Stay LocalStay Local
Glemt password?

Villa Fonte all’Oppio – Pienza

Villa Fonte all’Oppio har plads til 13 personer, pool og en næsten ufattelig flot udsigt. Du befinder dig kort uden for den bedårende lille perle af en renæssanceby Pienza, der emmer af hygge, romantik … og ost. 

Du skal opleve udsigten for at tro på den. Mere klassisk toscansk bliver det ikke. Eller vi skulle nok hellere sige mere klassisk for Orcia-dalen syd for Siena bliver det ikke, for landskabet har her sin helt egen karakter med roligt bølgende store bakker, der prydes af cypresser, marker og områder, hvor store fåreflokke græsser og giver mælk til den berømte lokale fåremælksost Pecorino di Pienza. Nok laves der fåremælksost mange steder i Italien, men ingen steder er smagen så fin og sart som her. Det skyldes de mange aromatiske urter og specielle græstyper, der præger bakkerne omkring Pienza.   

Aktiv gård med plads til jer

Den gamle bondegård Fonte all’Oppio ligger højt i bakkerne kun 2500 meter fra Pienza. Den er en del af en større landbrugsvirksomhed med i alt 35 hektar jord, som er dækket af kornmarker, olivenlunde, vinmarker og frugthaver. Ejeren Dino bor selv 200 meter fra villaen, hvilket betyder, at han altid er til rådighed med minuts varsel, hvis du har brug for ham (og naturligvis når poolen skal renses tidligt om morgenen), men ellers passer sig selv.

Perfekt til flere familier eller stor gruppe 

Da gården i sin tid blev istandsat og indrettet til udlejning, regnede man med at arbejde med lejligheder, så dem blev der opdelt fire stykker af. Siden har ejerne erkendt, at det er meget lettere blot at modtage ét hold gæster om ugen, så i dag udlejes hele gården som helhed. Gårdens inddeling i fire lejligheder gør, at den er ekstra godt egnet til flere familier, som rejser sammen og, skønt de ønsker at være sammen store dele af dagen, også gerne vil kunne trække sig tilbage til deres egen bolig. Her er jo under alle omstændigheder mulighed for at samles til måltider både indenfor og udenfor. 

I den store have finder du en helt indhegnet pool (så hverken børn eller får falder i) på 10 x 5 meter (dybde 150 cm) omgivet af solsenge. Her er også en skyggefuld havepavillon med bord og stole til måltider i det fri, grill og tilmed en pizzaovn.  

Villa Fonte all’Oppios indretning

Villaens 280 m2 ligger i to plan. Den korte version: 7 soveværelser og 5 badeværelser. Den lange version? Værsåartig.

I stueetagen finder du én enhed bestående af stor stue (her er der plads nok, til at I alle kan spise sammen!) med pejs og køkkenfaciliteter (fire gasblus, lille ovn, køleskab med fryser og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

En anden enhed med egen indgang består af stue med køkkenhjørne og pejs, badeværelse med toilet og badekar samt på første etage et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med enkeltseng.

I stueetagen finder du også indgangen til den tredje enhed, som består af stue med køkkenhjørne og pejs, badeværelse med toilet og bruser samt på første etage to soveværelser med dobbeltseng (det ene af dem er temmelig lille) og et badeværelse med toilet og badekar.

Den sidste enhed ligger på første etage og består af stue med køkkenhjørne, to soveværelser med dobbeltseng og et badeværelse med toilet og badekar. Villaen har wi-fi, vaskemaskine og om ønsket to højstole til de mindste.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 4/7 – 29/8 2020
Resten af året min 5 nætter, dog min. 3 nætter i december

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentligt skift)
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 200 €
Opvarmning (hvis ønsket): 5 € per m3 gas
Pool håndklæder € 5 (hvis ønsket)
Kommunal turistskat

Ledige værelser

Faciliteter

  • Grill
  • Opvaskemaskine
  • Pejs
  • Pool
  • Satellit-tv
  • Vaskemaskine
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo