Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Val Di Rose – Lisciano Niccone

Gammelt stenhus på grænsen mellem Umbrien og Toscana tæt på Trasimenosøen. Overdækket og opvarmelig swimmingpool. Velholdt og fuldstændig indhegnet have.

Du er nærmest på grænsen mellem Umbrien og Toscana. Villa Val di Rose er et gammelt stenbondehus med panoramaudsigt i de grønne bakker, kun få km væk fra den karakteristiske landsby Lisciano Niccone. Lisciano Niccone har virkelig en gammel oprindelse, da der her i nærheden er blevet fundet etruskiske rester. I byen kan du finde et par restauranter og et supermarked.

pris pr. nat
Fra 1500,-
pris pr. nat
Fra 1500,-

Tilgængelige Boliger

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Super villa

 • Vinområde

 • Tæt på by

Beskrivelse af Villa Val Di Rose – Lisciano Niccone

Trasimenosøen

Kun få km væk fra villaen ligger de typiske landsbyer med udsigt over Trasimeno-søen som Tuoro og Passignano, det er gode steder at besøge i de varme forårs- og sommerdage. Det omkringliggende landskab ligner et grønt amfiteater, der omgiver søen næsten hele vejen rundt, og det er i disse frodige bakker, vi finder Villa Val di Rose.

Overdækket og opvarmelig swimmingpool

Omkring villaen er der en stor og grøn, fuldstændig indhegnet have, med en smuk pool (størrelse m. 6×12, dybde m. 1,10-2,40), hvor der er liggestole, parasoller og en  gårdhave. Efter anmodning og mod betaling af et gebyr, kan vi arrangere at poolen kan dækkes med et udtrækkeligt betræk og opvarmes til brug selv i de mindre varme måneder. Skulle der være en blæsende dag, udenfor sæsonen, kan man også få poolen overdækket, mens den om sommeren typisk ikke er overdækket.

Villaen er oprindeligt lavet som 2 uafhængige lejligheder, der kun er forbundet med ekstern trappe. Villaen er derfor ideel at bruge, hvis i er to familier der skal afsted sammen, hvor i også gerne vil have lidt privatliv.

Villa Val di Rose’s indretning

Begge lejligheder er godt møblerede, indbydende, komfortable og kun forbundet med en ekstern trappe. På første sal er der et stort køkken og en smuk altan med pergola, bord og stole, perfekt til at spise i det fri. Herudover er der grill og overdækket parkeringsplads – så er bilen ikke kogende når i kommer ud til den. Herudover Wi-Fi, satellit-tv, vaskemaskine og opvaskemaskine. Villaen nås gennem en 3 km lang, asfalteret vej i skoven, velholdt men ikke anbefalet til sportsbiler.

På ankomstdagen vil ejeren tilbyde kunderne en lille velkomstmiddag.

I Stueetagen er der indgang til en stor spisestue/stue, thekøkken og badeværelse med bruser. Fra stuen, op ad nogle trin, finder du et soveværelse med dobbeltseng med fransk vindue med udsigt over poolen, et soveværelse med 2 enkeltsenge og et badeværelse med brusebad og badekar.
Vaskerum og lille badeværelse til pool-service (toilet og håndvask).

Lejligheden på 1. salen har adgang gennem en udvendig trappe op til en altan udstyret med bord og bænke. Indenfor finder du en stue-spisestue med stort køkkenhjørne, adgang til en stor panoramabalkon med udsigt til poolen og pergola udstyret med bord og stole til udendørs måltider. To soveværelser med dobbeltsenge, soveværelse med 2 enkeltsenge, badeværelse med brusebad og badeværelse med badekar.

Skiftedag

Ophold: Lørdag / lørdag 15/5-18/9 2021
Resten af året min. 5 nætter

Check-ind / Check-ud

Kl 16:00 / kl. 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Wi-Fi
Babyseng (skal bestilles)
Velkomstmiddag på ankomstdagen
Mindre husdyr tilladt (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 500 € (refunderes ved afrejse)
Opvarming (om vinteren) 5 €
Slutrengøring 130 €
Kommunal turistskat
Mulighed for privat kok (skal bestilles)
Opvarmning af pool (skal bestilles)

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med Gouda og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Malerisk og autentisk gammel bondegård med plads til 12 personer beliggende i kort afstand fra en landsby. Her får du pool med panoramisk udsigt og ophøjet ro til dit ophold i smukke Toscana