Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Borgo di Usciano – Arezzo

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Aircondition

 • Bæredygtig og miljøbevidst gård

 • Luksus og højt serviceniveau

Borgo di Usciano er en gammel bygning beliggende med en panoramisk udsigt ikke lagt fra Arezzo. Her har du bl.a. infinity-pool med en fantastisk udsigt. Restaurant og små butikker kun 2,5 km væk.

Usciano er en gammel landsby af middelalderlig oprindelse, der ligger et par kilometer fra byen Arezzo. Det er beliggende på en høj bakke, omgivet af olivenlunde og grønne skovområder. Stenbondehuset og dets to små huse dateres tilbage til 1851, da den lille landsby var beboet af skovfolk og landmænd. Her vil atmosfæren straks føre dig tilbage til disse tider.

Landsbyen er blevet restaureret med bevarelse af sine oprindelige træk og ved hjælp af gamle materialer som terracotta, sten og gamle træbjælker. Selv møblerne, funktionelle og komfortable, er valgt i henhold til landdistrikternes traditioner.

Borgo di Usciano kan nås med en asfalteret vej gennem skoven på ca. 1,5 km, som er velholdt og velegnet til alle typer køretøjer.

Kun 2,5 km væk ligger landsbyen Palazzo del Pero, hvor du finder et par restauranter og nogle butikker.
Kun 9 km væk ligger byen Arezzo og dens monumenter, butikker for shoppingentusiaster, supermarkeder, restauranter og alle former for tjenester. Men vi anbefaler også, at du tilbringer vidunderlige dage med at opdage det gamle centrum, dets smalle gader og kunstværkerne af Piero della Francesca, Cimabue og Vasari, spredt over hele byen.

Udendørsområdet på Borgo di Usciano er opdelt i forskellige terrasser med panoramaudsigt, og du vil være forkælet for valg om du vil slappe af i solarium ved den smukke infinity-pool (størrelse 7×14 m, dybde 1-1,60 m) i skyggen af ​​en køligt træ i den nedre del af haven eller klatre op ad bakken med et 360 ° panorama og en god bog, der holder dig selskab.
Støder op til køkkenet er det asfalterede område med stengrill og brændeovn og udstyret med borde og stole, hvor du kan nyde pizza og grill med din familie eller venner. For at gøre din ferie endnu rigere og mere behagelig kan du anmode om smag af typiske toscanske produkter, massage med eksperter i marken og guidede mountainbike-ture i området. Edoardo, ejeren, hjælper dig gerne.

Indvendig beskrivelse
Ejendommen består af et hovedhus og to små huse med uafhængig indgang og er fuldt udstyret til at tilbyde, hvis det ønskes, en vis grad af adskillelse, hvilket gør Borgo di Usciano ideel til ferier med vennegrupper og store familier.
HOVEDHUSET
Stueetagen: bred stue-spisestue med køkken, pejs, sofaer og tv, soveværelse med 2 enkeltsenge og badeværelse med bruser. Adgang til et brolagt udendørs område med borde, stole, grill og brændeovn. Hovedhusets soveværelser er artikuleret på flere niveauer forbundet med en typisk stentrappe.
Første sal: soveværelse med dobbeltseng, enkeltværelse, soveværelse med 2 enkeltsenge og to badeværelser med bruser.
Anden sal: dobbeltværelse, to soveværelser og to badeværelser med bruser.
HUS 1: Stue-spisestue med køkkenhjørne, sofa og tv, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser.
HUS 2: lavet af to lejligheder fordelt på to niveauer. Stueetage: stue-spisestue med køkkenhjørne, dobbelt sovesofa og tv, soveværelse med dobbeltseng med privat terrasse med pooludsigt og badeværelse med bruser. Gå ned ad nogle trin til det lavere niveau af havelejligheden med stue-spisestue med køkkenhjørne, sofa og tv, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Aircondition
Sengetøj/-linned og håndklæder (ekstra skift 26 € pr. værelse)
Slutrengøring
Velkomstmiddag
Opvarmning
Wi-Fi
Mindre kæledyr (mod bestilling)
Barneseng (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 0 € (nej, det er ikke en fejl)
Ekstra rengøring 15 € pr. time
Ekstra seng 25 € pr. dag
Små kæledyr (skal bestilles)
Kommunal turistskat

Tilgængelige Boliger

Faciliteter

 • Aircondition
 • Bæredygtig
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo