Stay LocalStay Local
Glemt password?

Casa La Primula – Cortona

Casa la Primula er en del af en ældre bondegård, hvor villaen ligger med en smuk panoramaudsigt på en bakketop hvor du kan nyde udsigten og lytte til naturen. Her er plads til 9 personer i 4 soveværelser og med 2 badeværelser.

Casa la Primula er

Vi er stort set på grænsen mellem Toscana og Umbrien. Området er en del af et typisk stenlandskab og har en virkelig god beliggenhed og et panoramaview over de Toscanske lyse bølgende bakker, der er dækket af grønne skove og landbrugsjord.

Smuk udsigt over de lyse bakker dækket med grønne skove og på det charmerende slot Pierle. Pierle blev bygget i det 13. århundrede for at beskytte Cortona mod overfaldene i det nærliggende Perugia.

Cirka 5 km væk ligger landsbyerne Mercatale (Toscana) og Lisciano Niccone (Umbrien), hvor der et godt udvalg af butikker. Den smukke by Cortona er kun 16 km væk. Vejen, der fører til huset (ca. 2,5 km lang), en del brolagt og en del ikke-brolagt, har nogle stejle strækninger, men kan køres med alle typer biler, men det anbefales ikke til sportsbiler med lav bud.

Den indhegnede udendørs, swimmingpoolen og alle tjenester. Rundt omkring huset en stor udstyret have (helt indhegnet med metallisk net på 1,30 mt 100% sikker på hunde og kæledyrsvenlig) med lysthus og udemøbler, grill, brændeovn. Ved at tage en faldende glat sti kommer du til poolen (størrelse m. 5×10 – dybde m. 1,20-2,30) tilgængelig til eksklusiv brug af gæsterne. Puljen er helt indhegnet og sikker på for børn. De typiske toscanske møbler garanterer en høj grad af komfort.

Efter anmodning kan ejeren købe lidt mad til ankomstdagen, tilberede morgenmad, frokost eller middag i løbet af ugen.

Casa la Primula indretning

I stueetagen er der en bred kombineret stue og spisestue med pejs, køkken, to soveværelser med dobbeltsenge, og et badeværelse med badekar. Bevæger du dig op på førstesalen er der et soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge (de kan sættes sammen) med ekstra enkeltseng og et badeværelse med bruser.

Skiftedag

Fri skiftedag, min 7 nætter

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Barneseng og højstol (skal bestilles)
Wi-Fi
Slutrengøring

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Opvarmning (hvis ønsket): 5 € per m3 gas
Kok kan arrangeres (skal bestilles)
Kommunal turistskat

Ledige værelser

Ingen ledige værelser fundet

Faciliteter

  • Grill
  • Opvaskemaskine
  • Pool
  • Vaskemaskine
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo