Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Tenuta la Campana – Asciano

Klassisk toscansk herregård af den store slags. Du kommer ikke til at savne plads, pool eller betagende udsigt på Tenuta la Campana, der ligger pragtfuldt i bakkerne syd for Siena. 

Der er format over Tenuta la Campana, det kommer man ikke udenom. Dimensionerne imponerer på alle måder, lige fra de over 1000 hektar jorder, som hører til landbrugsproduktionen over de mange gamle bygninger til de usædvanlig store lejligheder.

pris pr. nat
Fra 630,-
pris pr. nat
Fra 630,-

Tilgængelige Boliger

Lupa er en af de nyeste lejligheder på Tenuta la Campana. Lejligheden ligger på første etage og er indrettet i et mix af toscanske traditioner og moderne interiør. Lejligheden består af stor stue, køkken, stort soveværelse med dobbeltseng og 2 badeværelser. Dertil en balkon.

Lejligheden er 83 m² stor og ligger på første etage. Lejligheden består af stor stue med pejs, køkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng og to badeværelser med bruser og toilet

Lejligheden er 90 m² stor og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stor stue med pejs, køkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med bruser og toilet. NB. Denne lejlighed har aircondition

Lejligheden er 84 m² stor og ligger på første sal. Lejligheden består af stor stue med pejs, køkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med badekar og toilet og badeværelse med bruser og toilet

Lejligheden er 114 m² stor og ligger i to plan. I stueetagen finder du stor stue med pejs og køkken, mens første etage rummer soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med badekar og toilet og badeværelse med bruser og toilet

Lejligheden er 124 m² stor og ligger i to plan. I stueetagen finder du stor stue med pejs og køkken, mens første etage rummer soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med badekar og toilet og badeværelse med bruser og toilet

Lejligheden er 80 m² stor og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stor stue med pejs og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med badekar og toilet

Lejligheden er 117 m² stor og ligger på første etage. Lejligheden består af stor stue med pejs, køkken, to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med badekar og toilet

Lejligheden er 91 m² stor og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stor stue med pejs, køkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med én enkeltseng, badeværelse med badekar og toilet og badeværelse med bruser og toilet

Lejligheden er 121 m² stor og ligger i hele tre plan. Du kommer ind på mezzaninen, hvor du finder køkken, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser og toilet. Herfra kan du gå ned i stueetagen, hvor der er en meget stor stue med pejs, eller op på første etage med et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med badekar og toilet

Lejligheden er 124 m² stor og ligger i to plan. I stueetagen finder du en stor stue med pejs og køkkenhjørne samt et gæstetoilet med håndvask og toilet. På første etage er der to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, et badeværelse med badekar og toilet samt to badeværelser med bruser og toilet

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Meget rummelige lejligheder

 • Hyggelig restaurant

 • Tennisbane

Beskrivelse af Tenuta la Campana – Asciano

Klassisk toscansk herregård af den store slags. Du kommer ikke til at savne plads, pool eller betagende udsigt på Tenuta la Campana, der ligger pragtfuldt i bakkerne syd for Siena.

Der er format over Tenuta la Campana, det kommer man ikke udenom. Dimensionerne imponerer på alle måder, lige fra de over 1000 hektar jorder, som hører til landbrugsproduktionen over de mange gamle bygninger til de usædvanlig store lejligheder. Her bruger man ikke sovesofaer, og til hvert soveværelse er der et badeværelse: De har pladsen til det!

Velkommen til Tenuta la Campana

Når du ankommer til denne imponerende gård, finder du først den store skyggefulde parkeringsplads, hvor du efterlader bilen. Hvis du kommer i elbil, finder du også opladestation. Oppe på den store gårdsplads finder du receptionen, hvor Sonia modtager dig med et smil og følger dig til din lejlighed.

Hvad kan Tenuta la Campana byde på?

Når du er installeret, vil du måske en tur i den store (16 x 8 meter) pool, som ligger med dejlig udsigt omgivet af solsenge og parasoller. Du kan også lægge hårdt ud med en tur på tennisbanen (alternativt bare petanque-banen) og efterlade børnene på legepladsen … eller måske bare koblet på gårdens wi-fi? Det kan også være, at dine første tanker går på aftensmaden eller et glas vin, og så er det jo heldigt, at her er en god lille restaurant på gården. Da restauranten kun er åben for gårdens gæster, skal du huske at give dem besked i god tid, hvis du vil spise her.  Andre dage vil du nok grille og nyde måltiderne på din private terrasse. Når du ankommer, vil du modtage en lille velkomstpakke bestående af de lokale produkter, lidt grøntsager, olivenolie og vin.

Lejlighederne er alle forskellige. Bemærk at det er kun 4 af lejlighederne der har aircondition: Drago, Chiocciola, Selva, og Lupa. Dette er så til gengæld inkluderet i prisen.

Oplev gårdens opland

Og hvad skal du så lave, lige bortset fra at slappe af på gården? Der er utallige vingårde og osteproducenter at besøge. Landskabet egner sig også i høj grad til vandreture. Og måske får du også mulighed for at deltage i jagten på de hvide trøfler, som findes i bakkerne omkring Tenuta la Campana.

Andre udflugter fra Tenuta la Campana

Der er naturligvis også småting som Siena 20 kilometer væk eller – apropos vinen – Montalcino 30 kilometer herfra… eller Pienza efter 35 kilometers kørsel … eller Montepulciano som er 40 kilometer væk. Eller bare en køretur rundt i det enestående ”månelandskab”, som kaldes Crete Senesi, som ligger lige for døren: Det kan ikke beskrives, det skal opleves!

Steel is real

Og så lige en sidste personlig bemærkning: For os tosser, som elsker gamle stålcykler, er muligheden for at deltage i det lokale veterancykelløb L’Eroica med vores Colnago, Pinarello, Bianchi eller Di Rosa (med fuld Campagnolo naturligvis!) fristende.

Check ind / Check ud

15:30 - 19:00 / mellem 8:30 og 10:00

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag juli og august
Resten af året min. 3 nætter

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Velkomst “pakke” bestående af lokale produkter .
Slutrengøring ved ugeophold, ellers 85 – 100 €

Betales lokalt

Depositum: 100 € per lejlighed (refunderes ved afrejse)
Barneseng: 25 € per uge (skal bestilles)
Opvarmning (hvis ønsket): 5 € per m3 gas
Mindre kæledyr tilladt (skal bestilles) 25 € pr. dyr
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Legeplads
 • Opvaskemaskine
 • Pejs
 • Pool
 • Restaurant
 • Satellit-tv
 • Tennisbane
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med Gouda og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Hvis du ikke ønsker at bestille online, så udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig med et personligt tilbud. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  4.042,-

  Villa Asolina – Asolo
  Toscana Italien

  Villa Asolina ligger på en rolig og smuk bakketop og du kommer til den lille Asolo på kun 5 minutter
  Tenuta la Pieve er en række selvstændige lejligheder og mindre villaer på en agriturismo i det sydøstlige Toscana i området mellem Firenze, Siena og Arezzo.