Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Casabassa – Orvieto

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Autentisk villa

 • Mange udflugtsmuligheder

 • Tæt på Orvieto

Villa Casabassa er en ideel villa for dig, der gerne vil på rundtur i Umbrien. Her bor du blandt vinmarker og olivenlunde på bakkerne udenfor Orvieto, som kun ligger 5 km væk.

Orvieto og de vidunderlige umbriske landskaber.

Fra Orvieto, den charmerende by bygget på en majestætisk tuffklint, tager det kun 5 minutter i bil at nå Villa Casabassa. Det gamle bondehus, er oprindeligt en del af en bondegård, er efter vores mening en ideel villa for vennegrupper eller familier, da den har store og komfortable rum. Vil du nyde de smukke omgivende landskaber spredt med vinmarker og olivenlunde eller besøge de skønne og til tider helt oversete typiske umbriske landsbyer ? Så skulle du overveje Villa Casabassa. Orvieto ligger kun ca 5 minutter i bil fra villaen, og vi kan ikke opfordre dig stærkt nok til at besøge byen.

Autentisk Villa

Villa Casabassa ligger på en smuk bakke og har en privat swimmingpool (størrelse 4×8, dybde 1,20-1,40), som er perfekt til voksne og børn. Villaen er lavet, som det er tradition i denne del af Italien, af sten. Det giver en meget autentisk præg udefra, men det betyder ikke at den ikke er veludstyret indendørs. Det udendørs overdækkede område har borde og stole, og mon ikke det er stedet hvor du kan sidde og nyde de lune sommeraftner sammen med familien eller vennerne og en god lokal vin?

Villaen er indrettet med lokale stilfulde møbler, der er funktionelle og komfortable og efter vores de tilbagemeldinger vi får fra kunder, er kun positive, og generelt er holdningen at Villa Casabassa har en varm og indbydende atmosfære, der er med til at give en minderig ferie i Umbrien.

Villa Casabassas indretning

Villaen er indrettet med adgang via en ekstern stentrappe med en lille panoramisk “loggia”. Indenfor er der en stue med stor pejs, køkken / spisestue, to soveværelser med dobbeltsenge, to soveværelser med dobbeltsenge, badeværelse med bruser, badeværelse med badekar. Køkkenet er vekludstyret og indeholder mikroovn, strygejern og strygebræt, fryser, vaskemaskine, opvaskemaskine og herudover er der ovn, citronpresser, kaffemaskiner, kedel, brændeovn, hårtørrer, ventilatorer, høj stol og endelig Wi-Fi.

Skiftedag

Ophold: Lørdag / lørdag 3/7 - 28/8 - resten af året min. 5 nætter

Check-ind / Check-ud

Kl 16:00 (mødested aftales) / kl. 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Pool håndklder (skal bestilles)
Wi-Fi
Babyseng (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Opvarming (om vinteren) 25 € pr. dag
Slutrengøring 130 €
Kommunal turistskat
Mindre husdyr 5 € pr. dag (skal bestilles)
Mulighed for privat kok (skal bestilles)

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Tilgængelige Boliger

Faciliteter

 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo