Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Borgo Antica – Cortona

Borgo Antico er en smuk bondegård på de høje bakker, der adskiller den grønne dal Valdichiana fra Tiberdalen, på grænsen mellem Toscana og Umbrien

Det er det ideelle sted for dem, der ønsker at tilbringe en afslappende ferie, i tæt kontakt med naturen og langt fra byernes larm og travlhed.

total pris
Fra 1514,-
total pris
Fra 1514,-

Tilgængelige Boliger

Hele Villaen (16 sovepladser)

Max gæster 16

16 sovepladser, 7 soveværelser, 6 badeværelser, og totalt 250 kvm.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Perfekt til den store

 • Husdyr er velkomne

 • Fredfyldt placering

Beskrivelse af Villa Borgo Antica – Cortona

Borgo Antico er en smuk bondegård på de høje bakker, der adskiller den grønne dal Valdichiana fra Tiberdalen, på grænsen mellem Toscana og Umbrien

Det er det ideelle sted for dem, der ønsker at tilbringe en afslappende ferie, i tæt kontakt med naturen og langt fra byernes larm og travlhed. Takket være placeringen, ca. 600 m over havets overflade, og de store stenvægge, garanterer huset, selv på de varmeste sommerdage, desuden en kølig og behagelig temperatur indenfor, især i stueetagen.

Borgo Antico ligger ved byen Poggioni og har en hyggelige have, udendørs privat pool og udsigt til haven. Villaen ligger ca. 40 km fra Arezzo. Den etruskiske by Cortona i Toscana, kendt fra spillefilmen “Et hus i Toscana” og landsbyen Trestina i Umbrien ligger begge omkring 18 km væk, mens restauranter og små butikker er indenfor 5 – 10 km. fra villaen.

Du kan tilbringe dine feriedage med at bade i swimmingpoolen (størrelse 6 x 12 m – dybde 1,20-2,40 m, fuldstændig indhegnet), spille bordtennis og nyde velsmagende frokoster og middage ved den kølige havepavillon, møbleret med borde og stole, ved siden af grillen. Selv de mindste børn vil have det sjovt på gynge og rutsjebane.

Huset er godt indrettet med møbler i toscansk stil. Mulighed for at smage og købe fremragende ekstra jomfru olivenolie, vin og andre typiske produkter. Da huset er beliggende i en rolig afsondret position og for ikke at gå glip af et eneste minut af din ferie, er det på ankomstdagen muligt at anmode om en indkøbsservice med hjemlevering (aftales inden ankomst).

Indretningen af Villa Borgo Antica

Villaen har 7 soveværelser, 6 badeværelser, sengelinned, håndklæder, fladskærms-tv med satellitkanaler, spiseplads, fuldt udstyret køkken og balkon med pooludsigt. I stueetagen er der en stor stue med autentiske stenvæggem et køkken og et badeværelse.

På første salen, som du kan komme til via en udendørs trappe, er der en stur med pejs, 4 soveværelser, to badeværelser med bruser. Herudover er der oppe på loftet en lille stue, to soveværelser begge med eget badeværelse med brus eller badekar.

Der er en tilbygning i sten, der har to etager. i stueetagen er der en lille stue og på første salen et soveværelse med dobbeltseng, hertil et en-suite badeværelse med brus. Det er muligt at tilføje to ekstra senge i dette soveværelse.

Huset er veludstyret og har alt det du behøver. I køkkenet er der fryser, køleskab, opvaskemaskine, toaster, joucer, kaffemaskine, blender. Hertil en vaskemaskine, strygejern og strygebræt. Der er Wi-fi i huset.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: juli-august
Resten af året min. 3 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring 220 €
Opvarmning (hvis ønsket): 6 € pr m3
Poolhåndklæder (hvis ønsket) 3 € pr. stk.
Mindre kæledyr 5 € pr dag
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Tennisbane
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk