Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Sophia – San Remo

I Villa Sophia bor du kun 1 minuts gang fra stranden

Ønsker du en kombination af en masse kulturelle oplevelser samt lidt tid til at bade, er Villa Sophia i San Remo det oplagte valg for dig

total pris
Fra 867,-
total pris
Fra 867,-

Tilgængelige Boliger

Enkeltværelse (1 person)

Max gæster 1

1 person, 1 soveværelse, 1 badeværelse.

Prisen er incl. morgenmad. Helpension kan tilkøbes.

3-personers værelse (3 personer)

Max gæster 3

3 personer, 1 soveværelse, 1 badeværelse.

Prisen er incl. morgenmad. Helpension kan tilkøbes.

Dobbeltværelse (2 personer)

Max gæster 2

2 personer, 1 soveværelse, 1 badeværelse.

Prisen er incl. morgenmad. Helpension kan tilkøbes.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Tæt på havet

 • Parkering

 • Lækker restaurant på stedet

Beskrivelse af Villa Sophia – San Remo

Villa Sophia ligger lige ved stranden, så du har vitterligt kun 1 minut til vandkanten.

Ønsker du en kombination af en masse kulturelle oplevelser samt lidt tid til at bade, er Villa Sophia det oplagte valg for dig. Her bor du i en oase, lidt gemt af vejen fra trafikken og den pulserende by San Remo på Den Italienske Riveria. Villaen ligger med frodig natur rundt omkring, med terasser, og nede i bunden af grunden, er der en låge der fører dig ud på stranden.

Villaen er bygget i den arkitektoniske stil fra 800-tallet, og har de typiske liguriske altaner. Derudover er villaen indrettet i en elegant stil, der skaber en atmosfære fra gamle dage. Dele af den nuværende hovedbygning er faktisk en gammel kirke. Det kan du se, når du spiser morgenmad, hvor konturerne af kirkerummet stadigvæk kan ses.

Villa Sophia ligger nærmest midt i San Remo, men det bemærker du ikke, da bygningen skærmer fra trafikken på hovedvejen, så her nede i haven, er det et rigtigt lækkert lille åndehul. På stranden er der solstole og parasoller, som du for et lille beløb kan benytte dig af, og når du bor i Villa Sophia, får du 20% rabat på det.

Villaen ligger kun 300 meter fra centrum af San Remo, og her finder du masser af barer og restauranter, ligesom der er et bredt udvalg af hyggelige lokale butikker. San Remo er kendt for 2 store ting, det første er casinoet i San Remo, der er placeret i en virkelig ikonisk bygning. Tag forbi, ikke nødvendigvis for at gå iund, men blot for at se bygningen udefra. Den anden er cykelløbet Milano – San Remo som hvert år har mål i San Remo. Cykelløbet er et af de længste et-dags løb og det tiltrækker altid mange tilskuere til byen. Så skal du ud at rejse i midten af marts, så er det måske en oplevelse du skal tage med ?

Indretningen af Villa Sophia

Villa Sophia byder på 3 forskellige typer værelser, med plads til 1-3 personer.

Enkeltværelset er et værelse til 1 person. Værelset er indrettet med et soveværelse med en enkeltseng, samt et badeværelse med en bruser. Derudover har værelset et TV, en minibar, en safety box, en hårtørrer og aircondition. Derudover finder du på værelset en badekåbe samt tøfler, som du kan benytte dig af.

Dobbeltværelset er et værelse til 2 personer. Dobbeltværelset indeholder et værelse med en dobbeltseng, ligesom der er et badeværelse med en bruser. På værelset finder du også et TV, en minibar, en safety box, en hårtørrer samt aircondition. På værelset er også en badekåbe samt tøfler, som du er velkommen til at benytte.

3-personersværelset er et værelse med plads til 3 personer. På værelset er en kingsize seng, ligesom der er et badeværelse med en bruser. Værelset byder også på et TV, en minibar, en safety box, en hårtørrer samt aircondition. Værelset har også badekåber samt tøfler, som du er velkomment til at benytte.

Skiftedag

Ophold på minimum 2 eller 4 nætter, afhængig af sæson.

Check-ind / check-ud

16-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Sengetøj/-linned og håndklæder
WiFi
Barneseng
Aircondition

Betales lokalt

Parkering: 10 € pr. dag (juni – september)
Små kæledyr: 8 € pr. dag (max 1 pr. værelse)
Kommunal turistskat

Fandt du ikke den rigtige feriebolig?

Se andre ferieboliger i Ligurien

Andre muligheder for ferieboliger i Norditalien

Se ferieboliger og villaer i Piemonte eller Lombardiet.

Lej en bil til din ferie.

Find de bedste priser på billeje.

Faciliteter

 • Aircondition
 • Cykeludlejning
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Mindre hunde tilladt
 • Parkering
 • Restaurant
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Corso Matuzia 21 – 18038 Sanremo – IM

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Villa Casa Aurora – Genova
  Ligurien Italien

  Villa Casa Aurora
  Casa Aurora er en ejendom med flere niveauer, der følger den typiske liguriske arkitektoniske stil. Faktisk er den karakteriseret ved
  Pris pr. nat fra
  375,-

  Agriturismo Le Mimose – Imperia
  Ligurien Italien

  Lidt bagved Imperia, et par km oppe i bjergene, ligger Agriturismo Le Mimose med en smuk udsigt over bjergene og