Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Borgo Caprile – Castiglion Fiorentino

Borgo Caprile er et virkeligt lækkert gammelt Toscansk stenhus med fantastisk panoramaudsigt over den skovklædte Val di Chio.

Borgo Caprile er en del af en gammel landsby, hvor der engang boede adelige familier, som næsten hele Val di Choi-godset tilhørte. I nærheden ligger en gammel mølle og bageri, der forsyner hele dalen med brød.

pris pr. nat
Fra 1349,-
pris pr. nat
Fra 1349,-

Tilgængelige Boliger

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Udsigt til Val di Chio

 • 6 km fra Castiglion Fiorentino.

 • Kan huse 11 personer

Beskrivelse af Villa Borgo Caprile – Castiglion Fiorentino

Borgo Caprile er et virkeligt lækkert gammelt Toscansk stenhus med fantastisk panoramaudsigt over den skovklædte Val di Chio.

Borgo Caprile er en del af en gammel landsby, hvor der engang boede adelige familier, som næsten hele Val di Choi-godset tilhørte. I nærheden ligger en gammel mølle og bageri, der forsyner hele dalen med brød.

Villaen har privat pool og indhegnet grønt område med skøn møbleret terrasse. Villaen er virkeligt velbevaret med smukke arkitektoniske træk: højt til loftet, stor pejs, rummelige og lyse rum.

For at bevare den arkitektoniske stil er den indrettet med tidstypiske møbler og lokale antikviteter. Terrassen har den skønneste udsigt over dalen med borde og stole ved siden af en grillplads. Det perfekte sted at nyde din yndlingsmad på ethvert tidspunkt af dagen med bakkerne og skovene i baggrunden. Der er sol terrasse og panoramisk swimmingpool. Kun 6 km væk fra villaen ligger landsbyen Castiglion Fiorentino bestående af gamle bygninger, smalle gader og små pladser med butikker, supermarkeder og nogle typiske italienske restauranter.

Indretningen af Villa Borgo Caprile

På første sal er der adgang fra en typisk udvendig stentrappe, stor og lys stue/spisestue, to soveværelser med dobbeltsenge, stue/opholdsstue med tv, pejs og sofaer, tekøkken, badeværelse med bruser og et toilet med toilet og håndvask.

Mens der på anden sal, er en adgang fra en indvendig trappe, lille vaskerum med vaskemaskine, håndvask, strygejern og strygebræt. Stor stue med sofaer, to soveværelser med dobbeltsenge, soveværelse med 3 enkeltsenge, et toilet med toilet og håndvask samt stort badeværelse med brus. Der er også et badeværelse med bruser i poolområdet.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: medio maj-september
Resten af året min 5 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 350 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 150 €
Mindre husdyr 5 € pr. dag
Opvarmning (hvis ønsket) 6 € pr.  m3
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Mindre hunde tilladt
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med Gouda og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Hvis du ikke ønsker at bestille online, så udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig med et personligt tilbud. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Tenuta la Pieve er en række selvstændige lejligheder og mindre villaer på en agriturismo i det sydøstlige Toscana i området mellem Firenze, Siena og Arezzo.