Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Ca di Vestro – San Giustino Valdarno

Villa Ca' di Vestro er en virkelig flot istandsat gammelt stenhus med pool, moderne komfort, plads til 10 personer og en næsten uendelig udsigt over det toscanske landskab.

Selvom Toscana er bakket og har en del bjergområder, så er det sjældent at bo med så imponerende udsigt, som man gør på Villa Ca’ di Vestro. Beliggenheden er ikke kun panoramisk, den er også fuldkommen ugenert.

total pris
Fra 1338,-
total pris
Fra 1338,-

Tilgængelige Boliger

Underetagen af villaen (6 sovepladser)

Max personer 6

6 sovepladser, 3 soveværelser, 2 badeværelser, totalt 100 kvm.

Er I 6 personer eller mindre, kan villaen lejes til en reduceret pris. Dele af villaen er låst af.

Hele villaen (10 sovepladser)

Max personer 10

10 sovepladser, 5 soveværelser, 3 badeværelser, totalt 160 kvm.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Enestående flot udsigt

 • 100% fred og ro

 • Lækker og helholdt villa

Beskrivelse af Villa Ca di Vestro – San Giustino Valdarno

Villa Ca’ di Vestro er en virkelig flot istandsat gammelt stenhus med pool, moderne komfort, plads til 10 personer og en næsten uendelig udsigt over det toscanske landskab.

Selvom Toscana er bakket og har en del bjergområder, så er det sjældent at bo med så imponerende udsigt, som man gør på Villa Ca’ di Vestro. Det kan varmt anbefales at medbringe en god kikkert. Beliggenheden er ikke kun panoramisk, den er også fuldkommen ugenert: Du kommer ikke til at høre anden ”larm” end fuglenes sang (og måske grynt fra et passerende vildsvin).

Ca’ di Vestro er en lækker, gennemtænkt villa

Man fornemmer, at villaen fra starten er blevet istandsat og indrettet med henblik på udlejning af ejere, som i forvejen havde mange års erfaring på området. Det skal forstås i den bedste betydning: Her er intet overladt til tilfældet, men derimod med tanke på gæsternes ønsker. Denne villa er således gennemført praktisk indrettet, samtidig med at den respekterer den traditionelle gamle stil på landet i Toscana. Køkkenet har fx alt det, gæsterne efterspørger: fire gasblus, ovn, mikrobølgeovn, rummeligt køleskab, opvaskemaskine osv., og på samme tid er der en hyggelig pejs og fritliggende bjælker i loftet.

Livet i højderne

Udendørsområderne lever perfekt op til selve huset. På varme dage vil du sætte stor pris på den store overdækkede terrasse, som løber hele vejen rundt om to af husets sider. Her finder du borde, stole og bordfodboldbord. Bag ved huset finder du en pizzaovn. Det er sjovt at lave sine egne pizzaer, men man forstår snart, hvorfor en ægte italiensk pizzabager har flere års læretid bag sig, for let er det ikke at styre varmen med brænde. Grill er her naturligvis også.

God pool

Poolen (10 x 5 meter, 140 cm dyb) er usædvanlig lækker. Den er af hensyn til børnefamilier (og måske for at sikre sig, at forbipasserende dyr i dette skovrige område ikke tager et bad) helt indhegnet. Her kan du så bade eller dase i solsengene, måske med et glas god vin?

Byerne i området

Du har tre kilometer ind til landsbyen San Giustino Valdarno, hvor du finder supermarked, bar, restaurant og meget andet. Men du skal naturligvis også se mere og andet. For nu bare at nævne et par af de pragtfulde byer i området, så er der 20 kilometer til Arezzo, 55 kilometer til Firenze og 60 kilometer til Siena.

Villa Ca’ di Vestros indretning

Villaens 160 m2 ligger i to plan. I stueetagen finder du køkken-alrum med pejs, sofa og fjernsyn, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng og badeværelse med toilet og bruser. På første etage er der to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, et badeværelse med toilet og bruser samt et andet badeværelse med toilet og badekar. Alle soveværelser og stuen er udstyret med ventilatorer. Bemærk: Villaen kan lejes for en reduceret pris, hvis i er 6 personer eller mindre. Hvis i har bestilt til 6 personer eller mindre vil dele af villaen være aflåst.

Min personlige mening om Villa Ca’ di Vestro?

Man fornemmer tydeligt, at ejerne har kunnet trække på mange års erfaring med udlejning af deres anden villa lidt længere nede ad bakken, da de skulle istandsætte Villa Ca’ di Vestro. Den er virkelig et skoleeksempel på en gennemtænkt og velfungerende villa, der lever op til ønskerne om komfort samtidig med, at den respekterer det traditionelle udseende.

Lino

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: juli-august
Resten af året min. 4 nætter.

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Poolhåndklæder
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Barneseng (skal bestilles)
Ugentlig rengøring (ved bestillinger på flere uger)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 100-150 €
Opvarmning (hvis ønsket): 9 € per m3 gas
Små kæledyr € 5 pr. dag (skal bestilles)
Kommunal turistskat

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Visit Tuscany – den officielle turistorganisation i Toscana
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pizzaovn
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  697,-

  Sasso Canaldo – Arezzo
  Toscana Italien

  Sasso Canaldo er et skønt landsted med udsigt over det toscanske landskab. Ønsker du at bo autentisk, og med udsigt

  La Genziana – Arezzo
  Toscana Italien

  La Genziana, Toscana
  Med den vidunderlige udsigt og egen pool, befinder Villa La Genziana sig i de skønne toscanske bakker. I Villa La