Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Casa Rossa – Atrani

Hvorfor du skal vælge at bo her:

  • Lækkert indrettet

  • By og havudsigt

  • Stille by

Skønt hus med en fantastisk udsigt lidt oppe af bjergsiden i smukke Atrani på Amalfikysten til en super pris.

Casa Rossa ligger i Atrani, som er den mindste landsby på Amalfikysten med skønne små butikker, restauranter, en café og en hyggelig lille strand  – alt er indenfor ca. 5 minutters gang fra huset.

Huset ligger rigtigt smukt, men du skal op ad nogle trapper for at kunne nyde den udsigt. Der er ca 130 trin, men så belønnes du, ud over en god kondi, også af en smuk udsigt over Amalfikystens bjergskråninger og det dybblå Middelhav. I løbet af dagen er der mulighed for at bruge den offentlige elevator, der ligger ved indgangen til garagen Luna Rossa, der fører dig til toppen af ​​landsbyen, og du vil kun have omkring 40 trin til at nå huset – men den er desværre ikke åbent 24 timer i døgnet.

Amalfi er tilgængelig fra den gamle og meget panoramiske vej hen over bjerget eller fra kystvejen. Du kan gå til Amalfi på ca. 10-15 minutter.

Casa Rossa en ældre dame, huset er bygget omkring i år 800 og var engang ejet af den spanske konsul til Vatikanet. Med sit høje bueloft er huset smagfuldt og lækkert restaureret og møbleret med antikviteter. Gulvet er naturligvis terrakotta med de lokale Vietri-fliser, der tilføjer meget mere karakter og charme til huset. Nyd lige billederne. Det er sjældent vi finder en lejlighed i den kvalitet på Amalfikysten.

Indretningen af Casa Rossa

Huset har en stor kombineret stue / spisestue med balkon med havudsigt og et køkken med opvaskemaskine, komfur, køleskab og fryser. Fra stuen er der adgang til et soveværelse med dobbeltseng med eget badeværelse med badekar / bruser. Der er yderligere to enkeltværelser og et selvstændigt badeværelse med brusebad og vaskemaskine. Alle værelser har balkon med havudsigt, men den bedste udsigt er fra tagterrassen der er udstyret med et bord, stole og liggestole.

Skiftedag

Lørdag-lørdag
I ydersæsonerne kan der arranceres kortere ophold mod en merpris. Kontakt os.

Check-ind / check-ud

15-20:00 / Inden 10:00
Check ind mellem 20 og 21:30 kan arrangeres mod merpris. Kontakt os.

Inkluderet i prisen

Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Wi-fi
El, gas og vand

Ikke inkluderet i prisen

Depositum ved ankomst € 200 (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring € 100
Aircondition / opvarmning € 70
Babyseng (skal bestilles)
Kommunal turistafgift

Tilgængelige Boliger

Casa Rossa Atrani

Lejligheden er 90 kvm, og der er en terrasse på ca. 80 kvm. Yderligere er der også et TV, Trådløst internet og en hårtørrer.

Faciliteter

  • Kaffemaskine
  • Køleskab
  • Max. 3 km til (lille) by
  • Opvaskemaskine
  • Satellit-tv
  • Vaskemaskine
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo