Stay LocalStay Local
Glemt password?

Villa Casavecchia – Castiglion Fibocchi

Betagende udsigt og uspoleret natur. En betagende udsigt, en ældgammel følelse af fred og uspoleret natur sammen med det høje niveau af komfort gør Villa Casavecchia til den ideelle villa for dig som ønsker at tilbringe en afslappende ferie i Toscana.

Der er ikke meget trafik ved Casavecchia, som ligger for enden af en lille vej. Hvis du kommer for at slappe af på landet, delvist selv lave maden med de gode lokale råvarer, drikke vinen mens du nyder udsigten og måske tage et par gange på den fremragende lille restaurant “La Luna nel Pozzo”, som ligger 4 km væk i Gello Biscardo, så er det her bestemt stedet til dig.

Bondegården er placeret på terrasser med oliventræer omgivet af kølige egetræer, der dækker Pratomagnomassivet, der i en højde af 1592m. over havets overflade dominerer den grønne dal i Casentino, den frodige Arno-dal og de charmerende Chianti-bakker. Området omkring huset er ideelt til gåture i skoven, hvor du også kan støde på skovdyr såsom rådyr og bravehjorte – men så skal du nok være stille og lidt heldig.

En gammel bondegård udstyret med meget moderne komfort. Villa Casavecchia er et hyggeligt stenhus opdelt i tre komfortable lejligheder indrettet med omhu, men alle tre udlejes samlet og du kan være op til 20 personer. Hver lejlighed har et privat udeområde med en terrasse med bord og stole til udendørs måltider. Den smukke helt indhegnede swimmingpool (5x10m – dybde, 1,20m) ligger på en naturlig terrasse med udsigt over Arno-dalen, en grill, en brændeovn, en lille legeplads, et vaskerum og satellit-tv er også til rådighed.

Indretningen af Villa Casavecchia

Stueetagen består af opholds-spisestue med pejs og tekøkken, udstyret til at spise alt sammen, to soveværelser med dobbeltsenge, soveværelse med to enkeltsenge, to badeværelser med bruser.
Første sal lejlighed med indgang via udvendig stentrappe med typisk loggia. Bred stue-spisestue med pejs, dobbelt sovesofa, køkken, to dobbeltværelser, soveværelse med to enkeltsenge, to badeværelser med bruser.

Lejlighed i to etager.  Spisestue med pejs og sofa, køkken, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruser. Første etage med adgang via intern trappe, 2 soveværelser med dobbeltseng, badeværelse med bruser.

Villaen har endvidere opvaskemaskiner, 2 vaskemaskiner, tv, ovne, fryser, kaffemaskine, hårtørrer, strygejern og strygebræt og Wi-Fi

Skiftedag

Ophold: Lørdag / lørdag

Check-ind / Check-ud

Kl 15:00 - 17:00 / kl. 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Wi-Fi
Babyseng og høj stol (skal bestilles – max 1 stk.)

Betales lokalt

Depositum: 450 € (Cash – refunderes ved afrejse)
Slutrengøring (obligatorisk) 240 €
Opvarming (efter forbrug)
Træ til pejs (efter forbrug)
Kommunal turistskat

Ledige værelser

Faciliteter

  • Grill
  • Opvaskemaskine
  • Pejs
  • Pool
  • Satellit-tv
  • Vaskemaskine
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo