Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Agriturismo Le Balze – Castelfranco di Sopra

Bo med en skøn udsigt over Toscana i Agrituriosmo Le Balze.

Når du bor i en af Agriturismo Le Balzes lejligheder, bor du med den perfekte beliggenhed - tæt på skøn natur og tæt på den spændende by Arezzo.

total pris
Fra 431,-
total pris
Fra 431,-

Tilgængelige Boliger

Lejligheden Orchidea

Max gæster 5

42 kvm, 5 personer, 1 soveværelse, 1 badeværelse.

Lejligheden Il Tulipano

Max gæster 3

36 kvm, 3 personer, 1 soveværelse, 1 badeværelse.

Lejligheden La Rosa

Max gæster 6

75 kvm, 6 personer, 2 soveværelser, 2 badeværelser.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • God placering mellem Firenze og Arezzo

 • Pool

 • Kæledyr er velkomne

Beskrivelse af Agriturismo Le Balze – Castelfranco di Sopra

Bo med den perfekte beliggenhed, tæt på Arezzo.

Villa Le Balze ligger med en skøn udsigt over det toscanske landskab, som du kan nyde fra ejendommens have. Det er også i haven, at du finder poolen (6 x 12 meter), som er til fri afbenyttelse. Rundt om poolen finder du parasoller og solstole, så der er perfekte rammer for at ligge og nyde den italienske sommervarme.

Villa Le Balze ligger med en perfekt beliggenhed, bare 2 km udenfor den hyggelige landsby, Castelfranco di Sopra. I denne by finder du et lille udvalg af lækre restauranter og cafeer. I Castelfranco di Sopra finder du også et supermarked, ligesom at der er små, lokale butikker. Ønsker du at komme til en større by, befinder du dig bare 30 km udenfor den interessante by, Arezzo. I Arezzo finder du alt hvad du har behov for, når det gælder mad, drikke og oplevelser.

Indretningen af Villa Le Balze

Villa Le Balze er et skønt byggeri, fordelt på 3 forskellige lejligheder.

Lejligheden La Rosa er en skøn lejlighed fordelt på 2 plan. Lejligheden er 75 kvadratmeter, og der er i alt plads til 6 personer.
I stueetagen finder du en hyggelig spisestue, der er indrettet med spisepladser. I forlængelse af spisestuen finder du lejlighedens køkken, der bl.a. er udstyret med en opvaskemaskine, en filterkaffemaskine, en ovn, et komfur og en mikroovn. Derudover finder du også en dejlig dagligstue, der er indrettet med en sovesofa samt et TV. Ved siden af stuen finder du lejlighedens første soveværelse, der er indrettet med en dobbeltseng, ligesom at det er i stueetagen du finder lejlighedens 2 badeværelser.
På 1. etage finder du lejlighedens andet soveværelse, som også er indrettet med en dobbeltseng, ligesom at der er en stor terrasse, hvor der er skabt de perfekte rammer til at nyde dine måltider udendørs.

Lejligheden Il Tulipano er en lille, hyggelig lejlighed på 36 kvadratmeter. Lejligheden har 1 soveværelse, og plads til 3 personer.
I lejligheden finder du en hyggelig stue, der både er indrettet med et spiseområde, samt et komfortabelt sofaområde med et TV. I forlængelse af stuen finder du lejlighedens køkken, der bl.a. er udstyret med en mikroovn, en filterkaffemaskine og en lille ovn. Ved siden af stuen finder du lejlighedens soveværelse, der er indrettet med en dobbeltseng, samt en enkeltseng ved siden af. Lejligheden har 1 badeværelse.

Villa Le Balzes sidste lejlighed, er den skønne Orchidea lejlighed. Orchidea lejligheden har 1 soveværelse og plads til 5 personer. Lejligheden er fordelt på 42 kvadratmeter.
Orchidea lejligheden finder du i et lille hus, separat fra de 2 andre lejligheder. I lejligheden finder du en skøn stue, der ligesom Il Tulipano både har spisepladser, og et hyggeligt sofaområde med en sovesofa. I forlængelse af stuen finder du køkkenet, der er udstyret med en ovn, et komfur, en mikroovn og en filterkaffemaskine. Ved siden af stuen finder du lejlighedens soveværelse, der er indrettet med en dobbeltseng og en enkeltseng ved siden af. Lejligheden har 1 badeværelse.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 06/07/2024 - 31/08/2024
Resten af året min. 3-5 nætter

Check-ind / check-ud

16-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Sengetøj/-linned og håndklæder
Poolhåndklæder (skal bestilles)
Barneseng (skal bestilles)
WiFi

Betales lokalt

Depositum: 150 € (refunderes ved afrejse)
Slutrengøring Il Tulipano: 40 €
Slutrengøring Orchidea: 50 €
Slutrengøring La Rosa: 60 €
Kæledyr: 5 € pr. stk. pr. dag
Opvarmning (hvis ønsket): 6 € per m3 gas
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et Italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Grill
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Mindre hunde tilladt
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk