Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Podere Marcigliano – Cortona

Villa Marcigliano er placeret i den dal, hvor den gamle romerske by Cortona ligger.

Villa Marcigliano ligger i 500 meters højde og har en smuk udsigt mod øst over Valdichiana. Dalen er altid anderledes i dens farver i forhold til årstiden, så her er der altid noget at se på. Cortona fortjener uden tvivl et besøg når du bor i området, kunstnerisk, historisk og arkitektonisk og bare værd at blive set. Cortona var en af de 12 etruskiske byer og romersk by fra Middelalderen, og havde en bemærkelsesværdig velstand. Derfor er der en del smukke bygninger og andre kulturminder, som du kan se, og året 1411 fulgte Granducato di Toscana-skæbnen.

pris pr. nat
Fra 2024,-
pris pr. nat
Fra 2024,-

Tilgængelige Boliger

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • 4 kms from Cortona.

 • Overlooks the east Valdichiana.

 • Villa for 16 persons.

Beskrivelse af Villa Podere Marcigliano – Cortona

Lejligheder og de udendørs rum.

Villa Marcigliano består af to bygninger. I den første finder du tre lejligheder (Torreon, La Tufa og Girifalco. Den sidste er på første sal og vil være i brug af ejeren). I den anden bygning er der to andre lejligheder (Corito og Rugapiana) alle sammen godt møbleret og udstyret med al moderne komfort. Du vil have et stort grønt område til rådighed, en smuk swimmingpool (størrelse mt. 7×14, dybde mt. 1,50), en grill, et vaskerum og en legeplads. Alt ialt har du 4 lejligheder til rådighed.

Et godt sted at komme i kontakt med naturen, men dog stadigvæk tæt på de største byer i Toscana og Umbrien. Den rolige beliggenhed, stille men ikke isoleret, gør Villa Marcigliano til et ideelt sted at tilbringe en afslappende ferie i kontakt med naturen, men alligevel ikke langt fra de vigtigste steder du skal se, nu når turen går til Toscana eller en afstikker ind i Umbrien.

Indretningen af Villa Magcigliano

De ialt 4 lejligheder er indrettet således:

TORREONE: Lejlighed i stueetagen bestående af stue / spisestue med køkkenhjørne, badeværelse med bruser, soveværelse med fransk vindue med udsigt over haven, soveværelse med dobbeltseng. Fra stuen nede ad nogle trin finder du en stue med dobbelt sovesofa og badeværelse med bruser.

TUFA: Lejlighed i stueetagen bestående af stue / spisestue med køkkenhjørne, badeværelse med bruser, soveværelse med fransk vindue med udsigt over haven, soveværelse med dobbeltseng. Fra stuen nede ad nogle trin finder du en stue med dobbelt sovesofa og badeværelse med bruser.

CORITO: Lejlighed i stueetagen bestående af stue / spisestue med køkkenhjørne (opvaskemaskine), badeværelse med bruser, to soveværelser med dobbeltsenge, hvoraf det ene har fransk vindue med udsigt over haven.

RUGAPIANA: Stueetage lejlighed med indgang gennem privat veranda bestående af stue-spisestue med køkkenhjørne (opvaskemaskine), badeværelse med bruser, to soveværelser med dobbeltsenge, hvoraf det ene har fransk vindue med udsigt over haven.

Hver lejlighed har egen havepavillon indrettet med bord og stole at spise udenfor. Villaen udlejes kun samlet.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 1/7 – 26/8 2023. Resten af året min. 3 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Barneseng (skal bestilles)
Slutrengøring
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 500 € (refunderes ved afrejse)
Opvarmning (hvis ønsket): 5 € per m3 gas
Poolhåndklæder (hvis ønsket) 3 € pr. stk.
Kæledyr 5 € pr. dag
Aircondition 5 € pr. dag pr. lejlighed
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et Italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pizzaovn
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med Gouda og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  4.042,-

  Villa Asolina – Asolo
  Toscana Italien

  Villa Asolina ligger på en rolig og smuk bakketop og du kommer til den lille Asolo på kun 5 minutter
  Tenuta la Pieve er en række selvstændige lejligheder og mindre villaer på en agriturismo i det sydøstlige Toscana i området mellem Firenze, Siena og Arezzo.