Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa le Fontanelle – Monticchiello

Villa le Fontanelle er ikke bare en pragtvilla med al ønskelig komfort og plads, den ligger også så smukt i landskabet, at du får en klump i halsen.

Landskabet i Orcia-dalen hører til noget af det smukkeste, Toscana kan byde på, og det er som bekendt ikke så lidt. Der dyrkes ikke meget vin i dette område, til gengæld bruges de store bakker til græsning for store fåreflokke, som her finder en unik blanding af grus og urter, der gør deres mælk meget aromatisk. Derfor er osten fra Pienza berømt over hele Italien.

total pris
Fra 3426,-
total pris
Fra 3426,-

Tilgængelige Boliger

Stueetagen (10 sovepladser)

Max gæster 10

Ved udlejning af villaen til max 10 personer er 1. salen aflåst og kan ikke benyttes

Hele villaen (14 sovepladser)

Max gæster 14

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Højeste komfortniveau

 • Luksusvilla

 • Fabelagtig udsigt

Beskrivelse af Villa le Fontanelle – Monticchiello

Respekt for traditionerne

Det er svært i dag at forstille sig, hvor forfaldent dette store, gamle landhus var, da de nuværende ejere overtog det. Der forestod en yderst omfattende istandsættelse, men resultatet er tiden og pengene værd. De besluttede hurtigt at respektere gårdens oprindelige struktur, så i dag består Villa le Fontanelle af flere enheder, både gamle stalde, laden og selve boligen rummer bruges i dag til værelser, stuer og køkkener. Derfor er her også så usædvanlig god plads.

Respekten for traditionerne har dog ikke forhindret ejerne i at udstyre villaen med al tænkelig komfort. Her er aircondition, wi-fi, jacuzzi og naturligvis opvaskemaskine og vaskemaskine.

Så meget at se!

Du bor midt i et selv for Toscana usædvanlig smukt landskab, som bølger i bakker og dale, så langt øjet rækker. Der er små to kilometer ind til landsbyen Monticchiello, hvor du finder et par restauranter, købmandsbutik og en lækker vinbar. Otte kilometer herfra finder du fantastiske lille Pienza med de romantiske små gyder, den prægtige udsigt og de hundrede oste. Der er kun ti kilometer til den smukke vinby Montepulciano, hvor vinsmagninger på gårdene venter (mange af dem har deres udsalg midt i byen). Og du bør naturligvis også tage de 55 kilometer til Siena, som man aldrig kan blive træt af.

Pool og pizza

I den store, velholdte have med den skønne udsigt finder du din egen private pool, på 15 x 5 meter (dybde 90-170 cm) omgivet af solsenge i god kvalitet og parasoller. En rigtig lækker detalje er det store, overdækkede udendørskøkken. Her kan du lave mad på ægte rustik maner med kæmpestor grill og pizzaovn for derpå at nyde måltidet ved langbordet.

Villa le Fontanelle er et hus af meget høj kvalitet

Det rummelige kendetegner som sagt denne villa, men det gør den gennemgående høje kvalitet af møbler og indretning også. Du ser det hurtigt ud af billederne: Det er bare flot. Det er ikke hver dag, at du ser et så professionelt køkken, og aircondition er yderst sjældent på landet i Toscana.

Du skal naturligvis ud og opleve Toscana, se de mange fascinerende store og små byer, besøge osteproducenter og vingårde, men du kommer ganske sikkert også til at bruge megen tid med bare at nyde dette sted.

Villa le Fontanelles indretning

Villaens 600 m2 ligger fordelt på to etager. I stueetagen finder du en meget rummelig spisestue, en opholdsstue med pejs, et lækkert køkken (fem gasblus, stor ovn, køleskab, fryser, opvaskemaskine, mikrobølgeovn og meget mere). Fire soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, fire badeværelser med bruser og toilet samt to badeværelser med badekar, bruser og toilet. Alle fem soveværelser har således direkte adgang til privat badeværelse. På første etage er der to soveværelser med dobbeltseng, to badeværelser med bruser og toilet samt et badeværelse med jacuzzi-badekar og toilet. Også her har alle soveværelser direkte adgang til privat soveværelse. Her er desuden endnu et køkken og en stue med pejs. Bemærk: Hvis du bor 10 personer eller under, er 1. salen ikke tilgængelig.

Check-in / Check-ud

15:00 - 17:00 / Inden 10:00

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Slutrengøring
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 500 € (refunderes ved afrejse)
Aircondition (hvis ønsket): 90 € per dag
Opvarmning (hvis ønsket): efter forbrug
Egen kok 30 € pr. time plus fødevarer
Ekstra rengøring 15 € pr. time
Mindre kældedyr 100 € pr. uge (skal bestilles)
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Visit Tuscany – den officielle turistorganisation i Toscana
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pizzaovn
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Villa med 6 Soveværelser eller flere
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk
  Pris pr. nat fra
  891,-

  Villa Casalte – Castel Focognano
  Toscana Italien

  Villa Casalte er en charmerende villa beliggende kun 3 km fra Castel Focognano. Drømmer du om en ferie fyldt med