Stay LocalStay Local
Glemt password?

Villa Casa Rossa – Capolona

Der er dømt rustik enkelthed for alle de få penge, som det koster at bo i Villa Casa Rossa, hvor der er plads til 7 personer.

Dette maleriske gamle hus, som findes omtalt i kilder helt tilbage til femtenhundredetallet, har al tænkelig charme, men kun beskeden komfort. Men kan vi ikke give afkald på den blot en uge om året for til gengæld at få en uforglemmelig oplevelse? 

Hvor er vi, og hvad skal vi opleve?

Villa Casa Rossa befinder sig i det østlige Toscanas, for de fleste ukendte, Casentinodal. Her er luften ren, småbyerne autentiske, og turisterne få. Du er 1700 meter fra nærmeste restaurant i den lille by Pieve San Giovanni, men samtidig kun 12 km fra fantastiske Arezzo, der burde nævnes samtidig med Siena, Lucca, Firenze og så mange andre mere kendte byer. Apropos afstande, så sikrer de 1500 meters grusvej, som fører til huset, den absolutte fred og ro.  

Et autentisk hus i al sin simple ynde

Som allerede sagt så er alt her holdt simpelt (så simpelt, at her ikke engang er mulighed for opvarmning… altså bortset fra pejsen… og vin), hvilket accentuerer husets ældgamle strukturer, de originale gulve i terrakotta, lofterne med de fritliggende bjælker og den imponerende pejs. Hvor enkelt det hele end er, så har man dog sørget for wi-fi.

Have og pool

I haven har du en delvis fritstående pool (9 x 5 meter, dybde 120 cm). Når vi nu er ved det udendørs, så er her da også en dejlig pergola med bord og stole til måltiderne i det fri samt en grill. Og skulle nogen have lyst til at ride, så er den nærmeste stald sølle 500 meter væk.     

Villa Casa Rossas indretning

Villa Casa Rossas 150 mligger i to etager, men i grunden er alt det væsentlige på første etage. I stueetagen er der nemlig kun et rum med vaskemaskine og et badeværelse med toilet og bruser. På første etage er der et rummeligt køkken-alrum (fire gasblus, ovn, mikrobølgeovn og køleskab) med en flot gammel pejs, et soveværelse med dobbeltseng, to soveværelser med hver to enkeltsenge og et badeværelse med toilet, badekar og bruser. En trappe går op til en hems under taget, hvor du finder stue med en sovesofa til én person.

Prisniveau

6.632 – 11.885 kr. per uge

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 4/7 – 29/8 2019
Minimum 7 dage resten af året

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi max 1 GB pr. dag
Pool åbent i perioden primo maj – ultimo september

Betales lokalt

Depositum: 200 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 70 €
Kommunal turistskat
Husdyr (små hunde) er velkomne mod 5 € pr dag (skal forudbestilles)

Ledige værelser

Faciliteter

  • Grill
  • Pejs
  • Pool
  • Satellit-tv
  • Vaskemaskine
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo