Flybilletter til Italien med Ryanair

Flybilletter med flyselskaber Ryanair. Find ud af hvor Ryanair flyver til i Italien, og hvordan du bestiller og flyver med Ryanair. 

Flyselskabet Ryanair sælger flybilletter fra Københavns Lufthavn og Billund Lufthavn direkte til flere destinationer i Italien. For at du kan skabe dig et bedre overblik, så er her lidt informationer, du som rejsende skal være opmærksom på, når du rejser med Ryanair.

Hvis du har spørgsmål omkring en rejse du allerede har bestilt med Ryanair, skal du kontakte Ryanair direkte.

Hvordan bestiller jeg en flybillet hos Ryanair.

Du kan benytte søgeformularen herunder til at søge flybilletter, ikke kun hos Ryanair, men også mange andre flyselskaber. Så har du muligheden for at finde de billigste priser.
Du kan også benytte Ryanairs app til iPhone  eller til Android, til at bestille din flybillet med Ryanair. Uanset hvilken metode du bruger til at bestille flybilletter, så anbefaler vi under alle omstændigheder at du efterfølgende henter Ryanair’s app. Den kan du bruge som online boarding card, det er virkeligt nemt og fungerer meget smidigt ude i gaten i lufthavnen.

Baggage politik og tilkøb

Ryanair sælger alle deres flybilletter som udgangspunkt uden baggage. Det betyder at du kun må have en taske med som kan ligge under stolen foran dig. Har du brug for at have en større taske eller en trolley med på flyet, så skal du købe et tillæg. Det kan oftest betale sig at købe en premium billet, den inkluderer sædevalg, baggage om bord, hurtig ombordstigning mm.

Der er også via Ryanairs app mulighed for at tilkøbe en lang række andre services, fx. mad ombord. Er du i tvivl om hvad du skal gøre er du velkommen til at kontakte os.

Destinationer i Italien med Ryanair

Ryanair er Europas største flyselskab, og har over 300 fly og omrking 10.000 ansatte, derfor har de også mange ruter. Du kan kommen til næsten hver eneste krog af Midt eller Sydeuropa med Ryanair. Du skal dog være opmærksom på, at Ryanair tilbyder ikke skift af fly, så alle deres flybilletter er direkte fra punkt til punkt. Køber du flere flybilletter, hvor du skal skifte lufthavn, så tager Ryanar ikke ansvaret for at du når frem i tide.

Ryanair er så store i Italien, at de faktisk er blevet Italiens største indenrigsselskab.

Fra København og Billund flyves der til følgende destinationer i Italien:

Rom
Pisa
Bologna
Bergamo (Ryanair ynder at kalde Bergamo for Milano)
Napoli
Venedig (fra foråret 2021)

Billeje i Italien

Når du er landet i Italien, så kan du leje en bil. Stay Local formidler billeje fra de fleste udlejningsselskaber i Italien her.

Du kan leje bil her fra alle lufthavne i Italien.

Ryanairs historie

Ryanair går tilbage til 1985, hvis den irske Ryan-familie stiftede de selskabet, dengang kun med et enkelt 15 sæders propelfly som fløj mellem London’s gatwick lufthavn til Waterford , som er en Irsk by i det sydøstlige hjørne af Irland. Starten gik fint og første år, havde Ryanair over 80.000 passagerer på den rute.

Ambitionerne var høje og året efter startede Ryan-familien en rute mellem Dublin og London, og fra starten var det med lavere priser end der ellers normalt var på denne rute. Modsat i dag, bestod Ryanairs service af gratis mad og drikke, hvis flyet var forsinket. Indtjeningen udeblev og man måtte gøre noget, så familien fik revisoren Michael O’Leary ind for at få rettet op på økonomien. O’Leary fandt hurtigt ud af at selskabet ikke var rentabelt og man burde lukke det. Tony Ryan, der var familiens overhovede nægtede at give op, og unge Michael blev sendt til USA på studieophold, for at finde ud af hvordag det lykkedes Southwest Airlines at tjene penge på lavprisflybilletter.

I USA fandt Michael O’Leary ud af, at måden at tjene penge på for Ryanair var at satse på mange afgange til sekundære, billige lufthavne kombineret med mere brugerbetaling – og færre gratis goder til passagererne. Det skulle vise sig at være en succesfuld metode. Få år efter begyndte Ryanair at gøre sig gældende på ruter, som de traditionelle flyselskaber hidtil havde haft monopol på.

I dag er Ryanair et af Europas største flyselskaber og deres lavpris-forretningsmodel har været med til at ændre flybranchen drastisk. Langt de fleste af de påhit som Ryanair har fundet ud af, og fået kritik af, bliver med tiden standard på de fleste andre flyselskaber. Tænk bare på betaling af baggage, betaling af sæder mm. som for få år siden altid var inkluderet på de fleste selskaber.

Kontakt omkring flybilletter med Ryanair

For god ordens skyld gør vi opmærksom på at alt det vi skriver her er vejledende og Ryanair kan ændre dette med kort varsel, og vi tager derfor forbehold for ændringer. Vi henviser altid til Ryanairs officielle information som fremgår af din flybillet eller i Ryanairs app. Du er altid velkommen til at kontakte Stay Local hvis du søger råd omkring hvordan du kommer på ferie. Du kan også kan finde information om flyrejser med Ryanair på deres egen hjemmeside her.

Villa med privat pool

Villa Casa Rossa, Toscana
Pris pr. nat fra787,-

Villa Casa Rossa – Capolona
Toscana Italien

Det bliver ikke mere malerisk og autentisk! Dette gamle stenhus til 7 personer i det østlige Toscana er usædvanlig billigt, men har dog stadig både pool og wi-fi

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Flyselskabernes egne hjemmesider:

SAS

Norwegian

Vueling

Ryanair

EasyJet