Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Casa La Primula – Cortona

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Rolig beliggenhed

 • Panoramisk udsigt

 • Indhegnet pool område

Casa la Primula er en del af en ældre bondegård, hvor villaen ligger med en smuk panoramaudsigt på en bakketop hvor du kan nyde udsigten og lytte til naturen. Her er plads til 9 personer i 4 soveværelser og med 2 badeværelser.

Vi er stort set på grænsen mellem Toscana og Umbrien. Området er en del af et typisk stenlandskab og har en virkelig god beliggenhed og et panoramaview over de Toscanske  bølgende bakker, der er dækket af grønne skove og vinmarker eller anden landbrugsjord.

Smuk udsigt over de akker dækket med grønne skove og på det charmerende slot Pierle. Pierle blev bygget i det 13. århundrede for at beskytte Cortona mod overfaldene i det nærliggende Perugia.

Herude på landet står tiden stille, og det samme gør sig gældende for området omkring Casa la Primula. Det kræver en lille anstrengelse at komme op til villaen, de sidet 2½ km af vejen er ret stejl, det meste er asfalteret (anbefales ikke til sportsbiler), men når du først er på stedet, vil du blive belønnet med ægte fred og ro og frem for alt med en betagende udsigt. Når du ønsker at finde civilasiationen igen, så er der ca. 5 km derfra, landsbyerne Mercatale i Toscana og Lisciano Niccone i Umbrien, der kan friste med lidt af hvert indenfor mindre butikker – samt et supermarked. Den berømte by Cortona ligger ca. 16 km væk.

Villa la Pergola’s have og pool

I lysthuset i haven er det muligt at spise foran et pragtfuldt panorama view, her er der også en grill og en udendørs brændeovn, Haven der er indhegnet, gør det sikkert for kæledyr og villaens mindste gæster, derfor er huset ideelt til en ferie med dine firbenede venner eller mindre børn. Swimmingpoolen er 5×10 m. – dybde 1,20 – 2,30 m. og er helt indhegnet.

Rundt omkring huset en stor  have med lysthus og udemøbler, grill, brændeovn. fra haven går der en sti ned til poolen. Der er typiske toscanske møbler ved poolen og haven.

Efter anmodning kan ejeren købe lidt mad til ankomstdagen, tilberede morgenmad, frokost eller middag i løbet af ugen.

Casa la Primula indretning

I stueetagen er der en bred kombineret stue og spisestue med pejs, køkken, to soveværelser med dobbeltsenge, og et badeværelse med badekar. Bevæger du dig op på førstesalen er der et soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge (de kan sættes sammen) med ekstra enkeltseng og et badeværelse med bruser.

Bemærk: Dette er en af de få villaer i Toscana hvor du ikke behøver ankomme en lørdag. Du skal dog bestille min. 7 nætter i højsæsonen.

Skiftedag

Fri skiftedag, min 7 nætter. Udenfor højsæsonen min, 4 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Barneseng og højstol (skal bestilles – max 1 stk.)
Wi-Fi
Håndklæder till pool
Slutrengøring

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Opvarmning (hvis ønsket): 5 € per m3 gas
Mindre kæledyr 6 € pr. dag (skal bestilles)
Kok kan arrangeres (skal bestilles)
Kommunal turistskat

Tilgængelige Boliger

Faciliteter

 • Grill
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Opvaskemaskine
 • Pizzaovn
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo