Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

La Casa nel Borgo – Cortona

Lille skønt hus i en gammel landsby med to dobbeltværelser, panoramisk swimmingpool til fælles brug.

Rolig og afsondret beliggenhed, perfekt til naturelskere.

total pris
Fra 735,-
total pris
Fra 735,-

Tilgængelige Boliger

Villa (7 sovepladser)

Max gæster 7

7 sovepladser, 2 soveværelser, 2 badeværelser, 130 kvm.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Rolig beliggenhed

 • Panoramisk udsigt

 • Indhegnet pool område

Beskrivelse af La Casa nel Borgo – Cortona

Vi er stort set på grænsen mellem Toscana og Umbrien. Området er en del af et typisk stenlandskab og har en virkelig god beliggenhed og der er mange spots hvor du kan få et panoramaview over de Toscanske  bølgende bakker, der er dækket af grønne skove og vinmarker eller anden landbrugsjord.

La Casa nel Borgo ligger i den gamle landsby Cantalena Alta og er nu en del af et næsten fuldstændigt restaureret landligt kompleks bestående af 6 små huse, hvor der er gjort en indsats for at holde liv i de gamle traditioner og svundne tider ved hjælp af sten i restaurering sammen med originale genvundne materialer.

En vej, der smyger sig gennem grønne skove og betagende udsigter, vil føre dig frem til La Casa nel Borgo. Første gang kan det virke lidt udfordrende, men så snart du ankommer til villaen, vil du blive belønnet med absolut fred, en fantastisk udsigt, uspolerede rum og uforglemmelige solnedgange. Stedet er dit paradis, hvis du er naturelsker, omgivet af kølige grønne skove og beboet af lokalt dyreliv. Det er ikke svært i de lune sommeraftener, at støde på harer, pindsvin, kronvildt eller dåvildt.

Den lille landsby har en smuk panoramisk swimmingpool (10×5 m, dybde 1,20-1,60 m – åben fra 01. maj til 30. september) fuldstændig indhegnet og med en romersk trappe, som er omkring 100 meter fra dit hus og i fælles brug med de andre gæster i de andre huse. Du har dit eget private område med 4 liggestole og en parasol, hvor du kan tilbringe dine dovne dage ved poolen. Huset har også et privat, skyggefuldt område med bord og stole, hvor du kan nyde dine måltider i freden i den brostensbelagte gyde.

Huset er udstyret med alle nødvendige bekvemmeligheder, indrettet i rustik stil, der minder om vores bedsteforældres landlige hjem, bjælkelofterne (størrelsen på nogle af dørene er ret små), terracottagulvene, den gamle marmorvask. Vi kan forsikre dig om, at din ferie her vil være et rigtigt dyk ind i fortiden!

Det lille hus, efter vores mening, er ideelt for par, selv med børn; hvis du ønsker at komme væk fra det hele, bliver det dit yndlingssted, du bliver kun forstyrret af fuglesang, og om morgenen vågner du op til en vidunderlig udsigt for at hilse på dig. På Casa nel Borgo vil stilhed, ro og dagenes langsomme, dovne flow være kodeordene for din ferie. De nærmeste butikker ligger i Castiglion Fiorentino, omkring 15 km væk. Og omkring 9 km væk, i den lille landsby Santa Cristina, finder du en lille købmand og en toscansk restaurant.

Castiglion Fiorentino er en by, der udover at have alle de nødvendige butikker, vil kunne lokke med et godt udbud af restauranter, i en bar til en aperitif eller blot slentre gennem gyderne og små dejlige pladser.

La Casa nel Borgos indretning

I stue etagen er der Køkken, stue med dobbelt sovesofa og badeværelse med bruser. På første sal, der nås ad en udvendig trappe med panoramaterrasse, indgang til stor stue-spisestue med køkkenhjørne og gammel pejs. Et par trin fører op til to soveværelser med dobbeltsenge og et badeværelse med bruser. Der er mulighed for at tilføje en enkeltseng i et af soveværelserne på første sal.

Skiftedag

Fri skiftedag, min 7 nætter. Udenfor højsæsonen min, 4 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Barneseng og højstol (skal bestilles – max 1 stk.)
Poolen deles med andre
Wi-Fi
Håndklæder til pool

Betales lokalt

Depositum: 200 € (refunderes ved afrejse)
Slutrengøring
El-bil opladning (mod betaling)
Mindre kæledyr 5 € pr. dag (skal bestilles)
Kok kan arrangeres (skal bestilles)
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pizzaovn
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Villa med 2 Soveværelser
 • Wi-Fi

Kort

La Casa nel Borgo, Località Cantalena Alta, 9, 52044 Cortona AR, Italien

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk