Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Michelangioli – Castiglion Fiorentino

Skal det være rigtig stort og rigtig lækkert? Så er Villa Michelangioli svaret. Her er plads til 18 personer, som kan nyde usædvanlig god plads, pool indendørs og udendørs, aircondition, wi-fi, professionelle køkkenfaciliteter og … alt andet som den mindeværdige ferie for mange kræver i smukke Toscana. 

Villa Michelangioli blev opført i syttenhundredetallet. I anden halvdel af syttenhundredetallet gennemførte man i Toscana en stor landbrugsreform under storhertug Leopoldo. Reformen resulterede arkitektonisk især i den østlige del af Toscana i en række store, meget karakteristiske, kvadratiske bygninger med et tårn (oprindeligt dueslag) i midten. Den usædvanlige gode byggekvalitet gør, at de står den dag i dag og kaldes ”leopoldine”.

total pris
Fra 5569,-
total pris
Fra 5569,-

Tilgængelige Boliger

Hele villaen (18 personer)

Max gæster 18

9 soveværelser, 10 badeværelser, totalt 600 kvm

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Aircondition

 • Pool ude og inde

 • Topkvalitet

Beskrivelse af Villa Michelangioli – Castiglion Fiorentino

Skal det være rigtig stort og rigtig lækkert? Så er Villa Michelangioli svaret.

Her er plads til 18 personer, som kan nyde usædvanlig god plads, pool indendørs og udendørs, aircondition, wi-fi, professionelle køkkenfaciliteter og … alt andet som den mindeværdige ferie for mange kræver i smukke Toscana.

Villa Michelangioli blev opført i syttenhundredetallet. I anden halvdel af syttenhundredetallet gennemførte man i Toscana en stor landbrugsreform under storhertug Leopoldo. Reformen resulterede arkitektonisk især i den østlige del af Toscana i en række store, meget karakteristiske, kvadratiske bygninger med et tårn (oprindeligt dueslag) i midten. Den usædvanlige gode byggekvalitet gør, at de står den dag i dag og kaldes ”leopoldine”.

Fra gård til firestjernet hotel

En af disse er Villa Michelangioli, der siden sin fødsel som gård også har været firestjernet hotel, hvilket forklarer, at alle soveværelser har eget badeværelse, at køkkenet har været beregnet til restaurationsbrug, og at her er meget sjælden luksus i toscanske villaer som indendørs pool og aircondition. 

Fra firestjernet hotel til villa

Villa Michelangioli bærer præg af at have været et firestjernet hotel. Det ses tydeligt i møblementets kvalitet, i det faktum at alle værelser har aircondition, lille køleskab og eget badeværelse med hårtørrer, i at en elevator forbinder stueetagen og første etage samt i de rummelige fælles opholdsrum. I den store have finder du grill og pool (12 x 6 meter, dybde 120-220 cm) omgivet af solsenge og parasoller.  

Hvor ligger Villa Michelangioli?

Du befinder dig i det østlige Toscana med 1700 meter til nærmeste restaurant (men det er oplagt enten selv at lave mad i det toptunede køkken eller at få en lokal kok ud), 5 kilometer til den hyggelige lille by Foiano della Chiana, hvor du finder supermarked, restauranter og god stemning, og omkring 30 kilometer til de fascinerende kulturbyer Arezzo og Montepulciano, for ikke at nævne alle de gode vingårde, som kan besøges for smagninger og indkøb.

Villa Michelangiolis indretning

Villaens beskedne 600 m2 er fordelt på to etager plus et tårn. I stueetagen finder du en stor opholdsstue, spisestue med udgang til den store veranda med bord og stole, professionelt køkken (med bl.a. hele tre køleskabe), et soveværelse med dobbeltseng og en suite badeværelse med bruser og toilet, et gæstebadeværelse med håndvask og toilet, rum med vaskemaskine og tørretumbler samt … en opvarmet pool (5 x 3 meter, dybde 100 cm) med jacuzzi og ”endless-funktion” (dvs. at du kan svømme mod strømmen) og sauna. Brug af indendørs pool og sauna kræver dog betaling af et supplement.

På første etage (adgang via ekstern trappe eller elevator) er der fire soveværelser med dobbeltseng og en suite badeværelse med bruser og toilet, et soveværelse med dobbeltseng og en suite badeværelse med jacuzzi-badekar og toilet samt to suiteværelser med dobbeltseng og en suite badeværelse med jacuzzi-badekar og toilet.

I tårnet, som engang var dueslaget, finder du endelig et soveværelse med dobbeltseng og en suite badeværelse med bruser og toilet.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: maj-september
Resten af året min 4-7 nætter, fri ankomstdag

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder samt pool håndklæder
Barneseng (skal bestilles)
Husdyr er ikke tilladt

Betales lokalt

Depositum: 1500 € (refunderes ved afrejse – i kontanter)
Slutrengøring € 350
Aircondition (hvis ønsket) 0,50 € pr. KwH
Opvarmning (hvis ønsket): 0,50 € pr. KwH
Brug af indendørspool og sauna (hvis ønsket): 400 € per uge   
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Villa med 6 Soveværelser eller flere
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk
  Pris pr. nat fra
  891,-

  Villa Casalte – Castel Focognano
  Toscana Italien

  Villa Casalte er en charmerende villa beliggende kun 3 km fra Castel Focognano. Drømmer du om en ferie fyldt med