Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Leopoldina – Arezzo

Vil du kombinere det luksuriøse med det bæredygtige?

Det lyder som et paradoks, men Villa  Leopoldina  giver dig med sine 12 sovepladser og sin lækre indretning muligheden for at bo som gæst på en økologisk og bæredygtig vingård, hvis motto er ”Improving  the  world  one bottle at the time”.  Det er en nobel tanke, som vi på Stay Local gerne støtter!

total pris
Fra 3962,-
total pris
Fra 3962,-

Tilgængelige Boliger

Hele villaen (12 personer)

Max gæster 12

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Økologisk og bæredygtig

 • Aircondition

 • Gennemført lækkert

Beskrivelse af Villa Leopoldina – Arezzo

I Villa Leopoldina, befinder du dig på en bakke i Toscana, fem kilometer uden for den fascinerende kulturby Arezzo. Udsigten er fantastisk, og kvaliteten af såvel villaen som haven er i top.

Bæredygtig luksus

Vingården Podere di  Pomaio  er  kendt for sine bæredygtige og miljøvenlige principper,  som gennemsyrer deres  olivenolie- og  vinproduktion, men  også gælder gårdens to villaer.  Det store, gamle hus Villa Leopoldina stammer fra syttenhundredetallet, og det er således blevet istandsat med tanke på miljøet og det bæredygtige, men uden at der er gået på kompromis med komforten, tværtimod tør jeg godt sige. Her er således aircondition, wi-fi, satellit-tv, vaskemaskine og tørretumbler og meget mere.

Glæd dig til opholdet i Villa Leopoldina

Det er næsten overflødigt at spilde ord på at lovprise villaens indretning og smagfulde stil, for billederne siger langt mere end ord. Lad os holde os til et par simple fakta, som billederne trods alt ikke kan formidle. Poolen er således 12 x 5 meter stor (140 cm dyb) og omgivet af solsenge og parasoller. I haven finder du desuden naturligvis grill, men også en lækker stor, overdækket terrasse i forbindelse med villaen, hvor du har bord og stole til mangen et mindeværdigt måltid med udsigt.

Masser af spændende udflugter

Udflugtsmulighederne er for mange til at nævne. Arezzo ligger som sagt lige for døren, og byens mange seværdigheder, gode spisesteder og hyggelige stemning kalder på mange besøg. Men hvorfor ikke også tage turen til Siena, Montepulciano, Pienza eller Montalcino? Bare muligheden for at smage på de lokale specialiteter i form af vine, oste, honning og kager burde være nok til at lokke selv den mest asketiske!

Med til opholdet i Villa  Leopoldina hører en velkomstmiddag med gårdens gode vine, men du kan også få arrangeret madlavningskursus, middage eller vinsmagninger i villaen. Serviceniveauet er generelt højt her, og der er da også en velkomstkurv med diverse lækkerier til næste dags morgenmad inkluderet i opholdet. Desuden bliver der gjort rent midt på ugen (med skift af linned og håndklæder, naturligvis).

Villa  Leopoldinas indretning

Villaens ydmyge 450 m2 er fordelt på de toscanske gårdes klassiske to etager, men den lille krølle på halen, at man ved istandsættelsen har tænkt den som to store villalejligheder, der imidlertid i dag altid udlejes samlet.

I stueetagen finder du en opholdsstue med sofaarrangement, en stor spisestue og køkken samt tre soveværelser med dobbeltseng, alle med en suite badeværelse med bruser og toilet.

På første etage er der endnu en opholdsstue med sofaarrangement (og pejs!), en stor spisestue med pejs og køkken samt tre soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Køkkenerne har begge induktionskomfur, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, køleskab med fryser, brødrister, kaffemaskine og espressomaskine. Her er desuden vaskemaskine og tørretumbler (faktisk to af hver) … og som sagt aircondition, wi-fi og satellit-tv.

Skulle du have brug for mere plads, så ligger gårdens anden villa, Villa  Mandorlo, lige ved siden af. Du kan således få hele 22 sovepladser.

Smag vinene på Podere di Pomaio

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag
Deter muligt at leje villaen min. 3 nætter udenfor højsæsonen mod et gebyr

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Aircondition
Sengetøj/-linned og håndklæder
1 rengøring undervejs
Slutrengøring
Velkomstmiddag (ved min 7 nætters ophold)
Velkomstkurv
Badehåndklæder til pool
Opvarmning
Små kæledyr (skal bestilles)
Wi-Fi
Barneseng (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 0 €
Ekstra seng: 30 € pr. person pr. dag
Ekstra rengøring: 20 € pr. time
Ekstra skift af sengetøj/-linned og håndklæder: 30 € pr. værelse
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Aircondition
 • Bæredygtig
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Mindre hunde tilladt
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Villa med 6 Soveværelser eller flere
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk
  Pris pr. nat fra
  891,-

  Villa Casalte – Castel Focognano
  Toscana Italien

  Villa Casalte er en charmerende villa beliggende kun 3 km fra Castel Focognano. Drømmer du om en ferie fyldt med