Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Borgo Casale – San Godenzo

I Villa Borgo Casale kan du nyde en tur i jacuzzi.

Leder du efter en dejlig villa med god plads og den skønneste placering i det toscanske landskab, så er Villa Borgo Casale noget for dig.

total pris
Fra 1936,-
total pris
Fra 1936,-

Tilgængelige Boliger

Dele af villaen (12 personer)

Max gæster 12

12 personer, 345 kvm, 6 soveværelser, 5 badeværelser. Bemærk, hvis der bookes til max 12 personer, er stueetagen aflåst.

Hele villaen (16 personer)

Max gæster 16

16 personer, 345 kvm, 8 soveværelser, 6 badeværelser.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Jacuzzi

 • Stor villa

 • Smukke omgivelser

Beskrivelse af Villa Borgo Casale – San Godenzo

Villaens gode udsigt.

I Villa Borgo Casale kan du nyde en tur i jacuzzi.
Leder du efter en dejlig villa med god plads og den skønneste placering i det toscanske landskab, så er Villa Borgo Casale noget for dig.

Når du bor i Villa Borgo Casale, har du adgang til den skønneste have. Haven er omkring 250 kvadratmeter stor, og indeholder en hyggelig gårdhave. I gårdhaven er der spisepladser samt en grill, så du kan sidde og nyde dit måltid udenfor, hvis du har lyst til dette. I haven finder du også en skøn jacuzzi, som er omringet af solstole, så du kan ligge og sole dig. Bemærk, villaen har ikke en pool, men i stedet en jacuzzi.
Villaen ligger med en smuk udsigt over det toscanske landskab, og der er mange gode vandreruter i nærområdet, hvis dette skulle friste.

Villa Borgo Casale er beliggende 4 km uden for den hyggelige lille by San Godenzo. I San Godenzo finder du hyggelige restauranter og cafeer, ligesom at det er her du finder det nærmeste supermarked. Ønsker du at komme til en større by, befinder du dig bare 50 km uden for Firenze, hvor du altså finder alt hvad du får brug for, når det gælder shopping, oplevelser og eventyr. Det nærmeste busstoppested finder du i San Godenzo, dvs. 4 km væk fra villaen, og den nærmeste togstation ligger bare 14,5 km væk fra villaen, i den hyggelige by Dicomano.

Indretningen af Villa Borgo Casale.

Villa Borgo Casale er en skøn villa fordelt på 345 kvadratmeter. Villaen rummer 8 soveværelser og 6 badeværelser, som er fordelt på 3 etager, samt en kælder.  Villaen har plads til 16 personer, men det er også muligt at booke villaen kun for 12 personer. Her er stueetagen dog lukket af.

På villaens stueetage finder du en hyggelig stue som er indrettet med et behageligt sofaområde for 4 personer. I stuen finder du også en pejs samt et TV. Udover en dejlig stue, finder du også 2 soveværelser på stueetagen. Det ene soveværelse er indrettet med en dobbeltseng og en lænestol, imens det andet soveværelse er indrettet med en halvanden-mands seng. På begge værelser finder du et TV, ligesom at der er aircondition på værelserne. På værelset med dobbeltsengen er der også direkte adgang til en skøn balkon. Denne etages køkken er indrettet med en ovn og et komfur, et køleskab, en fryser, en opvaskemaskine og en mikroovn. Fra denne etage er der også adgang til villaens skønne have.

På 1. etage finder du 5 soveværelser, hvoraf 4 af dem er indrettet med en dobbeltseng og det sidste er indrettet med en halvanden-mands seng. På alle værelserne finder du et TV samt aircondition. På denne etage finder du et skønt køkken alrum, der bl.a. indeholder et spisebord samt stole, et sofaområde og et køkken, hvor du finder en ovn, et induktionskomfur, en mikroovn, en opvaskemaskine, et køleskab og en fryser. Udover køkkenalrummet finder du også 2 andre hyggelige stuer, der er indrettet med behagelige sofaområder og en pejs. På 1. etage finder du også 3 badeværelser, der alle er indrettet med en bruser.

På 2. etage finder du 1 soveværelse indrettet med 2 enkeltsenge, samt et TV. Derudover er 2. etage indrettet med et kontor, hvor du finder en skrivebordsplads. Ligeledes er der en lille stue, hvor du finder 2 sofaer, samt et badeværelse indrettet med en bruser.

I villaens kælder finder du et bryggers, der indeholder en vaskemaskine, en tørretumbler og strygefaciliteter. Derudover er der et badeværelse i kælderen.

Skiftedag

Fri ankomstdag. Min. 4 nætter hele året.

Check-ind / check-ud

16-20:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentligt skift)
Slutrengøring
Opvarmning
WiFi
Barneseng
Høj stol

Betales lokalt

Depositum: 500 € (refunderes ved afrejse)
Ekstra rengøring: 20 € pr. time
Aircondition: 15 € pr. dag
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et Italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Villa med 6 Soveværelser eller flere
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk

  ABA Village – Follonica
  Toscana Italien

  Podere Marcigliano er placeret i den dal, hvor den gamle romerske by Cortona ligger. Podere Marcigliano ligger i 500 meters