Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Vista Lago – Magione

Lejlighed med panorama udsigt over Trasimeno søen i Umbrien. Her bor du i centrum af den lille by San Feliciano, der ligger ved søbredden.

Hyggelig lejlighed med plads til 4 personer midt i San Feliciano. Byen ligger ved Trasimenosøen i Umbrien. Lejligheden Vista Lago ligger i et roligt område af byen, inde i den historiske del af San Feliciano. Herfra har du foruden at nyde den smukke udsigt og solnedgangen ud over søen, også gå på opdagelse i de små butikker og smage på lokale fristelser i de nærliggende restauranter. Et par gader er der til søbredden og hvad er mere hyggeligt at tage en gåtur i aftensolen på den dejlige promenade ved søen.

total pris
Fra 540,-
total pris
Fra 540,-

Tilgængelige Boliger

Hele Lejligheden (4 sovepladser)

Max gæster 4

ca 107 kvm, 2 soveværelser og 2 badeværelser. Max 4 personer.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Restauranter og byliv

 • Bylejlighed

 • God udsigt

Beskrivelse af Vista Lago – Magione

Fra San Feliciano vil det være let at nå Perugia og de smukkeste steder i Umbrien og Toscana, og med færgerne på søen, kan du på kort tid komme til den charmerende ø Isola Maggiore. På Trasimeno søen har du mulighed for at leje udstyr til vandsport.

Panoramisk udsigt og charmerende indretning

Vista Lago er placeret i en gammel historisk bygning i slutningen af ​​1800 og er for nylig restaureret. Genopbygningen har bragt de gamle friser og freskomalerier, der pryder facaden frem i lyset. Indgangen, der ligger i stueetagen, er uafhængig og har udsigt over en lille panoramisk plads, der kan bruges af beboerne, hvor du også har lov til at parkere bilen. Fra alle stuevinduerne og det ene soveværelse kan du nyde en fantastisk udsigt over søen ovenfra. Her er der mulighed for at bo autentisk som italienerne selv gør det.

Møblerne er hovedsageligt fra første halvdel af det tyvende århundrede, med enkelte nyanskaffelser indimellem, smukke gulve og en antik pejs dekoreret med friser, og sammen med det moderne udstyr, såsom opvaskemaskine, vaskemaskine og myggenet for vinduerne, vil det give en god base for en par ferie i en hyggelig by. Når du bor her, er der mulighed, gennem en særlig aftale, at benytte den offentlige swimmingpool i San Feliciano.

Indretningen af Lejligheden Visa Lago

Lejligheden har en privat indgang fra et lille torv, hvor det er tilladt at parkere. Inde i lejligheden finder du en bred og lys stue med en gammel pejs, to små stuer med lænestole. Fra vinduerne i de tre værelser kan du nyde en betagende udsigt over Trasimeno-søen og landsbyen nedenfor. Fra stuen, når du går ned ad nogle trin, når du til et lille badeværelse med bruser. Fra stuen er der adgang til et soveværelse med dobbeltseng, med søudsigt og direkte adgang til et badeværelse med bruser og vaskemaskine. Derudover Køkken-spisestue og soveværelse med 2 enkeltsenge.

Køkkenet er udstyret med køleskab med fryserum, ovn, opvaskemaskine, kaffemaskine, strygejern og strygebræt, og mikroovn. Der er Wi-Fi i hele lejligheden.

Skiftedag

Ophold min. 3 nætter, fri ankomstdag

Check in / ud

kl. 15-18 / kl. 10

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 200 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 50 €
Mindre kæledyr 5 € pr. dag (skal bestilles)
Opvarmning (hvis ønsket): 2 € per m3 gas
Kommunal turistskat

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Visit Tuscany – den officielle turistorganisation i Toscana
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Faciliteter

 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Villa Pupa House er beliggende lige ved den smukke Trasimeno-sø i Umbrien Villaen er i gåafstand til San Feliciano der