Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Residence Casamare Gabicce – Pesaro

Casamare Gabicce er en sjældenhed, tæt på havet og alligevel autentisk italiensk. Den ligger i naturområdet San Bartolo. I dette område er der meget få steder man kan bo som turist, da italienerne ikke giver mange tilladelser til hotel drift i naturparkerne.

Vil du gerne bo ved havet, men stadigvæk på et autentisk sted, så er Residence Casamara Gabicce lige stedet. Der findes ikke mange steder, som kan levere begge ting, nærhed til stranden og det hyggelige og dejlige sted som er virkeligt autentiske italiensk. Stedet blev renoveret i 2008, og er et historisk rustikt og meget autentisk landsted i sten, smukt omgivet af træer og marker med oliventræer. Det ligger ved landsbyen Vallugola, hvorfra det hedder bugten nedenfor udstyret med en privat havn, strande, badeanlæg, restauranter på havet og rigelig parkering.

pris pr. nat
Fra 513,-
pris pr. nat
Fra 513,-

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Autentisk

 • Tæt på stranden

 • Midt i en naturpark

Beskrivelse af Residence Casamare Gabicce – Pesaro

Oprindeliget er stedet en gammel bondegård, opført i sten. i 2008 blev stedet restaureret med kærlig respekt for den historiske oprindelse og møbleret med delvist originale møbler. Der er mange gode vandre muligheder her midt i nationalparken, og haven har da også en del træer med mange skyggefulde steder. Nøgleordene for stedet som ejeren hylder er stilhed, afslapning og respekt for naturen.

På stedet er der en pool med indbygget jacuzzi ved hjørnerne, gratis Wi-Fi, masser af gratis parkeringspladser og en smuk have med terasser. ca. 900 meter nedenfor bakken, er stranden Baia Vallugola, hvor der er en mulighed for en dukkert i Adriaterhavets dejlige vand. I området er der et par restauranter og enkelte butikker, men der indefor et par km. er flere muligheder i de små byer eller strandområderne.

Lejlighederne på Casamare Gabicce

Der er kun 8 lejligheder på Casamare Gabicce. Der er opvarmning om vinteren og aircondition om sommeren. de er alle autentiske indrettet med flisegulve og smukke trælofter og vægge af sten. 2 værelses lejlighederne har eget soveværelse med dobbeltseng og i stuen er der en sovesofa. Studielejlighederne har en dobbeltseng men er kun 1 værelses. Alle lejlighederne har et badeværelse og der er en spiseplads i stuen. I november høstes oliven fra oliven træerne der dækker hele 7 hektar, til deres egenproducerede økologiske olivenolie.

Skiftedag

Ophold: Lørdag / lørdag 13/6 - 29/8 2020
Resten af året min 5 nætter

Check-ind / Check-ud

Aftales / kl. 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift, håndklæder hver 3 dag)
Babyseng og høj stol (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 250 € (refunderes ved afrejse)
Slutrengøring 50 – 100 € (afhængig af størrelsen af lejlighed)
Mindre hund 30 € (skal bestilles)
Ekstra seng 30 € pr. uge (skal bestilles)
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Aircondition
 • Pejs
 • Pool
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med Gouda og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.640,-

  Villa Casolare Azzurro – Colfano
  Marche Italien

  Villa Casolare Azzurro, Marche
  Her taler vi virkelig om en rigtigt kvalitetsvilla. Sjældent har jeg set en villa der er indrette på denne måde.
  Pris pr. nat fra
  3.373,-

  Villa del Poggio – Mogliano
  Marche Italien

  Villa del Poggio, Marche
  Villa del Poggio er en majestætisk villa, der er omgivet af grønt, bl.a. takket være den store have med panoramaudsigt