Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Cecilia – Castiglion Fiorentino

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Ideel familieferie

 • Kun 4 km fra Castiglion Fiorentino

 • Perfekt til børn

Villa Cecilia er malerisk gammel bondegård med oprindelse i netop en bondegård i hyggelige toscanske omgivelser

En omfattende og omhyggelig restarering har gjort den oprindelige bondgår til en smuk autentisk toscansk villa, der ligger på toppen af ​​en lille bakke i hjertet af Valdichiana.

Villa Cecilia er ca. 4 km fra Castiglion Fiorentino, den karakteristiske landsby med mange slags butikker, restauranter og faciliteter. En nylig og omhyggelig restaurering, der er udført under ejerens opmærksomme vejledning i absolut respekt for bygningens gamle oprindelse, har forvandlet den til en smuk ferievilla med bevarelse af terrakottagulvene og højt til loftet med træbjælker, alt sammen med kvalitets og komfortable møbler, der toner ind i husets stil.

Villa Cecilia er gården inde i Valdichianas hjerte. I gamle tider var Valdichiana en sump, og lige før landgenvindingen var der adgang med båd kun et stenkast fra huset. I dag er villaen en del af en bred gård, der omfatter vinmarker, korndyrkning, stalddyr og smukke heste. Kun 1 km fra villaen, ved ejerens hus, er det muligt at hente produkter fra den økologiske køkkenhave (gratis) og bruge paddock og stald til at holde dine egne heste, hvis altså du hører til dem der har egen hest med på ferie.

Villa Cecilia har en indhegnet have med infinity-pool og alle moderne fornødenheder. Det store grønne område omkring villaen er fuldstændig indhegnet med et metalnet på 1,80 mt og skyggefuldt af skovtræer, består af den dejlige infinity-swimmingpool (størrelse m 6×12, dybde m 1,35), cyklerne, verandaen udstyret med havemøbler, grill, en lille legeplads til børnene og en sti ind i skoven (ca. 500 m), hvor du kan tage afslappende gåture eller lave en picnic eller eftermiddags snack ‘al fresco’. Ejendommen er derfor 100% kæledyrs- og mindre-børn-venlig.

Indretningen af Villa Cecilia

Det er en stue med en stor pejs, dobbelt sovesofa og klaver, lille badeværelse med håndvask og toilet, der går op ad trappen til stuen / spisestuen, forbinder buen i mursten til køkkenet, ud mod verandaen udstyret med bord og stole. Første salen kan nås både med en udvendig eller indvendig trappe. Her er der en bred stue med dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med 2 enkeltsenge, stort badeværelse med bruser.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 3/7 – 28/8 2021

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 250 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 130 €
Mindre kæledyr 5 € pr. dag
Opvarmning (hvis ønsket): 6 € per m3 gas
Poolhåndklæder (hvis ønsket) 3 € pr. stk.
Kommunal turistskat

Tilgængelige Boliger

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pizzaovn
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine

Beliggenhed

Her kan du også bo