Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Agriturismo Palazzo Conti – Pienza

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Restaurant

 • Lækre poolanlæg

 • Fantastisk landskab

Kast et enkelt blik på billederne af landskabet og fortæl mig så, om det ikke er blændende smukt. Der er mange kandidater til den smukkeste del af Toscana, men bakkerne omkring Pienza er bestemt en af finalisterne. Her ligger Palazzo Conti med otte gode lejligheder, pool, restaurant, wi-fi, økologisk sø og masser af ophøjet ro.  

Med henholdsvis fire, fem og otte kilometer til tre af Toscanas mest henrivende små byer, San Quirico d’Orcia, Pienza og Bagno Vignoni, samt vinbyerne Montalcino og Montepulciano i let overkommelig afstand, er Palazzo Conti et oplagt valg til en livsnyderferie.

God plads til børnene

Det betyder på ingen måde, at her ikke er plads til børnene, der vil elske den gode plads at boltre sig på, legepladsen, poolen (9 x 4 meter, dybde 80-190 cm) og den økologiske sø (500 m², dybde 0-220 cm), som udelukkende renses på naturlig vis ved hjælp af vandplanter. Det er forbavsende effektivt. Rundt om begge vandhullerne finder du naturligvis liggestole, borde, stole og parasoller. 

Spise hjemme eller næsten hjemme?

Når det gælder spisemuligheder, så har alle lejligheder selvfølgelig køkkenfaciliteter, men du finder også grill og pizzaovn her på gården, og hvis du ikke selv gider at lave maden (du bør dog prøve den berømte fåremælksost fra Pienza), så har Palazzo Conti også en lille restaurant for gårdens gæster, hvor du kan nyde mange lokale retter med en af de fantastiske vine, som nærområdet producerer: Rosso di Montepulciano, Rosso di Montalcino eller måske en af deres tungere versioner, Nobile og Brunello?

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 3/7 – 28/8 2021

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Aircondition (i Laghetto og Tramonto)
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 200-300 € (refunderes ved afrejse, beløbet er afhængig af lejlighedens størrelse)
Obligatorisk slutrengøring: 40-80 € per lejlighed
Opvarmning (hvis ønsket): 15-40 € per dag
Aircondition: 20-50  € pr. dag (beløbet er afhængig af lejlighedens størrelse)
Udendørs Jacuzzi 6 € pr. person, opvarmet 12 € pr. person.
Kommunal turistskat

Tilgængelige Boliger

Agriturismo Palazzo Conti, Toscana

Lejligheden er 65 m² stor og ligger i stueetagen. Den består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab), sovesofa til to personer og hems med dobbeltseng, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har overdækket terrasse med bord og stole.

 

Agriturismo Palazzo Conti, Toscana

Lejligheden er 70 m² stor og ligger i stueetagen. Den består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, mikrobølgeovn og køleskab) og sovesofa til to personer, to soveværelser med dobbeltseng og et badeværelse med toilet og bruser. Foran indgangen er der privat terrasse med bord og stole. 

Agriturismo Palazzo Conti, Toscana

Lejligheden er 95 m² stor og ligger i stueetagen. Den består stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn, køleskab med fryser og opvaskemaskine) og sovesofa til to personer, to soveværelser med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser samt et soveværelse med dobbeltseng, pejs og eget badeværelse med toilet, bruser og vandmassagebadekar. I haven har lejligheden egen havepavillon med bord og stole.

Agriturismo Palazzo Conti, Toscana

Lejligheden er 90 m² stor med indgang i stueetagen og lettere forskudte plan indenfor. Den består køkken-alrum (fire gasblus, ovn, og køleskab)stue med sovesofa til to personer, gennemgangsrum med sovesofa til én person, to soveværelser med dobbeltseng, et badeværelse med toilet og samt et badeværelse med toilet, bruser og vandmassagebadekarLejligheden har overdækket terrasse med bord og stole.

Agriturismo Palazzo Conti, Toscana

Lejligheden er 60 m² stor og ligger på første etage. Den består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn, og køleskab) og sovesofa til to personer, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har ingen privat terrasse, så du må vælge et af de mange borde med stole i haven til dine måltider i det fri.

Agriturismo Palazzo Conti, Toscana

Lejligheden er 40 m² stor og ligger i stueetagen. Den består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab) og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Foran indgangen er der privat terrasse med bord og stole.

Agriturismo Palazzo Conti, Toscana

Lejligheden er 40 m² stor og ligger på første etage. Den består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab) og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har stor, overdækket terrasse med bord og stole. Lejligheden har ingen privat terrasse, så du må vælge et af de mange borde med stole i haven til dine måltider i det fri.

Agriturismo Palazzo Conti, Toscana

Lejligheden er 40 m² stor og ligger i stueetagen. Den består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab) og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har overdækket terrasse med bord og stole, hvorfra der er udsigt over den økologiske sø.

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Legeplads
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pizzaovn
 • Pool
 • Restaurant
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo