Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Piedimonte – Piedimonte-Modena

Villaen kan rumme op til 12 personer i 6 soveværelser. Den har en privat have med flere områder at slappe af i skyggen og en swimmingpool med udsigt over den smukke dal.

total pris
Fra 0,-
total pris
Fra 0,-

Tilgængelige Boliger

Villa (12 sovepladser)

Max gæster 12

12 sovepladser, 6 soveværelser, 8 badeværelser, 400 kvm, grund på ca 1500 kvm.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Lækre omgivelser

 • Fantastisk hus

 • Tæt på by

Beskrivelse af Villa Piedimonte – Piedimonte-Modena

Bondehus restaureret med stor omhu i de grønne skråninger af den øvre “Mugello”, ved porten til landsbyen “Palazzuolo sul Senio”.

Her er flere butikker og mulighed for at spille tennis i nærheden. Rolig beliggenhed, fantastisk udsigt over “Toskansk-Emilian Appenninerne”. Huset er omgivet af en have udstyret med en opvarmet swimmingpool med solpaneler (12,5m. x 7,5m. Prof. 60-140cm.) Af oval form og med hydromassage område. Ideelt som udgangspunkt for vandreture, cykling eller mountainbikes i området omkring ejendommen. Ejendommen er udstyret med pladser udstyret til udendørs spisning (grill) og en privat parkeringsplads.
I ejendommen er der også et andet stuehus, hvor vi finder en lille toværelses lejlighed som støttepunkt for den ansvarlige på stedet, som bruger den til at modtage kunder og til at lave vedligeholdelse.
Huset ligger 60 km fra “Firenze”, 2,5 km. fra middelalderlandsbyen “Palazzuolo Sul Senio”; ved 11 km. fra “Marradi” (togstation), ved 80 km. fra Adriaterhavet.

Indvendig beskrivelse
Stuehus restaureret med stor omhu på ca 400kvm.
Stueetagen: Stor spisestue med pejs og satellit-tv; køkken med fire kogeplader, ovn, køleskab med fryser, mikroovn, kaffemaskine, opvaskemaskine; Vaskerum med vaskemaskine.
På første sal: 2 soveværelser med dobbeltsenge med to badeværelser med bruser (wc/bidet); 2 dobbeltværelser med to enkeltsenge hver med to badeværelser med bruser (wc/bidet); Stor stue med pejs og satellit-tv;
På anden sal: 1 soveværelse med dobbeltseng med badeværelse med bruser (wc/bidet); 1 soveværelse med to enkeltsenge med badeværelse med bruser (wc/bidet);
Satellit-tv på alle værelser. Meget komfortable møbler i rustik stil.

 

 

Torre Fantini ligger få minutters gang fra landsbyen Tredozio og det er et rigtigt godt udgangspunkt hvis du skal udforske den nordlige del af Toscana og Emilia Romagna.

Torre Fantini ligger tæt på det sydøstlige hjørne af regionen Emilia-Romagna og ligger på en bakketop midt i det bølgende grønne landskab, der grænser op til Foresti Casentinesi, en nationalpark, der strækker sig sydpå til Toscana. Faktisk var denne ejendom engang beliggende i Toscana!

Torre Fantini er en gammelt gård, der tilhører familien med samme navn. Familien bor stadig i Palazzo Fantini, der ligger i nærheden, kun 1 km væk. Haven omkring Palazzo Fantini er næsten magisk og fra det 17. århundrede. Familien er medlem af foreningen Grandi Giardini Italiani (Store italienske haver) og er åben for offentligheden til ture og til gårdkoncerter om sommeren og til bryllupper.

Du er oppe i højden i Emilia Romana

Faktisk befinder du dig i Regionen Emilia Romagna, så det er lidt af en tilsnigelse at skrive Toscana. Men du er tæt på. I denne højde er nætterne altid kølige, så klimaanlæg er ikke nødvendigt, men i tilfælde af at vi kan tilbyde ventilatorer hvis du gerne vil have lidt cirkulation til de varme nætter.

En asfalteret vej fører fra hovedvejen til huset. Selvom du kun er et par minutters gang fra landsbyen, vil du ikke mærke byen herfra huset. Ejendommen er delvist indhegnet og omgivet af naboernes marker. Der er meget få huse ikke langt fra Torre Fantini, men du vil ikke blive forstyrret af dem. Der er parkering til 4 biler dækket af en pergola af vinstokke.

I haven er der en pool med panoramaudsigt (5 x 10 meter og 1,40 meter dyb). Pool området er indrettet med liggestole og parasoller. Der er en udendørs bruser, lige ved siden af poolen med varmt / koldt vand. Skyggefuld pergola med bord og stole med udsigt over dalen, og mulighed for en grill udendørs.

Torre Fantini er centralt opvarmet, hvert badeværelse er udstyret med en hårtørrer. JBL bærbar Bluetooth-højttaler. Barneseng og høj stol til rådighed. Strygejern og strygebræt er tilgængelige. Tøjvask er tilgængelig efter anmodning.

Indretningen af Torre Fantini

Villaen har ialt 3 etager. i Stueetagen er der en stue med udsigt over dalen, køkken med spiseplads og badeværelse med bruser. Der er udgange til haven flere steder i stueetagen. Køkkenet er udstyret med ovn, mikroovn, brødrister, køleskab og fryser, opvaskemaskine, filterkaffe. Elektrisk komfur med fire ringe. Italiensk kaffemaskine kendt som en “Moka”. . Vaskemaskine til rådighed.

Der er en udvendig trappe (15 trin) der fører til første sal. her er der et lille “studie” med en sovesofa (1,40 x 1,90) til en ekstra person. Privat badeværelse med brusebad. Studiet har myggenet for vinduet, Pejs, ikke funktionel, men bare dekorativ. Satellit-tv. Hertil et soveværelse med dobbeltseng med eget badeværelse med brusebad og udsigt over dalen. Sengestørrelse 160×190 cm. Alle vinduer i dette rum og på badeværelset har myggenet for vinduerne.

Fra første sal er der en (intern) trappe der fører til anden sal.  Her er der 2 soveværelser med 2 enkeltsenge eller en dobbeltseng. Der er yderligere to badeværelser – et til hver soveværelse. Flere af vinduerne har myggenet.

Der er kedel og Nespresso-kaffemaskine på øverste etage. Rygning og kæledyr er ikke tilladt. Fra maj til september er swimmingpoolen åben. WIFI internetforbindelse er tilgængelig og inkluderet i lejeprisen. Max. 3 børn under 18 år pr. udlejning.

Skiftedag

Ophold: Lørdag / lørdag

Check-ind / Check-ud

Kl 16:00-20:00 (mødested aftales) / kl. 10:00

Inkluderet i prisen

Wi-Fi
Vand
Pool håndklæder
Sengetøj/-linned og håndklæder (skift om lørdagen ved fleruges ophold)
Babyseng og høj stol (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 800 € (refunderes ved afrejse)
El 0,50 € pr. KwH
Gas 6€ pr. m3
Opvarmning 6€ pr. m3
Obligatorisk slutrengøring 300 €
Kommunal turistskat  (ca 1-2€ pr. person pr. dag)

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Villa med 6 Soveværelser eller flere
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk

  ABA Village – Follonica
  Toscana Italien

  Podere Marcigliano er placeret i den dal, hvor den gamle romerske by Cortona ligger. Podere Marcigliano ligger i 500 meters