Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa il Palazzo – Cortona

Villa il Palazzo er en lækker feriebolig der oprindeligt er en del af en gammel herregård ikke langt fra Cortona.

Når du lejer Villa il Palazzo får her et skønt feriehus med pool og gåafstand til landsbyen Fratta og kun ca. 7 km fra Cortona.

pris pr. nat
Fra 2998,-
pris pr. nat
Fra 2998,-

Tilgængelige Boliger

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Gammel herregård

 • Kort til restaurant

 • Afslapning for alle pengene

Beskrivelse af Villa il Palazzo – Cortona

Villa il Palazzo er en gammelt herregård ved porten til Cortona i det østlige Toscana. Villa Il Palazzo´s oprindelse går tabt i traditionen fra den landlige fortid i Toscana. Vi finder omtale af villaen allerede i de gamle dokumenter og kort i slutningen af ​​1700 tallet. Villaen ligger kun få km fra den smukke by Cortona, berømt over hele verden for sine kunstværker, de etruskiske minder, de smalle stengader og de ædle paladser. I den lille landsby Fratta, mindre end 1 km væk er der lidt muligheder for at handle ind samt et par steder hvor du kan gå ud at spise.

Dejlig have og privat pool

Villaen har en dejlig, fuldstændig indhegnet og velplejet have, overdækket parkering, bordtennis, mountainbikes og en smuk swimmingpool (størrelse 6×12 m., Dybde 1,20-1,50 m.) Med havepavillon og pergola hvor du kan samle familien til udendørs måltider.

Villaen er opdelt i seks uafhængige lejligheder, men lejes samlet. Derfor er det et virkeligt godt sted at samle enten vennegrupper eller familie, hvor du også ønsker lidt privatliv. Alle enheder har sit eget køkkenhjørne, men villaen er samtidig udstyret med en meget stor og anvendelig stue/spisestue med opholdsstue og køkken placeret i stueetagen hvor i alle kan spise sammen. Indretningen er enkel og funktionel og har et godt udstyrsniveau.

Indretningen af Villa il Palazzo

I stueetagen er der stue-spisestue med køkkenhjørne og fransk vindue med udsigt over haven, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med bruser. En trappe fører dig ned i “kælderen” hvor der er indrettet et stort køkken og opholdsstue med sofaer og tv, et lille badeværelse (håndvask og toilet) og vaskerum. Den her kælder er ikke helt normal, den skal opleves, med dens smukke hvælvinger.

På første etage er der stue/spisestue med køkkenhjørne og pejs, soveværelse med dobbeltseng med balkon og eget badeværelse med bruser, soveværelse med 2 enkeltsenge med eget badeværelse med bruser. Stue-spisestue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med bruser.

På anden etage er der stue/spisestue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng med eget badeværelse med bruser, soveværelse med 2 enkeltsenge med eget badeværelse med badekar. Stue-spisestue med køkkenhjørne og soveværelse med dobbeltseng med eget badeværelse med bruser. Fra stuen gennem en trætrappe, adgang til en mezzanin med dobbelt sovesofa og lille badeværelse (håndvask og toilet) og til et soveværelse med dobbeltseng med eget badeværelse med bruser.

Villaen er veludstyret og har bl.a. 7 stk. køleskab med fryser, 5 x opvaskemaskiner, ovn, vaskemaskine, kaffemaskine, brødrister, satellit-tv, trådløs internetadgang, mikroovn, høj stol, kravlegård, lille elektrisk ovn, kedel, ventilatorer, bordtennis, mountainbikes, Nintendo Wii, grill og myggenet på vinduerne.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 1/7 – 26/8 2022
Resten af året min. 5 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi
Pool åben medio maj – ultimo september
Mindre kæledyr

Betales lokalt

Depositum: 600 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 300 €
Opvarmning (hvis ønsket): 2 € pr time
Aircondition 2 € pr. time.
Kommunal turistskat
Pool håndklæder 3 € pr. stk (du kan også medbringe dine egne)
Brænde til kamin: 15 € pr. 100 kg.
Energi 30 € pr. dag

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med Gouda og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  4.042,-

  Villa Asolina – Asolo
  Toscana Italien

  Villa Asolina ligger på en rolig og smuk bakketop og du kommer til den lille Asolo på kun 5 minutter
  Tenuta la Pieve er en række selvstændige lejligheder og mindre villaer på en agriturismo i det sydøstlige Toscana i området mellem Firenze, Siena og Arezzo.