Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Borneo: Luksusrejse til Sabah, Borneo – 11 dage

Denne unikke rejse byder på en blanding af det bedste af det bedste.

Start i den travle by Kota Kinabalu, fortsæt rejsen til Kinabatangen-floden og Danum Valley og du slutter med et luksusophold på Gaya Island.

PRIS PR. person
Fra 16.995,-
PRIS PR. person
Fra 16.995,-
Borneo
Kota Kinabalu, Lahad Datu, Sabah, Sandakan
11 dage

Denne unikke rejse byder på en blanding af det bedste af det bedste. Start i den travle by Kota Kinabalu, fortsæt rejsen til Kinabatangen-floden og Danum Valley og du slutter med et luksusophold på Gaya Island.
Denne unikke rejse byder på en blanding af det bedste af det bedste. Start i den travle by Kota Kinabalu og oplev en fin balance af moderne bygninger og gammel kultur.

Herefter fortsætter rejsen til Kinabatangen-floden for at opleve Borneos fantastiske dyreliv. Det er her muligt at opleve pygmæelefanter, næseaber, orangutanger, langhalede makakaber, krokodiller og en bred vifte af fugle inklusiv de store næsehornsfugle.

Eventyret fortsætter til Danum Valley, som er et beskyttet regnskovsområde. Skoven er 130 millioner år gammel og dermed verdens ældste regnskov. Her opleves spektakulær trekking, hvor de helt store naturoplevelser venter. Endelig afsluttes rejsen med et luksusophold på Bunga Raya Island Resort & Spa på Gaya Island.

Mødested: Kota Kinabalu Lufthavn
Fra
Dkk 16.995,-
Borneo: Luksusrejse til Sabah, Borneo – 11 dage

Dagsprogram

Fold alle ud
Dag 1: Ankomst Til Kota Kinabalu

Ved ankomst til Kota Kinabalu bliver du hentet og kørt til et smukt 5* Beach Resort tæt på Kota Kinabalu. Resten af dagen er fri, og der er tid til at besøge Kota Kinabalu, hvis du ønsker dette. I byen kan du opleve populære attraktioner som natmarkedet og KK Waterfront med sine mange gode restauranter.

Inkluderet
Transfers • Overnatning på 5* Beach Resort hotel (Kinabalu Sea View)

Ankomst-til-Kota-Kinabalu
Dag 2: Kota Kinabalu

Dagen er fri, så slap af og nyd resortets store poolområde. Ønsker du i stedet at opleve Kota Kinabalu på egen hånd, ligger der flere attraktioner i byen såsom Signal Hill Observatory Platform, Atkinson Clock Tower, Floating Mosque, Tze templet i Puh Toh og Sabah-museet. Det kan varmt anbefales være hjemme igen til at nyde solnedgangen fra resortets smukke Sunset Bar.

Inkluderet
Overnatning på 5* Beach Resort hotel (Kinabalu Sea View)

Forplejning
Morgenmad

KOTA-KINABALU
Dag 3: Kota Kinabalu – Sepilok Orangutang Rehabiliterings Center – Sukau Rainforest Lodge

I køres til lufthavnen og flyver med det tidlige morgenfly til Sandakan. Herfra køres I til Sepilok Orangutang Rehabiliteringscenter. Her får man en unik mulighed for at høre om centrets arbejde med at rehabilitere orangutanger samt at se og opleve orangutangerne i deres naturlige miljø. Efter oplevelsen her, besøger vi solbjørne centret, som ligger lige ved siden af.

Herefter kører vi til Sukau, hvor vi sejler en kort tur over Kinabatangan-floden til vi kommer til det prisvindende Sukau Rainforest Lodge. Kinabatangan-floden er Sabahs længste flod og kan præsentere en helt utrolig koncentration af vilde dyr. Vi vil få mulighed for at se fugle og andet dyreliv i mangrovetræerne, ved flodbredden og i regnskoven. Efter check-in og en lille forfriskning tager vi på flodcruise for at se nogle af de 10 forskellige abearter og nogle af de andre dyr, der findes langs floden omkring Sukau. Du vender tilbage til et dejligt solopvarmet bad, aftensmad med stearinlys og udsigt over floden. Du skal overnatte på Sukau Rainforest Lodge, der i 2015 blev udnævnt af National Geographic som en af få udvalgte ”Unique Lodges of the World”.

Inkluderet
Transfers • Besøg i Sepilok Orangutang Center • Eftermiddags flodcruise • Engelsktalende guide • Overnatning på Sukau Rainforest Lodge (superior)

Forplejning
Morgenmad • Frokost • Aftensmad

LANKAYAN-ISLAND-E28093-SEPILOK-ORANGUTANG-REHABILITERINGS-CENTER-E28093-SUKAU-RAINFOREST-LODGE
Dag 4: Sukau Rainforest Lodge

Du vågner til fuglesang fra regnskoven, som er signalet på solopgang og tid til dagens første tur. Du skal op ad floden og besøge Ox Bow-søen. Om eftermiddagen skal du med på endnu en flodtur. Borneos dyreliv er rigt, og er du heldig, oplever du både næseaber, pygmæelefanter, orangutanger, krokodiller og mange forskellige fugle heriblandt næsehornsfuglene.

Inkluderet
Engelsktalende guide • Morgen- og eftermiddags flodcruise • Overnatning på Sukau Rainforest Lodge (Superior)

Forplejning
Morgenmad • Frokost • Aftensmad

SUKAU-RAINFOREST-LODGE
Dag 5: Sukau – Lahad Datu – Borneo Rainforest Lodge

I dag venter en god køretur, hvoraf den sidste del er på grusvej – men det er det hele værd! Bare vent til du ser den 438 km2 store, uspolerede og 130 millioner år gamle regnskov. I Danum Valley bor mange af Borneos mest sjældne dyrearter, såsom leoparder, elefanter og orangutanger – hvis du er heldig, ser du nogle af disse.

Første tur går vi på ”Nature Trails” og derefter tager vi en tur i trækronerne på de imponerende hængebroer. Dette er en unik mulighed for at opleve livet på øverste etage i regnskoven. Efter mørkets frembrud tager vi på aften-safari i bil for at se regnskovens mange spændende dyr om natten.

Inkluderet
Transport • Indgang til Danum Valley • Engelsktalende guide • Vandretur i regnskoven • Aften-safari • Overnatning på Borneo Rainforest Lodge (standard værelse)

Forplejning
Morgenmad • Frokost • Aftensmad

SUKAU-E28093-LAHAD-DATU-E28093-BORNEO-RAINFOREST-LODGE
Dag 6: Borneo Rainforest Lodge – Danum Valley

Tidligt om morgenen tager vi ud på dagens første tur. Du skal sejle op ad floden og besøge Ox Bow-søen. Om eftermiddagen skal du med på endnu en flodtur. Borneo byder på et rigt dyreliv med unikke arter, og er du heldig, oplever du både næseaber, pygmæelefanter, orangutanger, krokodiller og mange forskellige fugle heriblandt næsehornsfuglene.

Inkluderet
Engelsktalende guide • Morgen- og eftermiddags flodcruise • Overnatning på Sukau Rainforest Lodge (Superior)

Forplejning
Morgenmad • Frokost • Aftensmad

BORNEO-RAINFOREST-LODGE-E28093-DANUM-VALLEY
Dag 7: Borneo Rainforest Lodge – Lahad Datu – Kota Kinabalu – Gaya Island

Efter frokost kører vi dig gennem regnskoven mod Lahad Datu. Fra Lahad Datu Lufthavn flyver du til Kota Kinabalu. Her venter en 20-minutters tur med speedbåd til Gaya Island, hvor I skal bo på et 5* Boutique resort. De næste dage er dine helt egne, og der kan slappes af ved poolen eller stranden, mens du nipper til en lækker cocktail!

Inkluderet
Transfers • Båd til Gaya Island • Overnatning på 5* Boutique resort (Superior Villa)

Forplejning
Morgenmad • Frokost

E-E28093-LAHAD-DATU-E28093-KOTA-KINABALU-E28093-BUNGA-RAYA-ISLAND-RESORT-SPA
Dag 8: 5* Boutique Resort PÅ Gaya Island

Slap af og nyd dit ophold på det lækre resort. Du kan bruge dagen på snorkling, slappe af ved poolen eller gå en tur på stranden. Der er også mulighed for en luksuriøs spa-behandling. Nyd også øens lækre mad på resortet.

Inkluderet
Overnatning på 5* Boutique resort (Superior Villa)

Forplejning
Morgenmad

BUNGA-RAYA-ISLAND-RESORT-SPA
Dag 9: 5* Boutique Resort PÅ Gaya Island

Prøv eventuelt nogle af de mange vandsportsaktiviteter resortet tilbyder, såsom kajak, parasailing og jetski.

Inkluderet
Overnatning på 5* Boutique resort (Superior Villa)

Forplejning
Morgenmad

BUNGA-RAYA-ISLAND-RESORT-SPA-2
Dag 10: 5* Boutique Resort PÅ Gaya Island

Tag på trekking og udforsk jungleområdet ved resortet. Ved resortet findes der gode junglestier og store hængebroer i trækronerne. Du kan også dykke, få et prøvedyk, hvis du ikke har prøvet det før, eller måske besøge Tunku Abdul Rahman Marine Park og snorkle mere.

Inkluderet
Overnatning på 5* Boutique resort (Superior Villa)

Forplejning
Morgenmad

BUNGA-RAYA-ISLAND-RESORT-SPA-3
Dag 11: Afrejse Kota Kinabalu

Det er nu blevet tid til din hjemrejse. Du vil blive sejlet med speedbåd til Kota Kinabalu Havn og herfra kørt videre til lufthavnen, hvor dit fly til Danmark venter.

Inkluderet
Transport til Kota Kinabalu Airport

Forplejning
Morgenmad

AFREJSE-KOTA-KINABALU
Inkluderet
Transport
 • Transfers
Hotel
 • Hotelovernatninger som specificeret i dag til dag programmet
Udflugter
 • Udflugter
Måltider
 • Måltider som angivet i dag til dag programmet
 • Mange måltider (se dag til dag programmet)
Generelt
 • Engelsktalende guide
Ikke inkluderet
Fly
 • Flybilletter retur Danmark – Malaysia
 • Indenrigsflybilletter
Drikkepenge / gebyrer
 • Eventuelle helligdagstillæg på hotellerne
 • Eventuelle turistafgifter på hotellerne
 • Drikkepenge
Måltider
 • Måltider og drikkevarer udover dem nævnt i programmet
Generelt
 • Evt. Visum
 • Afbestillings-forsikring & Rejseforsikring (valgfrit)
 • Alt der ikke specifikt er nævnt ovenfor.

Tider & priser

Se ankomstdato, hjemrejsedato og prisen på din drømmerejse

Oplevelser er til for at dele, se hvad vores kunder siger og viser

Gør din rejse uforglemmelig

Villa Ca di Vestro, Toscana

For det første havde huset en helt vidunderlig beliggenhed med den smukkeste udsigt ud over dalen, den lille by, olivenlunde og viadukter i det fjerne. Huset og det store område omkring huset var utroligt velplejet, vedligeholdt og rent.

Store værelser med den flotteste udsigt på 1. sal. Toscansk stil med højt til loftet og udsmykket med flotte skabe og porcelænsopsatser. Ejerne har indrettet alle rummene med stor omhu.

Et meget velfungerende køkken. Masser af potter, pander, glas og køkkenbestik / redskaber. Dejlig stor terrasse med masser af møbler at slænge sig i og nyde udsigten.. Dejligt poolområde – perfekt størrelse pool, som passer til både voksne og børn. Masser af liggestole. Igen var alt i perfekt stand.

Værterne var utroligt venlige (datteren talte godt engelsk), meget hjælpsomme og meget lette at komme i kontakt med.
Som du kan høre, har vi nydt vores to uger i fulde drag. Et sted vi varmt kan anbefale.

Samtidig vil jeg også gerne rose dig og jeres lille specialrejsebureau for super støtte på alle områder – gode rejsetips og altid lette at komme i kontakt med – vi har følt os i gode hænder hele vejen !

Susanne og Niels

Har benyttet Stay Local flere gange. Service og lokalkendskab er i top.

Rigtig god rådgivning – Man mærker tydeligt at de brænder for det.

Lars Blumensaadt

Villa Panorama, Marche

Vi har lejet en villa i Marche gennem Stay-local i sommeren 2022.

Flemming fra Stay-locals råd og vejledning før og under opholdet var meget kompetent og værdsat! Flemming skrev endda til os for at sikre sig at indtjekning i var gået godt!

Jeg vil klart anbefale Stay-local til andre, og vil også benytte dem i forbindelse med fremtidige eventyr

Niclas