Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Poggio Falcone – Castiglion del Lago

Der er store villaer i Toscana og Umbrien, og så er der rigtig store villaer i Toscana og Umbrien.

Villa Poggio Falcone hører med sine 600 m2 og 16 sovepladser bestemt til i sidste kategori. Du bor her på toppen af en lille bakke med prægtig udsigt over landskabet og en stor velholdt have.  

total pris
Fra 2136,-
total pris
Fra 2136,-

Tilgængelige Boliger

Hele villaen (16 personer)

Max gæster 16

7 soveværelser, 6 badeværelser, ialt 600 kvm.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • 16 sovepladser

 • Masser af plads inde og ude

 • Lækker pool

Beskrivelse af Villa Poggio Falcone – Castiglion del Lago

Du befinder sig i Toscanas sydøstligste hjørne. Skal vi være helt ærlige, så har du faktisk lige stukket snuden ind i Umbrien, men da grænsen til Toscana kun er 600 meter fra Villa Poggio Falcone, så tillader vi os alligevel at kalde det både Toscana og Umbrien.

Mange turforslag fra Villa Poggio Falcones

Du har således kun 18 km til Montepulciano og 50 km til Montalcino, men du når også Perugia på 44 km og Orvieto på 50 km. Der er med andre ord lagt op til adskillige spændende udflugts muligheder. Og så vil mange nok også sætte pris på, at der kun er to timers kørsel til/fra lufthavnen i Rom 

Villa Poggio Falcone gennem tiden

Villa Poggio Falcone er præget af historiens vingesus. Selve villaen er fra attenhundredetallet, men den blev gennemgribende istandsat i 1970’erne i tidens stil.

Heldigvis har tiden ikke stået stille siden da, og villaen fremstår i dag velholdt og moderne. Her er selvfølgelig wi-fi (som dog primært fungerer på terrassen og ved poolen), satellit-tv og vaskemaskine, og køkkenfaciliteterne er usædvanlig gode med to køleskabe med fryser, fem gasblus, opvaskemaskine, ovn, kaffemaskine, espressomaskine, mikrobølgeovn osv. osv.  

Stor have med terrasse, pool og mere

Det vil være en underdrivelse at tale om have, vi skal hellere sige parken, for der er virkelig mange kvadratmeter rundt om villaen. De rummer blandt andet en stor terrasse med bord, stole og parasoller, grill (naturligvis), pool (12 x 6 meter, dybde 100-160 cm) med solsenge. På den store grund bor ejerne også i deres eget lille hus, men dem ser du sjældent noget til efter velkomsten, for de holder sig for sig selv, når de da ikke skal rense poolen i det årle morgengry, eller hvis du har brug for deres hjælp.  

Villa Poggio Falcones indretning

Villa Poggio Falcones beskedne 600 m2 fordeler sig på tre etager. I stueetagen finder et stort køkken-alrum med pejs, brændekomfur og fadebur, stor opholdsstue med pejs og udgang til terrassen med udsigt til poolen, soveværelse med to enkeltsenge (kan om ønsket samles til en dobbeltseng) og eget badeværelse med toilet og badekar, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng med eget badeværelse med toilet og bruser, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser samt et vaskerum med vaskemaskine og garage.

På første etage er der en lys opholdsstue, gennemgangsrum med sovesofa til én person, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser samt badeværelse med toilet og badekar.

På tagetagen er der endelig en stor stue, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med toilet og badekar. Alt i alt: 16 sovepladser og 6 badeværelser.

Hvis i bestiller et ophold med væsentligt færre personer, end de 16, kan ejerne godt lukke af for en del af huset. Hvis i skal bruge hele huset, så kontakt os ved bestilling, så sikrer vi det ikke sker.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 13/5 – 23/9 2023
Resten af året min. 5 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Barneseng (skal bestilles)
Pool er åbent til ultimo september (vejrafhængigt)
Wi-FI

Betales lokalt

Depositum: 500 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 350 €
Opvarmning (hvis ønsket): 0,60 € pr. Kwh
Air condition (hvis ønsket): 0,60 € pr. Kwh
Små kæledyr € 5 pr. dag (skal bestilles)
Udendørs varmtvandsbassin: 40 € pr. dag
Håndklæder til pool 3 € pr. stk (skal bestilles)
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Villa med 6 Soveværelser eller flere
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Villa Pupa House er beliggende lige ved den smukke Trasimeno-sø i Umbrien Villaen er i gåafstand til San Feliciano der