Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Borgo di Usciano – Arezzo

Borgo di Usciano er en lækker og autentisk toscansk gård, med en betagende udsigt ikke lagt fra Arezzo

Villaen har bl.a. en lækker infinity-pool med en fantastisk udsigt over områdets smukke natur. Der er en restaurant og hyggelige små butikker i en nærliggende by, kun 2,5 km væk.

total pris
Fra 3073,-
total pris
Fra 3073,-

Tilgængelige Boliger

Hele huset (20 sovepladser)

Max gæster 20

250 kvm, 10 soveværelser, 8 badeværelser, 20 sovepladser.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Aircondition

 • Plads til 20 personer

 • Infinity pool

Beskrivelse af Borgo di Usciano – Arezzo

Borgo di Usciano er en lækker og autentisk toscansk gård, med en betagende udsigt ikke lagt fra Arezzo

Villa Borgo di Usciano er en gammel landsby af middelalderlig oprindelse, der ligger i Toscana blot et par kilometer fra byen Arezzo. Det er beliggende på en høj bakke, omgivet af olivenlunde og grønne skovområder. Stenbondehuset og dets to små huse dateres tilbage til 1851, da den lille landsby var beboet af skovfolk og landmænd. Her vil atmosfæren straks føre dig tilbage til disse tider.

Landsbyen er blevet restaureret med bevarelse af sine oprindelige træk og ved hjælp af gamle materialer som terracotta, sten og gamle træbjælker. Selv møblerne, funktionelle og komfortable, er valgt i henhold til landdistrikternes traditioner.

Villa Borgo di Usciano kan nås på en asfalteret vej gennem skoven på ca. 1,5 km, som er velholdt og velegnet til alle typer køretøjer.

Kun 2,5 km væk ligger landsbyen Palazzo del Pero, hvor du finder et par restauranter og nogle butikker. Kun 9 km væk ligger byen Arezzo og dens monumenter, butikker, supermarkeder, restauranter og meget andet. vi anbefaler, at du bruger lidt tid til at gå på opdagelse i Arezzos gamle centrum, dets smalle gader og kunstværkerne af Piero della Francesca, Cimabue og Vasari, der er spredt ud over hele byen.

Infinity pool og afslapning

Udendørsområdet på Villa Borgo di Usciano er opdelt i forskellige terrasser med panoramaudsigt, med flere muligheder for at slappe af. Der er en virkelig lækker infinity-pool (størrelse 7×14 m, dybde 1-1,60 m) i skyggen af ​​en køligt træ i den nedre del af haven. Du kan også klatre lidt op ad bakken og belønningen er et 360 ° panoramaudsigt, medbring en god bog, så er der maksimum afslapning.

Fra køkkenet kan du gå direkte ud på terassen stengrill og brændeovn, her er borde og stole, hvor du kan nyde pizza og grill med din familie eller venner. For at gøre din ferie endnu mere behagelig, kan du gennem ejeren Edoardo, bestille nogle ture til lokale producenter af vin og lokale produkter eller måske en guided mountainbike-tur i området.

Indretningen af Villa Borgo di Usciano

Ejendommen består af et hovedhus og to små huse med uafhængig indgang og er fuldt udstyret til at tilbyde, hvis det ønskes, en vis grad af adskillelse, hvilket gør Borgo di Usciano ideel til ferier med vennegrupper og store familier.

I stueetagen er der en bred stue-spisestue med køkken, pejs, sofaer og tv, soveværelse med 2 enkeltsenge og badeværelse med bruser. Adgang til et brolagt udendørs område med borde, stole, grill og brændeovn. Hovedhusets soveværelser ligger på flere niveauer forbundet med en typisk toscansk stentrappe.

På første sal er der et soveværelse med dobbeltseng, enkeltværelse, soveværelse med 2 enkeltsenge og to badeværelser med bruser, og går du op på anden sal kan du finde yderligere to soveværelser og to badeværelser med bruser.

HUS 1: Stue-spisestue med køkkenhjørne, sofa og tv, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser.
HUS 2: lavet af to lejligheder fordelt på to niveauer. Stueetage: stue-spisestue med køkkenhjørne, dobbelt sovesofa og tv, soveværelse med dobbeltseng med privat terrasse med pooludsigt og badeværelse med bruser. Gå ned ad nogle trin til det lavere niveau af havelejligheden med stue-spisestue med køkkenhjørne, sofa og tv, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag 13/5-23/9 2023. Resten af året min. 7 nætter, men fri ankomstdag.

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Aircondition
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Wi-Fi
Barneseng (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 400 €
El bil opladning mod betaling
Obligatorisk slutrengøring 200 €
Opvarmning 6 € pr. m3
Små kæledyr 5 € pr. dag (skal bestilles)
Pool håndklæder 3 € pr. stk.
Brænde til kamin: 15 € pr. 100 kg.
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Aircondition
 • Bæredygtig
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Villa med 6 Soveværelser eller flere
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  ABA Village – Follonica
  Toscana Italien

  Podere Marcigliano er placeret i den dal, hvor den gamle romerske by Cortona ligger. Podere Marcigliano ligger i 500 meters
  Pris pr. nat fra
  891,-

  Villa Casalte – Castel Focognano
  Toscana Italien

  Villa Casalte er en charmerende villa beliggende kun 3 km fra Castel Focognano. Drømmer du om en ferie fyldt med