer at bruge meget lang tid med en flaske eller to af gårdens vine her, mens du bare nyder roen og udsigten. Men når du får lyst til at opleve lidt mere, så er den fuldkommen oversete kulturby Arezzo kun 5 kilometer væk, og her finder du restauranter, caféer, butikker og seværdigheder nok til hele ferien. 

Have med udsigt og pool

I haven har du en fantastisk udsigt over dalen til Arezzo, og lige ud for spisestuen finder du den muslingeskalformede pool (sådan omkring 8,5 x 6,5 meter, dybde 130 cm). Alt er lagt op til uforglemmelige måltider ved poolen med en udsigt, man kun kan drømme sig tilbage til. Og ja, naturligvis er der også grill.

Villa Mandorlos indretning

Villa Mandorlos 280 m2 er fordelt på tre etager. I stueetagen finder du en opholdsstue med sofaarrangement, en spisestue med panoramavinduer med fabelagtig udsigt (skal opleves, kan ikke beskrives!), et køkken (induktionskomfur, ovn, mikroovn, pizzaovn, opvaskemaskine, køleskab med fryser, brødrister, kaffemaskine og espressomaskine), to soveværelser (det ene med pejs) med dobbeltseng og en suite badeværelse med bruser og toilet.

På første etage er der tre soveværelser (det ene med balkon) med dobbeltseng og en suite badeværelse med bruser og toilet. I kælderen har du et rum med vaskemaskine samt et badeværelse med badekar og toilet. Villaen er udstyret med aircondition og wi-fi… og meget mere. 

Skulle du have brug for mere plads, så ligger gårdens anden villa, Villa Leopoldina, lige ved siden af. Du kan således få hele 22 sovepladser.

Nyd et glas vin på den nærliggende vingård, Podere di Pomaio

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: juli-august
Ophold i ydersæsonerne på min 3 nætter kan arrangeres mod et ekstra gebyr

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Aircondition
Sengetøj/-linned og håndklæder (ekstra skift 26 € pr. værelse)
1 rengøring undervejs
Slutrengøring
Velkomstmiddag ved ugeophold
Velkomstkurv
Pool (åben slutningen af april – begyndelsen af oktober)
Badehåndklæder til pool
Opvarmning
Wi-Fi
Vaskemaskine
Tørretumbler
Strygebræt + strygejern
Mindre kæledyr (mod bestilling)
Barneseng (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 0 € (nej, det er ikke en fejl)
Ekstra rengøring 20 € pr. time
Ekstra seng 30 € pr. person pr. dag
Ekstra skift af sengetøj/-linned og håndklæder: 30 € pr. værelse
Små kæledyr (skal bestilles)
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Aircondition
 • Bæredygtig
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Villa med 5 Soveværelser
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk