Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Il Borgo Centro Vacanze – Guardistallo

Leder du efter et centralt placeret sted i Toscana med gode lejligheder og pool - og hvor du kan undslippe hverdagen?

Så tag et kig på Il Borgo Centro Vacanze, der ligger ved Middelalderbyerne Volterra og San Gimignano.

total pris
Fra 741,-
total pris
Fra 741,-

Tilgængelige Boliger

2 værelses lejlighed

Max gæster 5

2-værelses lejlighed til op til 5 personer på ca 40 kvm. Stue med køkkenfaciliteter og 3 senge (sovesofa/opredninger), hertil soveværelse med dobbeltseng. Badeværelse med bruser samt en overdækket og møbleret terrasse.

3 værelses lejlighed

Max gæster 6

3-værelses lejlighed til 6 personer på ca 60 kvm. Stue med køkkenfaciliteter og 2 senge (sovesofa/opredninger), hertil soveværelse med dobbeltseng og soveværelse med to enkeltsenge. Badeværelse med bruser samt en overdækket og møbleret terrasse

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Lejligheder

 • Tæt på restauranter og havet

 • Stor pool

Beskrivelse af Il Borgo Centro Vacanze – Guardistallo

Leder du efter et centralt placeret sted i Toscana med gode lejligheder og pool – og hvor du kan undslippe hverdagen?

Så tag et kig på Il Borgo Centro Vacanze, der ligger ved Middelalderbyerne Volterra og San Gimignano. Il Borgo Centro Vacanze i Guardistallo, Toscana, er en traditionel ferieby beliggende i det maleriske toscanske landskab. Borgo’en tilbyder en autentisk oplevelse af den italienske livsstil og kultur, og den er omgivet af grønne områder.

Efter vores besøg på stedet, så er jeg overrasket over hvordan de har tænkt ferie – det er ikke helt som andre traditionelt gør det, ved at proppe alverdens faciliteter ind på stedet, for havde mine bange anelser da jeg først så stedet præsenteret.

Det er bemærkelsesværdigt at opleve konceptet og den gennemtænkte tilgang til gæstfrihed hos Il Borgo Centro Vacanze. Hovedprojektet var oprindeligt en vision fra ejeren, en arkitekt, der desværre gik bort i 2021. I 90’erne opdagede han det bakkede område i Toscana, og hans første tanke var at dele dette sted med andre. På ti år byggede han 65 lejligheder med et bæredygtigt koncept, herunder solceller til opvarmning af vand, genindvinding af spildevand med en filtreringsproces og solceller til energi. Den fremsynede ide var dengang, at have et budgetvenligt sted, hvor du kan frakoble dig fra dagligdagen uden moderne påvirkninger og teknologier.

Faktisk har hver lejlighed ingen tv og ingen wi-fi som udgangspunkt, men inden du fortvivler, så læs lige færdigt. Minimumsudstyret i lejlighederne inkluderer komfur, køleskab, fryser og naturligvis det der nu hører til et køkken. Il Borgo har 65 lejligheder, hvoraf 14 er 3 værelses, og 27 2 værelses lejligheder. Lejlighederne er spartansk indrettede, men de har en singularitet, der forener dem; i hvert opholdsområde er der 2 senge, der kan bruges som sådan eller som en sofa, hvilket er grunden til, at 3 værelses lejlighederne kan rumme op til 6 personer, og 2 værelses lejlighederne op til 4/5 personer.

Hver lejlighed har en overdækket udendørs plads med bord og stole. Der er også 2 liggestole. I fællesområderne er der Wi-Fi – så lidt moderne er der sneget sig ind. .

Området omkring Il Borgo Centro Vacanze

Området giver dig mulighed for at fordybe sig lidt i det lokale toscanske, der er rig mulighed for at udforske de nærliggende historiske byer, vinmarker og det rige kulturlandskab, der kendetegner denne region i Italien.

Området omkring Borgo Centro Vacanze byder på en rigdom af oplevelser. Du kan fx. besøge de nærliggende historiske byer som Volterra og San Gimignano, der er kendt for deres middelalderlige arkitektur og kunstskatte. De frodige vinmarker, der strækker sig ud i horisonten, giver mulighed for vinsmagning og gastronomiske eventyr hos en lokal vinbonde eller en lokal restaurant, hvor du kan nyde det lokale toscanske køkken. Det omkringliggende landskab er perfekt til vandreture eller cykelture gennem olivenlunde og cypressalleer.

Her er på området 2 barer, 1 restaurant. I Restauranten er det muligt at bestille morgenmad som fx frisk brød og mælk. Der er to store pools, legeplads, volleyball bane, bordtennis bord mm.

Indretningen af lejlighederne

3-værelses lejlighed til 6 personer på ca 60 kvm. Stue med køkkenfaciliteter og 2 senge (sovesofa/opredninger), hertil soveværelse med dobbeltseng og soveværelse med to enkeltsenge. Badeværelse med bruser samt en overdækket og møbleret terrasse.

Skiftedag

maj-september: min 7 nætter, fri ankomstdag
Resten af året min. 3 nætter

Check-ind / Check-ud

Kl. 14-20 / kl. 10:00

Inkluderet i prisen

Wi-Fi (fællesområder)
El, Gas, Vand
Slutrengøring
Sengelinned ved ankomst
Gym & Fitness route

Betales lokalt

Ekstra sengetøj, 8 € pr. sæt.
Håndklæder, 8 € pr. stk.
Babyseng og høj stol 25 € pr. stk. pr. uge (skal bestilles)
Mindre kæledyr 6 € pr. day (skal bestilles)
Opvarmning
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Bæredygtig
 • Fitnessrum
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Legeplads
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Mindre hunde tilladt
 • Parkering
 • Pool
 • Restaurant
 • Tennisbane
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk