Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Teloni – Marche

Villa Teloni er en villa til hele 48 personer og med en super beliggenhed.

I Villa Teloni har du mulighed for at nyde ferien på terrassen med en fantastisk udsigt udover det vidunderlige landskab i regionen Marche.

total pris
Fra 0,-
total pris
Fra 0,-

Tilgængelige Boliger

Hele Villaen (48 sovepladser)

Max gæster 48

48 sovepladser, 16 værelser, 22 badeværelser, 8000 Kvm

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Tæt på by

 • Smuk panoramaudsigt

 • Pool

Beskrivelse af Villa Teloni – Marche

Med den vidunderlige udsigt og egen pool, befinder Villa Teloni sig i de skønne bakker i Regionen Marche

Du er i Marche, en ikke så kendt region i Italien, men det skal du ikke lade dig snyde af. Naboen til vest, Toscana er langt mere kendt, men det er nok kun en fordel for Marche. Her finder du et landskab det på mange måde ligner naboen i vest, men regionen er smallere så afstanden mellem bjergene i vest og havet i øst er max 1 times kørsel på det bredeste sted. Dermed har du oftest nem adgang til både hav og bjerge, samt alle de små skønne byer der ligger i der bakkede landskab mellem de to yderpunkter.

Villaen tilhørte Coletti-familien i det 19. århundrede, der var en rig jordejerfamilie, der aktivt deltog i San Severino Marches politiske liv. Giuseppe Coletti var borgmester i byen i over tredive år og også provinsrådsmedlem, præsident i regionen, og medstifter af mange velgørende, bank- og administrative institutioner i hele Italien.

Francesco Coletti var en fremtrædende forsker inden for økonomi, statistik, landbrug og sociale emner samt professor ved universiteterne i Macerata, Rom, Pavia, Sassari og Bocconi i Milano. I 1996 blev Villa Teloni købt af iværksætteren Sandro Teloni, der, efter at have gjort det til familiens bopæl, omdannede det til en charmerende residens, der kunne rumme op til halvtreds mennesker, efter to omfattende renoveringer udført af arkitekten Patrizia Ravegnati.

Villa Teloni har en stor udendørs pool, en stor veranda med en citronlund, der vender ud mod en stor have, en solterrasse med udsigt over bakkerne og en park med gamle fyrretræer og frodig vegetation. Boligen har aircondition i 11 af værelserne, en udendørs grillplads, et professionelt køkken og fire køkkener i lejlighederne samt yderligere fire fælles køkkener. Der er også en lille kirke på ejendommen hvis det skulle være nødvendigt.

De seksten soverum er alt mellem suiter og lejligheder, er alle meget rummelige og udstyret med alle bekvemmeligheder, indrettet med god italiensk smag og lidenskab. Alt fra duften af ​​de indvendige omgivelser til plejen af ​​sengetøjet og bordet er der tænkt på, for at kunne efterlade et minde hos dem der bor her. Værelserne og lejlighederne er fordelt mellem hovedvillaen, der også har en stor stue, mezzaninen, vingen med udsigt over parken, og Villa Vedetta og Villa Granai.

Ejendommen inkluderer også et område på tusind kvadratmeter til hunde og har en udvendig og sikker parkeringsplads med plads mange  biler. Villa Teloni, ligger lige uden for San Severino centrum, og det er en af de smukkeste kunstbyer i Marche. Der er mange indkøbs og shopping muligheder, samt et hyggeligt tovn med mange restauranter og cafeeer. Dette er en by hvor de lokale bor i og turister er mere end velkomne i Marche.

Du er ca 30-40 mins. kørsel fra havet og kun ca. tyve minutters kørsel fra det fortryllende Elcito, Marches “Tibet”. Derudover er det fem minutter fra San Severinos gamle bydel og den kommunale pinakotek, der huser værker af Pinturicchio, Fratelli Salimbeni og andre enestående kunstnere.

Takket være opmærksomt personale kan Villa Teloni omdannes til en unik beliggenhed for bryllupper og andre uforglemmelige begivenheder.

Indretningen i Villa Teloni

Villa Teloni rummer 48 sovepladser, fordelt på 16 soveværelser. Villaen er fordelt på 3 plan, og i stueetagen finder du stue og køkken. På første sal finder du 4 soveværelser med eget bad. På anden sal ligger du de resterende 2 soveværelser med eget bad.

De 16 værelser er fordelt mellem suiter og lejligheder som er meget rummelige og udstyret med alle bekvemmeligheder. Værelserne og lejlighederne er placeret mellem hovedvillaen, som også har en stor stue, mezzaninen, fløjen med udsigt over parken, Villa Vedetta og Villa Granai. 

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: min. 7 nætter

Check-ind / check-ud

16-20:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Ekstra skift af sengetøj/-linned og håndklæder
Pool håndklæder
Wi-Fi

Betales lokalt

Slutrengøring: 800 €
Ekstra sengetøj/-linned og håndklæder: 15 € pr. person
Ekstra rengøring: 20 € pr. time pr. personale
El: 300/600 € (vejledende)
Depositum: 1500 € (refunderes ved afrejse)
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et Italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Marche

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Villa med 6 Soveværelser eller flere
 • Wi-Fi

Kort

Via della Villa, 20, 62027 San Severino Marche MC, Italien

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  2.039,-

  Villa Casale Luisa – Castelraimonto
  Marche Italien

  Villa Casale Luisa i Marche
  Villa Anna ligger tæt på landsbyen Pievebovigliana i det sydvestlige Marche. Området er kuperet og har mange muligheder for cykel- og vandreture. Her er en dejlig italiensk villa med plads til 6 personer.

  Villa Panorama – Marche
  Marche Italien

  Villa Panorama Marche
  Villa Noce er en helt igennem velholdt og lækker kvalitetsvilla der ligger i grønne omgivelser tæt på den hyggelige by Serrapetrona, der er en kendt vinby i området. Her får du en villa med privat pool til 10 personer til en super skarp pris.