Stay LocalStay Local
Glemt password?

Villa La Quiete – Civitella in Valdichiana*

Usædvanlig stor og smagfuldt indrettet villa med plads til 16 personer. Du får her virkelig en villa af høj kvalitet med en stor have, hvor du finder pool og en overflod af havemøbler, boldbane, grill og meget mere. 

Det er sjældent at få så god plads, som tilfældet er i Villa La Quiete. Og ”god” skal opfattes på flere måder, for dels er her masser af kvadratmeter både inde og ude, men de er også indrettet langt bedre end de fleste andre italienske villaer.

Der er virkelig tænkt over tingene her

Se bare køkkenfaciliteterne, som er en mindre restaurant værdige. Den måde, hvorpå man kommer fra køkkenet ud til den store udestue og direkte videre til den kæmpestore overdækkede terrasse, hvor vi godt tør vædde på, at alle måltider i sommerhalvåret vil blive indtaget, er også udtryk for de grundige overvejelser, som man gjorde sig, før den gamle villa blev totalrenoveret. 

Et par ord om beliggenheden

Du bor her i et område med utallige vingårde, så besøg og smagninger vil ligge lige til højrebenet. Du finder nærmeste mindre by, Civitella in Valdichiana, fire kilometer væk, mens du har den fascinerende og besynderligt oversete store kulturby Arezzo 15 kilometer herfra. Hvis du skulle få lyst til en tur med toget, så har du nærmeste trinbræt små tre kilometer væk. Du skal naturligvis besøge byer som Montepulciano og Pienza (måske Cortona?), men prøv også at kigge forbi de mange søde småbyer i dalen: Lucignano, Monte San Savino, Foiano della Chiana osv. osv. Her finder du ikke majestætiske domkirker eller store museer, men du oplever dagligdagen i det stille, ukendte Toscana.    

Komfort med respekt for traditionen

Det kan glæde, at man ved renoveringen ikke har smidt barnet ud med badevandet, men derimod har respekteret den lokale traditionelle stil med gulve i terracotta og lofter med fritliggende bjælker, ligesom de smukke mure i kampesten er en sand fornøjelse at se på. Den moderne komfort er samtidig på plads med føromtalte pragtfulde køkken, wi-fi, satellit-tv, vaskemaskine, fluenet for vinduerne og meget mere.   

Have med det hele

I villaens store, velholdte have finder du en pool (12 x 6 meter, dybde 110-200 cm) omgivet af solsenge, flere borde og stole, grill, legeplads, bordtennisbord, bordfodbold og lille boldbane. 

Villa La Quietes indretning

Villaens imponerende 400 m2 er fordelt på to plan. I stueetagen finder du stor stue med pejs, et vaskerum med vaskemaskine, to soveværelser med dobbeltseng og et badeværelse med toilet og bruser samt et separat semiprofessionelt køkken (fire gasblus, to ovne, mikrobølgeovn, to køleskabe med fryser og opvaskemaskine), hvorfra der er udgang til en lækker udestue med sofaer og sofaborde, som igen glider over i en stor overdækket terrasse med bord og stole. På første etager er der fire soveværelser med dobbeltseng, to soveværelser med hver to enkeltsenge og tre badeværelser med toilet og bruser. Det er muligt at tilføje to enkeltsenge.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 27/6 – 29/8 2020
Resten af året minimum 5 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentligt skift)
Barneseng (skal bestilles)
Pool åbent primo maj – ultimo september
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 400 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 250 €
Opvarmning (hvis ønsket): 30 € per dag
Mindre husdyr er velkomne mod 5 € pr. dag (skal bestilles)
Håndklæder til pool 3 € pr stk.
Babyseng og højstol 3 € pr. dag (skal bestilles)
Kommunal turistskat

Ledige værelser

Faciliteter

  • Grill
  • Legeplads
  • Opvaskemaskine
  • Pejs
  • Pool
  • Satellit-tv
  • Vaskemaskine
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo