Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Agriturismo Castello di Cabbiavoli – Castelfiorentino

Agriturismo Castello di Cabbiavoli, et charmerende historisk tilflugtssted i maleriske Castelfiorentino.

Stedet består af to bondegårde og to staldbygninger, og tilsammen er der ni indbydende lejligheder, omhyggeligt restaureret og elegant indrettet for at bevare den autentiske charme.

total pris
Fra 0,-
total pris
Fra 0,-

Tilgængelige Boliger

Lejligheden Casa Guardia

Max gæster 6

Casa Guardia er et fritliggende bondehus (plads til 6 personer). Casa Guardia ligger 400 meter fra swimmingpoolen og de øvrige bygninger. På første sal er der en rummelig stue/køkken med en stor pejs, tre soveværelser samt et badeværelse med bruser og et med badekar. Privat have foran huset med spisebord. Aircondition er ikke inkluderet i lejen men findes i dette hus.

Lejligheden Ciliegio

Max gæster 6

Ciliegio-lejligheden (plads til 6 personer) ligger på første sal og har en rummelig stue/køkken med stor pejs, tre store soveværelser og tre brusebadeværelser. Udendørs område i stueetagen med spisebord. (Marcello bygningen)

Lejligheden Albicocco

Max gæster 6

Albicocco-lejligheden (plads til 6 personer) ligger på første sal og har en stue og køkken, pejs, et dobbeltværelse, to værelser med to enkeltsenge, to badeværelser: et med bruser og det andet med badekar. Udendørs område i stueetagen med spisebord. (Det Gule Hus)

Lejligheden Melo

Max gæster 4

Melo-lejligheden (plads til 4 personer) ligger i stueetagen og har en stue med pejs, køkken, to dobbelte soveværelser, to badeværelser med bruser (handicapvenlige). Udendørs terrasse foran huset med spisebord. (Det Gule Hus)

Lejligheden Pesco

Max gæster 4

Pesco-lejligheden (plads til 4 personer) er beliggende på første sal og har en stue med pejs, køkken, to soveværelser og to brusebadeværelser. Udendørs område i stueetagen med spisebord. (Huset Marcello)

Lejligheden Susino

Max gæster 4

Beliggende i stueetagen er der en stue, køkken, pejs, sovesofa, brusebadeværelse og opbevaringsrum. På første sal er der et rummeligt dobbeltværelse, et værelse med to enkeltsenge og et badeværelse. Udendørs terrasse foran huset med spisebord. (Det Orange Hus)

Lejligheden Pero

Max gæster 4

Pero lejligheden (plads til 4 + 1 person) ligger i stueetagen og har en stue, køkken, pejs, sovesofa, brusebadeværelse og opbevaringsrum. På første sal er der et rummeligt dobbeltværelse, et værelse med to enkeltsenge og et badeværelse. Udendørs terrasse foran huset med spisebord. (Det Orange hus)

Lejligheden Fico

Max gæster 4

Lejligheden Fico (plads til 4 personer) ligger i stueetagen og har en rummelig stue og et stort køkken, sovesofa, pejs. To soveværelser og to brusebadeværelser. Udendørs terrasse foran huset med spisebord. (Marcello bygningen)

Lejligheden Noce

Max gæster 4

Lejligheden Noce (plads til 4 personer) ligger i stueetagen og har en stue/køkken med pejs, to store soveværelser og to brusebadeværelser. Fra det ene soveværelse er der adgang til haven med mulighed for at benytte det udendørs spisebord. (Marcello bygningen)

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Forrygende udsigt

 • Du må tage hunden med

 • Stor pool

Beskrivelse af Agriturismo Castello di Cabbiavoli – Castelfiorentino

Velkommen til Castello di Cabbiavoli, et charmerende historisk tilflugtssted i maleriske Castelfiorentino i Chianti området i Toscana. Stedet består af to bondegårde og to staldbygninger, og tilsammen er der ni indbydende lejligheder, omhyggeligt restaureret og elegant indrettet for at bevare den autentiske charme. Her har du mulighed for at fordybe dig i den italienske livsstil og kultur, vandre gennem det smukke landskab, smage på de lækre Chianti-vine, slappe af ved swimmingpoolen eller dyrke forskellige sportsgrene.

Lidt om historien bag Castello di Cabbiavoli

Castello di Cabbiavoli blev bygget tilbage i 1210 af Greve Alberti di Certaldo, og oprindeligt var Castello Cabbiavoli en stærkt befæstet borg for Alberti-familien. Du kan stadig se rester af det gamle befæstede slot fra det 13. århundrede i det firkantede murstentårn og forsvarsmurene ved siden af villaen.  Familien Alberti boede der indtil det 17. århundrede, hvorefter stedet kom i hænderne på Brandini-familien. I 1900 giftede Alice Brandini sig med Cesare Puccioni, som er bedstefar til den nuværende ejer.

Stedet, der nu ejes af Ginevra Puccioni, har gennemgået en omfattende renovering siden 1999. Med moderne faciliteter kombineret med historisk charme tilbyder det ni elegant indrettede lejligheder samgt en privat villa. Villaen, der var en jagthytte indtil 1999, har været vært for flere prominente gæster, herunder skuespillerinden Julia Roberts.

I dag står Castello di Cabbiavoli som en unik destination, der forener fortid og personlig gæstfrihed.

Sagde vi vin ?

Der er ingen Agriturismo uden en produktiv gård, og Cabbiavoli er hjertet af en produktiv ejendom, der falder inden for grænserne af Chianti-regionen. Gården strækker sig over 120 hektar: 6 hektar er vinmarker, beliggende på bakket, kalkholdig, blandet jord ved en højde på cirka 200 meter over havets overflade, med en syd-sydvestlig eksponering. Den største koncentration – cirka 90% – af druesorten er Sangiovese, med små mængder Canaiolo og Merlot. Vinmarkerne blev for nylig fornyet og har en tæthed på cirka 5000 planter pr. hektar.

Oliveplantagerne består af cirka 20 hektar med forskellige sorter som Frantoio, Leccino, Pendolino og Moraiolo, hvorfra den ekstraordinære Cabbiavoli extra jomfruolivenolie fremstilles, rig på smag og personlighed. Alt det kan naturligvis købes på gården.

Indretningen af Castello di Cabbiavoli

Alle lejligheder er indrettet med en palet af blide toscanske farver og forfinet med antikviteter i en enkel og elegant stil, kendetegnet ved synlige bjælker, terracottafliser og pejse. Udsigten fra lejlighederne strækker sig ud over blide bakker dækket af vinmarker, oliventræer og solsikker. De er alle renoverede med moderne faciliteter og deler en panoramisk swimmingpool. Nogle lejligheder ligger i stueetagen og andre på første sal.

Sammenfattende tilbyder bondehusene følgende fælles faciliteter: 9 lejligheder, hver med en forskellig stil, en stor swimmingpool (6 x 12 m), en smuk have, bordtennis, grill, legeområde for børn og en fælles vaskemaskine.

Inde i lejlighederne finder du: uafhængigt varmesystem, brændeovn, trådløst internet (WI-FI), pengeskab, sengetøj, en privat krog i haven med bord og stole samt et fuldt udstyret køkken med køleskab, fryser og opvaskemaskine.

Skiftedag

Juli - Medio september: ankomst lørdag-lørdag
Resten af året min. 3 nætter

Check-ind / Check-ud

Kl. 14-20 / kl. 10:00

Inkluderet i prisen

Wi-Fi
El, Gas, Vand
Sengelinned – ugentligt skift
Parkering
Pool (åben april til slut september)

Betales lokalt

Depositum 150 € – returneres ved afrejse
Slutrengøring 40 € pr. ophold
Mindre husdyr 50 € pr. uge
Vaskemaskine 5 €
Ekstra linned og håndklæder 10 @ pr. sæt
Opvarmning 5,50 € pr. enhed
Ekstra seng (skal bestilles) 25 € pr. person pr. nat.
Babyseng 25 € pr. uge/ophold
Aircondition i Casa Guardia 80 € pr. uge
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige vingård?

Se andre Agriturismo i Toscana

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Legeplads
 • Mindre hunde tilladt
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Agriturismo di Cabbiavoli Via del Vallone, 42/49 50051 Castelfiorentino FI Italy

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk