Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Selv-Guidet vandreferie på Amalfikysten – 8 dage

total pris
Fra 1057,-
total pris
Fra 1057,-

Tilgængelige Boliger

Ingen Boliger Fundet

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Den populæreste Amalfitur

 • Oplev Sorrento, Capri og Positano

 • Det smukkeste kyststrækning

Beskrivelse af Selv-Guidet vandreferie på Amalfikysten – 8 dage

Besøg den smukke Amalfikyst og den imponerende bugt ved Napoli på denne selv-guidede vandreferie. Tilbring dagene med at gå på den smukke ø Capri og langs den fantastiske kyststi “Sentiero degli Dei” (Gudernes sti) til Positano.

Sorrento Halvøen – Vandretur til klippetoppene og gennem bugterne med imponerende udsigter fra kysten

Traditionelle landsbyer – Udforsk pastelfarvede landsbyer der hænger på klipperne over et azurblåt hav

De lækreste fisk og skaldyr – Nyd friskfangede specialiteter

Priser og afrejser

Prisinterval 7.395 – 10.560 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Enkeltværelsestillæg 4.160 – 6.464 kr.

Der er individuelle afrejser, da turen ikke kræver guide.

Bestilling foregår ved at benytte bestillingsformularen når du har søgt en dato, eller ved at sende os en mail. Så vil vi arrangere din tur i samarbejde med dig.

Mødested

På hotellet i Sorrento. Der er mulighed for at ankomme til Sorrento nogle dage før, selve vandreturen begynder, eller vi kan arrangere et ophold på eller omkring Amalfikysten enten inden vandreturen eller efter vandreturen.

Tur detaljer

På denne tur vandrer du 52 km fordelt over 6 dage (dvs. et gennemsnit på 9 km per dag), men med mulighed for længere ture på adskillige af dagene. Dine ruter følger godt markerede vandrestier og muldyrs-spor. Mange af stierne langs kysten består af stentrapper. Nogle af dagene kræver, at du tager den lokale bus for at begynde eller slutte din tur.

Maksimalt antal meter i højden

690

Inkluderede måltider

7 * morgenmad

Ophold

7 nætter på 3 hoteller

Sværhedsgrad

Middel

Transport

Bus

Selv-Guidet tur på Amalfikystens vandrestier - 8 dage

Dag til dag program

Dagsprogrammet kan variere afhængig af afrejsedatoer og vejret.

DAG 1 – Turen begynder i Sorrento

I ankommer til Sorrento og checker ind på hotellet.

Hvis du ankommer tidligt vil vi anbefale, at du besøger byen og den gamle havn Marina Grande. Her er flere fiskerestauranter og en lille strand. Og hvis tiden tillader det, så gå en tur gennem det historiske Sorrento.

Selvom der findes offentlig transport fra Napoli Lufthavn, så kan vi også tilbyde at hente dig mod et tillæg.

DAG 2 – Udforsk Capri til fods

Færgeturen fra havnen i Sorrento til Capri varer ca. ½ time, men byder på en imponerende udsigt over kysten hvor bygningerne hænger ud over de spektakulære klipper. Selvom Capri kun er en lille ø på 7 x 3 km, så bidrager Capri’s massive 600 meter høje klipper til dets imponerende udseende. Capri er kendt som de kendtes legeplads, men turen i dag går bag den glitrende facade med trendy butikker og cool cafeer.

Du har to muligheder på øen. Den korte, letteste mulighed, tager dig til Kejser Tiberus’ villa – et testamente fra den Romanske arkitektur. Den anden mulighed er en længere tur med start i byen Annacapri, fra toppen af bakken og ned til vestkysten og så en let kystrute til den Blå Grotte med en fantastisk panorama udsigt. Capri’s fremragende system af offentlige busser gør, sammen med svævebanen, at det er let at udforske øen.

Efter turen er der tid til nyde den travle hovedby før færge-turen går tilbage til Sorrento.

Afhængig af hvilken tur du vælger, skal du regne med at dagens ture er på henholdsvis 5 og 12.5 kilometer og tager enten ca. 1 ½ time eller 4 timer.

DAG 3 – Privat transfer til Termini. Gåtur til Marina del Cantone

En privat taxa tur på ca. 30 minutter tager dig fra Sorrento til Termini, og herfra skal du gå til Punta Campanelle som er tippen af den halvø der deler Napoli bugten og Salerno bugten. Derefter fortsætter du ned til den skønne strand på Marina del Cantone. Dagens program byder på spektakulære udsigter over Capri, hele kysten og vulkanen Vesuv. Hvis du gerne vil på en længere tur, kan du enten begynde turen i Sorrento eller bede din chauffør om at sætte dig af i Sant’Agata dei Due Golfi.
Dagens 10 kilometer tager omkring 3 timer. Din 17.5 kilometers-mulighed starter i Sant’ Agata dei Due Golfi og tager 5-6 timer. Den lange 22 kilometers vandretur fra Sorrento varer 7-8 timer.

DAG 4 – Kystruten rundt om Marina del Cantone

Dagens rundtur tager dig til den skønne Leranto bugt, men fin udsigt over Capri og hele kysten. Der er rigelig tid til til et dyp i det blå Middelhav i en af de små bugter og en god frokost i Marina del Cantone.
Du kan forvente at dagens gåtur på 8.5 kilometer tager ca. 2 ½ time.

DAG 5 – Privat transfer til Sant’ Agata. Vandretur gennem det smukke landskab til Amalfi

En kort taxatur og du ankommer i Sant’Agata dei Due Golfi, hvor du kan vandre til Colli San Pietro, lidt inde i landet. Dagens trek byder på vilde blomster og gamle veje, marker i terrasser og oliven- og citronlunde. Fra det højt placerede Colli San Pietro kan du nyde udsigten over Napoli bugten. Den lokale bus kører dig til Amalfi, hvor du skal bo de sidste 3 nætter af din ferie.
Dagens tur på 9.5 kilometer tager omkring 2 ½ time.

DAG 6 – Trek på den berømte “Path of the Gods” til Positano

Dagens tur er den mest berømte. Den er turens højdepunkt for mange og Sentiero Degli Dei, eller Gudernes sti, anses med god grund som en af verdens smukkeste kyststier. Den højtbeliggende kyststi byder på ubetalelige udsigter over Salerno bugten og Capri. Efter du har taget en bus til Bomerano, går vandreturen under gigantiske kalkstensklipper og over idyllisk beliggende gårde indtil den slutter i den hyggelige landsby Nocelle. Herfra kan du gå ned af en gammel trappe tilbage til Positano.
Positano er vokset fra en fattig fiskerlandsby til en chic by, der er en af favoritterne blandt Hollywoods stjerner. Brug lidt tid på at nyde byen og stranden før du tager den lokale bus tilbage til Amalfi.
Du kan forvente at dagens vandretur på 12.5 kilometer tager omkring 4 timer.

DAG 7 – To forskellige ture fra Amalfi

Du kan vælge mellem to vandreture i dag. Den første er et kort let loop der giver dig god tid til at udforske smukke Amalfi. I byen kan du se den imponerende Duomo di Sant Andrea (St. Andrew’s katedral) og den smukt restaurerede romerske basilika – eller bare nyde livet på en cafe eller med en italiensk is. På varme dage er et dyp fra standen også anbefalelsesværdigt, så husk badetøjet.
I eftermiddag kan du også vælge at tage den lokale bus til Ravello. Denne fine by ligger højt på et klippefremspring med udsigt over det azurblå hav.
Den anden længere vandretur vil tilfredsstille dem der kan lide en større udfordring, med imponerende udsigter over klipperne på Amalfis kyster.
Afhængig af hvilken tur du vælger skal du regne med at dagens vandreture er på enten 6 eller 14 kilometer og varer hhv. 2 og 4 timer.

DAG 8 – Turen slutter i Amalfi

Efter morgenmaden slutter den organiserede del af din ferie.
Men der er meget mere at se i denne del af Italien, så du skal måske overveje at forlænge din ferie for at se det hele. Stay Local har mange muligheder for ophold netop i dette område.
Circumvesuviana toget kører til stationen i Napoli fra Sorrento når du skal hjem, men vi kan også arrangere en privat transfer mod et supplement eller en billeje til resten af ferien.

Inkluderet i prisen

7 nætter på 3-4 stjernet hotel (Sorrento og Amalfi)
7 morgenmad
Diverse ture og billetter som nævnt i dag til dag programmet

Ikke inkluderet

Turistskat på hotel
Fly tur/retur til Italien
Bus og taxa
Alt der ikke specifikt er nævnt ovenfor.

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Send en forespørgsel

  Faciliteter

  • Aktiv ferie på egen hånd
  • Vandreferie

  Kort

  Kalender

  Få et skræddersyet tilbud

  Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

   Her kan du også bo

   Pris pr. nat fra
   900,-

   Hotel Bonadies – Ravello
   Campania-Amalfikysten Italien

   Hotel Bonadies - Campania Amalfikysten
   Bo i ”Krøyers vinstue” på den hyggelige Piazza Fontana i centrum af Ravello Hotel Bonadies er en del af historiens
   Pris pr. nat fra
   684,-

   Hotel Sole – Maiori
   Campania-Amalfikysten Italien

   Hotel Sole - Campania Amalfikysten
   Bo midt på havnepromenaden i Maiori med udsigt over havet og bjergene. Hotel Sole er et hyggeligt lille hotel, som

   Hotel Lidomare – Amalfi
   Campania-Amalfikysten Italien

   Hotel Lidomare - Campania-Amalfikysten
   Bo på et lille hyggeligt hotel i centrum af Amalfi med balkon og havudsigt. Hotel Lidomare er en af Amalfis