Rundrejser i Skotland

Individuelle rundrejser

Individuelle rundrejser – Europa og Asien

Hos Stay Local er vi specialister i at lave individuelle rundrejser. Vi kan hjælpe alle, der ønsker at rejse på egen hånd, i egen bil eller deltage i en af vores allerede planlagte rundrejser.

For at du kan få den bedste ferie, har vi udvalgt nogle lande, vi kender. Derfor kan du heller ikke komme til alle verdens lande, men få udvalgte.

En Individuel Rundrejse er en rejse, hvor det kun er dig og din familie eller venner der er med på turen der rejser sammen. Det vil sige, ikke noget med større eller mindre grupper, hvor i alle skal følges af. Vi sammensætter din rundrejse efter dine ønsker, så du oplever det land du besøger i dit tempo. Alle vores Individuelle Rundrejser, kan du rette i, forlænge, forkorte eller hvad du nu har lyst til – så retter vi til, dermed får du den rundrejse, som du allerhelst gerne vil have.

Rundrejser i Europa

Kør selv rundrejse i Irland og Nordirland
Kør selv rundrejse i Skotland
Kør selv rundrejse i England og Wales

Individuelle rundrejser i Asien

Skræddersyede rundrejser i Vietnam
Skræddersyede rundrejser på Borneo og i Malaysia

Skræddersyede rundrejser på Bali (kommer snart)

Individuelle rundrejser i Asien

Vietnam

Individuelle Rundrejser i Vietnam

Vietnam er et fantastisk land at besøge, med en unik kultur, smukke landskaber og venlige mennesker. En rejse i Vietnam kan være enten afslappende eller eventyrlystent, afhængigt af dine præferencer. Du skal opleve det vietnamesiske køkken, fra street food til finere restauranter. Besøg Hanoi og Ho Chi Minh City for at opleve den pulserende bykultur, eller tag til Halong Bay for at se de spektakulære kalkstensformationer. Vietnam er også kendt for sine smukke strande, såsom Nha Trang og Hoi An.

Borneo Sukau rainforest lodge

Individuelle Rundrejser på Borneo – og Malaysia

Borneo er den tredje største ø i verden og er delt mellem tre lande: Indonesien, Malaysia og Brunei. Øen er kendt for sit rige biodiversitet, herunder orangutans, næsebjørne og sumatraelefanter. Borneo er også hjemsted for mange truede arter og har store regnskove, der er vigtige for at regulere klimaet på jorden. Oplev alt dette – og mere til, på en af vores fantastiske rundrejser på Borneo. Du kan også kombinere Borneo med nogle dage (eller uger) i Malaysia.

Individuelle rundrejser i Europa

Individuelle Rundrejser i Irland

Irland er en grøn ø og er omgivet af Atlanterhavet og Storbritannien. Irland er kendt for sin smukke natur, herunder grønne bakker og klipper, samt for sin rige kulturarv, der omfatter musik, dans, litteratur og historie. Irland er også kendt for sin gæstfrihed og varm velkomst til besøgende. På Stay Locals rundrejser kommer du rundt i de hyggelige kroge og kendte seværdigheder, som Irland kan tilbyde. Du kan altid forlænge din rundrejse med nogle dage i hovedstaden Dublin.

Rundrejser i Skotland

Individuelle Rundrejser i Skotland

Tag på eventyr til Skotland og oplev magien i landet med de gamle klostre, dramatiske højland, skønne byer såsom Glasgow og Edinburgh og ikke mindst det levende kulturlandskab.

Uanset om du ønsker en kør-selv rundrejse, en aktiv ferie eller blot et par dage til at opleve Skotlands magi, kan du finde den perfekte rejse her.

Individuelle Rundrejser i England og Wales

Ud og oplev den fantastiske Engelske natur, om det er sydpå i Devonshire eller længere nordpå, så vil du få unikke oplevelser med hjem i baggagen, som naboen ikke har oplevet.

Derfor, kontakt os gerne allerede i dag, så sammensætter vi en unik rundrejse i lejet eller egen bil, til dig og din familie eller venner.