Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Gioiosa – Monte San Savino

Villa Gioiosa er et hyggeligt stenhus med privat pool, beliggende i en rolig og afsondret position, få km fra landsbyen Monte San Savino.

Villaen er ideel til ferien til en familie med børn eller til to vennepar.

pris pr. nat
Fra 1200,-
pris pr. nat
Fra 1200,-

Tilgængelige Boliger

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Aircondition

 • Ideel for den lille famillie

 • Aircondition

Beskrivelse af Villa Gioiosa – Monte San Savino

Villa Gioiosa er et gammelt stenhus, der engang tilhørte det nærliggende benediktinerkloster og blev brugt af munkene som en kastanjetørrer. De omkringliggende skove er rige på kastanier. I dag er huset blevet fuldstændig restaureret, idet den gamle Toscana bondehus-stil er bevaret, både i de arkitektoniske træk og i møblerne.

Denne villa ligger i provinsen Arezzo. Et par kilometer væk ligger landsbyen Monte San Savino, der er berømt for sin keramik og sine smukke gyder og bygninger, der tilbyder butikker, supermarkeder, restauranter mm

I den store have prydet med lægeplanter, blomster og oliventræer er der på den ene side en smuk swimmingpool med en romersk trappe (størrelse m. 5 x 10, dybde m. 1,50) og på den anden en stor grill og træ-brændeovn i en smukt havepavillon indrettet med bord og stole, hvor du kan tilbringe behagelige aftener i selskab med familie og venner. I haven er der mange hyggelige hjørner, hvor du vil kunne slappe af. Her er mange muligheder for hyggelige timer eller lange, afslappende gåture gennem skoven og de dyrkede marker inden for ejendommen, der strækker sig over flere hektar.

Villa Gioiosa tilbyder en ferie i en hyggelig og ægte atmosfære, der kombinerer det unikke i et toscansk bondegård med det moderne livs bekvemmeligheder såsom aircondition og trådløs internetadgang.

For at nå huset skal du køre ca. 1 km ikke-asfalteret vej, velholdt men ikke anbefalet til sportsbiler; men lad det ikke skræmme dig, for når du kommer til huset, ved du, at det virkelig er det værd.

Indretningen af Villa Gioioso

I stueetagen er der indgang gennem en veranda udstyret med bord og stole, lille stue med sofa og tv. Nede af et par trin finder du den brede stue/spisestue. Fra stuen når du køkkenet med pejs og badeværelset med bruser. Med kun adgang udefra, overdækket panoramisk terrasse møbleret med bord og stole til at spise eller slappe af i det fri.

På første sal er der to soveværelser med dobbeltsenge.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag i perioden 2/7 - 27/8 2022
Resten af året min. 5 nætter

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Aircondition
Poolhåndklæder
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Wi-Fi
Barneseng (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 400 € (retuneres ved afrejse)
Obligatorisk slut rengøring 100 €
Ekstra rengøring 15 € pr. time
Kæledyr ikke tilladt
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med European ERV og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Hvis du ikke ønsker at bestille online, så udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig med et personligt tilbud. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo