Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Agriturismo Borgo Il Castagno – Gambassi Terme

Skønne ferielejligheder af høj kvalitet - og en fuldstændig mageløs udsigt fra poolområdet.

total pris
Fra 0,-
total pris
Fra 0,-

Tilgængelige Boliger

Lejligheden La Querce

Max gæster 8

La Querce på 130 m2. 5-værelses lejlighed til 8 personer. Lejligheden er i to etager. 3 dobbeltværelser med enten dobbeltseng eller enkeltsenge samt et dobbeltværelse med en queen-size seng. 4 badeværelser med bruser. Stor privat have. Ingen udsigt.

Lejligheden Poggio

Max gæster 4

Poggio på 65 m2. 3-værelses lejlighed til 4 personer. Den ligger i stueetage med privat terrasse på bagsiden af huset væk fra poolen og uden udsigt. 2 dobbeltværelser og 2 badeværelser med bruser.

Lejligheden Laghetto

Max gæster 4

Laghetto på 65 m2 er en 3-værelses lejlighed med plads til 4 personer. Lejligheden er i to etager og har privat terrasse på bagsiden af huset – væk fra poolen og uden udsigt. 2 dobbeltværelser og 2 badeværelser med bruser.

Lejligheden La Valle

Max gæster 4

La Valle på 55 m2. 3 værelses lejlighed til 3 – 4* personer. Lejligheden er i stueplan med privat balkon. Et dobbeltværelse og et enkeltværelse samt 2 badeværelser. Bemærk at den 4. person får en ekstra seng sat op, og denne koster 15 euro pr. dag som betales direkte til ejerne.

Lejligheden Guardiola

Max gæster 3

Guardiola på 45 m2. 2 værelses lejlighed til 2 – 3 personer. Lejligheden er i stueplan. Et dobbeltværelse og et badeværelse med bruser. En enkelt sofaseng er til rådighed i opholdsrummet. Bemærk at den 3. person får en ekstra seng sat op, og denne koster 15 euro pr. dag som betales direkte til ejerne.

Lejligheden La Guardia

Max gæster 6

La Guardia på 85 m2. 4 værelses lejlighed til 5 – 6 personer. Lejligheden er beliggende i stueplan. 2 dobbeltværelser med enkeltsenge eller dobbeltsenge, et enkeltværelse samt 2 badeværelser med bruser. Pergola i haven. Bemærk at den 6. person får en ekstra seng sat op, og denne koster 15 euro pr. dag som betales direkte til ejerne.

Lejligheden Forno

Max gæster 3

Forno på 50 m2. 2 værelses lejlighed til 2 – 3 personer. Et dobbeltværelse og et badeværelse med bruser. Der er en sofaseng (1.60 m) til rådighed i opholdsrummet. Bemærk at den 3. person får en ekstra seng sat op, og denne koster 15 euro pr. dag som betales direkte til ejerne.

Lejligheden Coppo

Max gæster 3

Coppo på 43 m2. 2 værelses lejlighed til 2 – 3* personer. Et dobbeltværelse med queen size seng og et badeværelse med bruser. Sofaseng til rådighed i opholdsrummet.  Bemærk at den 3. person får en ekstra seng sat op, og denne koster 15 euro pr. dag som betales direkte til ejerne.

Lejligheden Il Cipresso

Max gæster 8

Il Cipresso på 130 m2. 5-værelses lejlighed til 8 personer. Lejligheden er i to etager. 3 dobbeltværelser med enten dobbeltseng eller enkeltsenge samt et dobbeltværelse med en queen-size seng. 4 badeværelser med bruser. Stor privat have. Ingen udsigt.

Lejligheden Il Castagnolo

Max gæster 8

Il Castagnolo på 157m2. 5-værelses lejlighed til 8 personer. 3 dobbeltværelser med 2 enkeltsenge og et dobbeltværelse med dobbeltseng, 3 badeværelser med bruser.

Lejligheden La Castagnetta

Max gæster 6

La Castagnetta på 110 m2. 3 værelses lejlighed til 4 – 6 personer. 2 dobbeltværelser med dobbeltseng eller enkeltsenge og 2 badeværelser med bruser. 2 enkelte sofasenge i opholdsrummet.
Bemærk at den 5. og 6. person får en ekstra seng sat op, og denne koster 15 euro pr. dag som betales direkte på stedet.

Lejligheden Caccia

Max gæster 6

Caccia på 120 m2. 3 værelses lejlighed til 4 – 6 personer. 2 dobbeltværelser og 2 badeværelser med bruser. Dobbelt sovesofa (1.60m bred) i opholdsrummet.
Bemærk at den 5. og 6. person får en ekstra seng sat op, og denne koster 15 euro pr. dag som betales direkte på stedet.

Lejligheden Arco

Max gæster 4

Arco på 65 m2 er en 3-værelses lejlighed med plads til 4 personer. 2 dobbeltværelser og 2 badeværelser med bruser

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Forrygende udsigt

 • Du må tage hunden med

 • Stor pool

Beskrivelse af Agriturismo Borgo Il Castagno – Gambassi Terme

Skønne ferielejligheder af høj kvalitet – og en fuldstændig mageløs udsigt fra poolområdet.

Agriturismo Borgo Il Castagno ligger i nærheden af Gambassi Terme tæt på San Gimignano. Landstedet kan dateres tilbage til år 970 og er nu fuldstændigt renoveret og består af en herskabelig villa og 14 uafhængige lejligheder.

Landstedet er beliggende på en bakketop for enden af en cypresallé og har en smuk  udsigt over de nærliggende dale. Bakkerne er dækket af egetræer, cypresser blandet med kornmarker, vinmarker og olivenlunde.

Agriturismo Borgo Il Castagno kan tilbyde en en pool (20 m x 10 m – dybden er 1.40 m), som ligger smukt med udsigt over landskabet. Ved siden af poolen ligger børnepoolen (ca. 60 cm dyb) og legepladsen. Bag ved ferieboligerne er der en lille indhegnet have med forskellige dyr, og endnu bag denne er der en lille skov med afmærkede løberuter og en sø med bænke og barbecue, så her i skoven kan I nyde jeres aftensmad.

Derudover er der mulighed for:

 • Trekking
 • Tennis, golf og ridning ca. 10 km. derfra
 • Leje af cykler (i San Gimignano)

Nærmeste indkøb er er i Gambassi Terme (7.5 km) og i Montaione (8,6 km). Nærmeste restaurant ligger overfor Il Castagno, her er også café. Ellers skal I (ca. 6 min. kørsel) mod San Gimignano – her ligger restauranten Casalchino. Der ligger også et lille osteria lige overfor Il Castagno – i gåafstand fra ferieboligerne.

Indretning af lejlighederne på Agriturismo Borgo Il Castagno

Lejlighederne er smagfuldt indrettet med bl.a. rustikke møbler og draperede gardiner. Til alle lejlighederne hører der et udeområde med havemøbler, nogen af udeområderne er private og med udsigt, andre kan der gå andre personer forbi.

Skiftedag

Juli - Medio september: ankomst lørdag-lørdag
Resten af året min. 3 nætter

Check-ind / Check-ud

Kl. 14-20 / kl. 10:00

Inkluderet i prisen

Wi-Fi
El, Gas, Vand
Slutrengøring
Babyseng og høj stol  (skal bestilles)
Mindre husdyr
Sengelinned – ugentligt skift

Betales lokalt

Depositum 200 € – returneres ved afrejse
Vaskemaskine 5 €
Ekstra seng (skal bestilles) 15 € pr. person pr. nat.
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Agriturismo i Toscana

Faciliteter

 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Mindre hunde tilladt
 • Parkering
 • Pool
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Borgo il Castagno Str. Provinciale Volterrana Sud, 25 50050 Loc. Il Castagno D'Elsa, Gambassi Terme FI Italy

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk