Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa La Serra – San Severino Marche

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Super villa

 • Vinområde

 • Volleyball bane

Marche er en uretfærdigt overset men meget smuk region, og nærmest midt i Marche ligger landsbyen San Serverino. Lige udenfor San Severino ligger Villa La Serra, der er en rigtig dejlig villa med 12 sovepladser og mange faciliteter til at forskønne ferien med. Du bor nærmest op ad bjergkæden Appeninerne og du har ca. 45 minutter til de dejlige sandstrande syd for Ancona. Er du til naturoplevelser, så er der ikke langt til de to naturparker Gran Sasso, der er opkaldt efter det højeste punkt i Appeninerne og La Maeilla. Udover det så ligger regionen Umbrien heller ikke langt væk, og her har du byer som Perugia og Assisi der kan udforskes på en 1 dags tur.

En lille og autentisk by

Villa La Serra ligger på en lille bakke ca. 3 km. fra San Severino. Byen skal du selvfølgelig ned og besøge, ikke kun på grund af de lokale restauranter, flere butikker, pizzarier, cafeer og nogle supermarkeder. Byen har en meget hyggeligt Middelaldercentrum, der ikke er ret stort, og i byen bor da også kun omkring 12.000 indbyggere. Rundt om byen ligger der flere gode vinproducenter og udover den lækre vin fra Marche, så kan de fleste også levere en god kvalitets olivenolie. Marches mere kendte naboregioner som Toscana og Umbrien får virkelig konkurrence her, og tilmed til en lavere pris.

Villa La Serras indretning

Villaen er en fritstående villa der ligger på en lille bakketop. Villaen har en dejlig privat indhegnet pool på ca. 10 * 5 meter. På bagsiden af huset står grillen og her finder du også en volleyball bane. Indeni huset, i stueetagen, finder du et dejligt veludstyret køkken med bl.a. opvaskemaskine og kaffemaskine, en stue med sofa og Tv, 2 badeværelser og et bryggers med vaskemaskine og strygejern. Dertil et ekstra rum med en sofa, der kan laves om til et ekstraværelse med 2 sovepladser.  Går du en tur på 1. sal er der 4 soveværelser (3 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge) og 3 badeværelser.

Skiftedag

Ophold: Lørdag / lørdag 28/6 - 28/8 2021
Resten af året min 5 nætter

Check-ind / Check-ud

Kl 16:00 (mødested aftales) / kl. 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ingen skift)
Wi-Fi
Babyseng og høj stol (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Transfer service fra lufthavn (skal bestilles)
Slutrengøring 150 €
Opvarming (efter forbrug)
Ekstra rengøring ved fleruge ophold 10 € pr. time.
Ekstra skift af sengelinned ved fleruge ophold 50 €
Kommunal turistskat

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Turisme Marche – den officielle turistorganisation i regionen Marche
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Tilgængelige Boliger

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo