Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Galleria Di Brolio – Castiglion Fiorentino

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Located between the two towns of Valdichiana and Foiano.

 • An old stone farmhouse.

 • Upon, request, the owner will prepare an excellent Tuscan dinner and pizza.

Villa Galleria di Brolio er oprindeligt gammelt sten bondehus, hvis oprindelse går tilbage til 1800. Nu er det restaureret og rummer 10 skønne sovepladser

Galleria di Brolio ligger mellem to af de vigtigste byer i Valdichiana, Castiglion Fiorentino og Foiano midt i Toscana.

Du finder bondegården kun få kilometer fra de to vigtigeste byer i Toscana der vurderes til at være italiens skønneste region. I begge byer, Castiglion Fiorentino og Foiano er der gode kulturelle mindesmærker, der absolut er et besøg værd. Udover det er der butikker, restauranter. Landsbyernes små historiske centre kan være ramme om en hyggelig gårut eller middage i restauranterne.

Gården har sit navn fra “Galleria di Brolio”, der er en kanal, der stadig er i drift den dag i dag og ligger i udkanten af ​​olivenlunden. Kanalen er en del af kanalen bygget mellem 1932 og 1940 for at forbedre vandstrømmen mod floden Arno, planlagt af ingeniøren Vittorio Fossombroni til genindvinding af dalen i slutningen af ​​det 18. århundrede.

Galleria di Brolio ligger på kanten af ​​et skov på ca. 20 hektar egetræer og fyrretræer, der bruges som jagtreservat til genbefolkning af dyr, de bor her i den største frihed, og hvis du elsker dyreliv, vil du ofte se harer og fasaner løbe rundt i olivenlunden, vingården og endda nogle gange på husets græsplæne. I stueetagen er der en lejlighed, som kun lejlighedsvis bruges af ejerne, samt en kælder og et skur til gårdens landbrugsredskaber, mens første sal er forbeholdt dig – og den er den du lejer her.

Villa Galleria Di Brolio er hyggeligt indrettet

Møblerne er meget pæne og komfortable, beriget med lokale antikviteter og passer perfekt sammen med de gamle træk ved huset. Ikke langt væk, på den anden side af skoven, passerer jernbanelinjen, der forbinder det centrale Italien med regionens største byer (Firenze, Bologna, Rom, Milano), så det bliver let at bevæge sig selv uden bil.

Et par meter fra huset, omgivet af oliventræer, finder du en smuk swimmingpool helt indhegnet og til eksklusiv brug (størrelse 11×5 m, dybde 1,10-1,40 m) sammen med et havepavillon udstyret med havemøbler, som giver dig ly for den varme sommersol. Der er også en stor pergola leveret med smedejernsmøbler til spisning udenfor, udstyret med en grill og en brændeovn, til de aftener, hvor du vil nyde en pizza eller en grill ”al fresco”. Ejeren forbereder efter anmodning fremragende typiske toscanske middage og pizzaer i den brændeovn, som vi får at vide af kunder, der tidligere har opholdt sig i huset, er virkelig lækre.

Indretningen af Villa Galleria di Brolio

Du kan komme ind i huset gennem en privat intern trappe, bred opholdsstue med sofaer, gammel stor pejs og satellit-tv, køkken-spisestue, to soveværelser med dobbeltsenge hver med eget badeværelse med brusebad, dobbeltværelse med enkeltseng, dobbelt soveværelse med enkeltseng og badeværelse med bruser.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 3/7 – 28/8 2021

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 400 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 150 €
Opvarmning (hvis ønsket): 5 € per m3 gas
Poolhåndklæder (hvis ønsket) 2 € pr. stk.
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et Italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Tilgængelige Boliger

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pizzaovn
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo